guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 19:55 Η guess έγραψε: #21 18-07-08 19:55 σαρααααα!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pavlosssss20 Νεοφερμένο μέλος Ο παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 20:29 Ο pavlosssss20: #22 18-07-08 20:29 Είσαι ο Μάικλ Σκόφιλντ. Ο αδελφός σου είναι τυχερός! Είσαι πρόθυμος να θέσεις σε κίνδυνο τη ζωή σου, για να σώσεις τη δική του. Και επιπλέον, είσαι πανέξυπνος! Συγχαρητήρια eyxaristo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pektroni Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:53 Ο Pektroni έγραψε: #23 23-07-08 14:53 Και εγω τι να πω δηλαδη? Είσαι η Σάρα Τανκρέντι. Μια γλυκιά, τρυφερή πρώην νοσοκόμα και κόρη του κυβερνήτη του Ιλινόις, που ερωτεύθηκε τον Μάικλ Σκόφιλιντ κι από τότε η ζωή της έγινε μία ατέλειωτη περιπέτεια… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 17:48 Η X-FILER έγραψε: #24 23-07-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Είσαι η Σάρα Τανκρέντι. Μια γλυκιά, τρυφερή πρώην νοσοκόμα και κόρη του κυβερνήτη του Ιλινόις, που ερωτεύθηκε τον Μάικλ Σκόφιλιντ κι από τότε η ζωή της έγινε μία ατέλειωτη περιπέτεια… Ε με έβγαλε Σάρα......υπέροχα....ναι ναι όλα αυτά είμαι.....πρώην νοσοκόμα, ερωτευμένη με τον Μάικλ και η ζωή μου έχει μετατραπεί σε περιπέτεια....... Click για ανάπτυξη... κι εγω σαρα βγηκα και δεν την πολυπαω.ολο αυτο γινεται.να φανταστειτε,σε ενα για ο lost με εβγαλε κλερ!!!:nono::nono::nono::nono: και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
σαρααααα!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pavlosssss20 Νεοφερμένο μέλος Ο παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 20:29 Ο pavlosssss20: #22 18-07-08 20:29 Είσαι ο Μάικλ Σκόφιλντ. Ο αδελφός σου είναι τυχερός! Είσαι πρόθυμος να θέσεις σε κίνδυνο τη ζωή σου, για να σώσεις τη δική του. Και επιπλέον, είσαι πανέξυπνος! Συγχαρητήρια eyxaristo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pektroni Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:53 Ο Pektroni έγραψε: #23 23-07-08 14:53 Και εγω τι να πω δηλαδη? Είσαι η Σάρα Τανκρέντι. Μια γλυκιά, τρυφερή πρώην νοσοκόμα και κόρη του κυβερνήτη του Ιλινόις, που ερωτεύθηκε τον Μάικλ Σκόφιλιντ κι από τότε η ζωή της έγινε μία ατέλειωτη περιπέτεια… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 17:48 Η X-FILER έγραψε: #24 23-07-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Είσαι η Σάρα Τανκρέντι. Μια γλυκιά, τρυφερή πρώην νοσοκόμα και κόρη του κυβερνήτη του Ιλινόις, που ερωτεύθηκε τον Μάικλ Σκόφιλιντ κι από τότε η ζωή της έγινε μία ατέλειωτη περιπέτεια… Ε με έβγαλε Σάρα......υπέροχα....ναι ναι όλα αυτά είμαι.....πρώην νοσοκόμα, ερωτευμένη με τον Μάικλ και η ζωή μου έχει μετατραπεί σε περιπέτεια....... Click για ανάπτυξη... κι εγω σαρα βγηκα και δεν την πολυπαω.ολο αυτο γινεται.να φανταστειτε,σε ενα για ο lost με εβγαλε κλερ!!!:nono::nono::nono::nono: και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είσαι ο Μάικλ Σκόφιλντ. Ο αδελφός σου είναι τυχερός! Είσαι πρόθυμος να θέσεις σε κίνδυνο τη ζωή σου, για να σώσεις τη δική του. Και επιπλέον, είσαι πανέξυπνος! Συγχαρητήρια eyxaristo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pektroni Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:53 Ο Pektroni έγραψε: #23 23-07-08 14:53 Και εγω τι να πω δηλαδη? Είσαι η Σάρα Τανκρέντι. Μια γλυκιά, τρυφερή πρώην νοσοκόμα και κόρη του κυβερνήτη του Ιλινόις, που ερωτεύθηκε τον Μάικλ Σκόφιλιντ κι από τότε η ζωή της έγινε μία ατέλειωτη περιπέτεια… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 17:48 Η X-FILER έγραψε: #24 23-07-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Είσαι η Σάρα Τανκρέντι. Μια γλυκιά, τρυφερή πρώην νοσοκόμα και κόρη του κυβερνήτη του Ιλινόις, που ερωτεύθηκε τον Μάικλ Σκόφιλιντ κι από τότε η ζωή της έγινε μία ατέλειωτη περιπέτεια… Ε με έβγαλε Σάρα......υπέροχα....ναι ναι όλα αυτά είμαι.....πρώην νοσοκόμα, ερωτευμένη με τον Μάικλ και η ζωή μου έχει μετατραπεί σε περιπέτεια....... Click για ανάπτυξη... κι εγω σαρα βγηκα και δεν την πολυπαω.ολο αυτο γινεται.να φανταστειτε,σε ενα για ο lost με εβγαλε κλερ!!!:nono::nono::nono::nono: και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Και εγω τι να πω δηλαδη? Είσαι η Σάρα Τανκρέντι. Μια γλυκιά, τρυφερή πρώην νοσοκόμα και κόρη του κυβερνήτη του Ιλινόις, που ερωτεύθηκε τον Μάικλ Σκόφιλιντ κι από τότε η ζωή της έγινε μία ατέλειωτη περιπέτεια… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 17:48 Η X-FILER έγραψε: #24 23-07-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Είσαι η Σάρα Τανκρέντι. Μια γλυκιά, τρυφερή πρώην νοσοκόμα και κόρη του κυβερνήτη του Ιλινόις, που ερωτεύθηκε τον Μάικλ Σκόφιλιντ κι από τότε η ζωή της έγινε μία ατέλειωτη περιπέτεια… Ε με έβγαλε Σάρα......υπέροχα....ναι ναι όλα αυτά είμαι.....πρώην νοσοκόμα, ερωτευμένη με τον Μάικλ και η ζωή μου έχει μετατραπεί σε περιπέτεια....... Click για ανάπτυξη... κι εγω σαρα βγηκα και δεν την πολυπαω.ολο αυτο γινεται.να φανταστειτε,σε ενα για ο lost με εβγαλε κλερ!!!:nono::nono::nono::nono: και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από halvas: Είσαι η Σάρα Τανκρέντι. Μια γλυκιά, τρυφερή πρώην νοσοκόμα και κόρη του κυβερνήτη του Ιλινόις, που ερωτεύθηκε τον Μάικλ Σκόφιλιντ κι από τότε η ζωή της έγινε μία ατέλειωτη περιπέτεια… Ε με έβγαλε Σάρα......υπέροχα....ναι ναι όλα αυτά είμαι.....πρώην νοσοκόμα, ερωτευμένη με τον Μάικλ και η ζωή μου έχει μετατραπεί σε περιπέτεια....... Click για ανάπτυξη... κι εγω σαρα βγηκα και δεν την πολυπαω.ολο αυτο γινεται.να φανταστειτε,σε ενα για ο lost με εβγαλε κλερ!!!:nono::nono::nono::nono: και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.