SEEMOUS, IMC κλπ.

crankshaft345

Νεοφερμένο μέλος

Ο crankshaft345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Δυτικής Μακεδονίας. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Θα ήθελα να μάθω εάν η ατομική προετοιμασία,για έναν τέτοιου είδους διαγωνισμό είναι εφικτή ή θα πρέπει να απευθυνθώ στον μαθηματικό μου ή στην γραμματεία του τμήματος. Εάν η ατομική προετοιμασία είναι εφικτή, θα ήθελα να μάθω εάν υπάρχουν online pdfs με θεωρία και ασκήσεις συνοδευόμενες με αυτή.

st.krf

Νεοφερμένο μέλος

Ο st.krf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 29 μηνύματα.
Θα ήθελα να μάθω εάν η ατομική προετοιμασία,για έναν τέτοιου είδους διαγωνισμό είναι εφικτή ή θα πρέπει να απευθυνθώ στον μαθηματικό μου ή στην γραμματεία του τμήματος. Εάν η ατομική προετοιμασία είναι εφικτή, θα ήθελα να μάθω εάν υπάρχουν online pdfs με θεωρία και ασκήσεις συνοδευόμενες με αυτή.
Χαίρετε ,συνήθως γίνονται μαθήματα προετοιμασίας απο την ΕΜΕ σε ΕΚΠΑ ,ΑΠΘ και Πατρά(δεν ξέρω για άλλες περιοχές) για SEEMOUS και η ύλη είναι κυρίως πάνω σε λογισμό-πραγματική αναλυση(λογισμο 1 και 2) και γραμμική αλγεβρα(1 και 2) και αλγεβρικές ομάδες κτλπ,πολυώνυμα...

Αναγκαστικά θα μιλήσεις με την γραμματεία γιατί στον διαγωνισμο κατεβένεις ως πανεπιστημιο...σαν ομάδα..η Ελλάδα στέλνει ΕΚΠΑ,ΕΜΠ,ΑΠΘ όχι ΠΔΜ

Απευθύνεται σε φοιτητές των 2 πρώτων ετών και βλέπω πως είσαι 19...αν δεν έχεις εμπειρία με μαθηματικούς διαγωνισμούς και αν δεν έχεις καλύψει την ύλη δεν ξέρω αν μπορείς να τα καταφέρεις μόνος σου μέσα σε 7 μήνες
Μπες στην ιστοσελίδα για περισσότερες πληροφορίες

Χρήστες Βρείτε παρόμοια