giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orestes
Δραστήριο μέλος

giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

Το 1 ή το 2?Uncharted 1 και 2 για platinum. Το αγόρασα Παρασκευή το παιχνίδι και την Κυριακή το είχα πάρει.
Orestes
Δραστήριο μέλος

Το 1 ή το 2?
Το 1 μπορώ να σου πω με σιγουριά, γιατί σε αυτό το έχω πάρει. Αλλά και στο 2 που έχω διαβάσει λίστα με τα trophies είναι κατά 99% ίδια με του 1, ενώ το gameplay του δε διαφέρει σημαντικά από το 1.
giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

-----------------------------------------
Εγώ εννοούσα σε ποιο το πήρες. Ξέρω ότι είναι σχεδόν ίδια.Το 1 μπορώ να σου πω με σιγουριά, γιατί σε αυτό το έχω πάρει. Αλλά και στο 2 που έχω διαβάσει λίστα με τα trophies είναι κατά 99% ίδια με του 1, ενώ το gameplay του δε διαφέρει σημαντικά από το 1.
giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Orestes
Δραστήριο μέλος

Πώς τα κατάφερες στο crushing hard?
Εύκολο είναι ρε... Απλά δεν είναι σαν το easy που τρέχεις και τους σφάζεις όλους σαν να μη συμβαίνει τίποτα.. Πρέπει να μένεις υπό κάλυψη και να πυροβολείς την κατάλληλη στιγμή.. Υπομονή θέλει και βγαίνει. Σε μια μέρα το τερμάτισα. (από το πρωί μέχρι το απόγευμα)
-----------------------------------------
Μόνος σου μιλάς!
:nono:
giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

Πώς κατάφερες την πίστα με το υποβρύχιο? (το λέω έτσι λόγω spoilers). Επίσης, αν το τερματίσεις στο crushing hard, παίρνεις και τα τρόπαια των άλλων δυσκολιών?Εύκολο είναι ρε... Απλά δεν είναι σαν το easy που τρέχεις και τους σφάζεις όλους σαν να μη συμβαίνει τίποτα.. Πρέπει να μένεις υπό κάλυψη και να πυροβολείς την κατάλληλη στιγμή.. Υπομονή θέλει και βγαίνει. Σε μια μέρα το τερμάτισα. (από το πρωί μέχρι το απόγευμα)
Orestes
Δραστήριο μέλος

Πώς κατάφερες την πίστα με το υποβρύχιο? (το λέω έτσι λόγω spoilers). Επίσης, αν το τερματίσεις στο crushing hard, παίρνεις και τα τρόπαια των άλλων δυσκολιών?
Δεν έχει κάτι το δύσκολο η πίστα με το υποβρύχιο.. Ίσα ίσα είναι η ευκολότερη γιατί δεν έχει σχεδόν καθόλου εχθρούς (μόνο platforming είναι). Αν το τερματίσεις στο crushing παίρνεις αυτομάτως όλα τα τρόπαια τερματισμού (easy-normal-hard).. Τα υπόλοιπα είναι τα ίδια σε οποιαδήποτε δυσκολία και αν τα κάνεις.
giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

Λέω να ξανανοικιάσω το uncharted 2 για να πάρω το πλατινένιο. Όμως, δεν ξέρω πόσο καιρό θα μου πάρει. Μάλλον θα άφήσω τισ δυσκολίες και θα κάνω πρώτα τα υπόλοπα. Πόσο λες να μου πάρει?Δεν έχει κάτι το δύσκολο η πίστα με το υποβρύχιο.. Ίσα ίσα είναι η ευκολότερη γιατί δεν έχει σχεδόν καθόλου εχθρούς (μόνο platforming είναι). Αν το τερματίσεις στο crushing παίρνεις αυτομάτως όλα τα τρόπαια τερματισμού (easy-normal-hard).. Τα υπόλοιπα είναι τα ίδια σε οποιαδήποτε δυσκολία και αν τα κάνεις.
Orestes
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.