aphie Νεοφερμένο μέλος Η aphie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:06 Η aphie έγραψε: #1 27-09-24 15:06 Καλησπέρα σας . Θέλω να δώσω κατατακτήριες για νομική. Σκεφτομαι να παρακολουθήσω τις διαλέξεις των καθηγητών .Είναι αρκετό η θα πρέπει να πάω και σε κάποιο φροντιστήριο; Διότι έχω ακούσει ότι σε άλλα εξετάζονται ή φοιτητές της σχολής και σε άλλα αυτοί που δίνουν κατατακτήριες. Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν χρήσιμη Τελευταία επεξεργασία: 27 Σεπτεμβρίου 2024 Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2024 στις 16:24 Ο Panzerkampfwagen: #2 27-09-24 16:24 Διάβασε τα συγγράμματα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλησπέρα σας . Θέλω να δώσω κατατακτήριες για νομική. Σκεφτομαι να παρακολουθήσω τις διαλέξεις των καθηγητών .Είναι αρκετό η θα πρέπει να πάω και σε κάποιο φροντιστήριο; Διότι έχω ακούσει ότι σε άλλα εξετάζονται ή φοιτητές της σχολής και σε άλλα αυτοί που δίνουν κατατακτήριες. Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν χρήσιμη
Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2024 στις 16:24 Ο Panzerkampfwagen: #2 27-09-24 16:24 Διάβασε τα συγγράμματα.