michael92
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα.

27-09-09

20:15
Εξωτερικό σκληρό δίσκο μπορώ να βάλω όποιον θέλω?
Για τον εσωτερικό :
Μόνο SATA 2.5 inch
RPM > 5400 (είτε βάλεις 5400 είτε 7200 το ίδιο είναι, καλύτερα 7200 για καλύτερες επιδόσεις

Για τον εξωτερικό :
Να τον κάνεις FAT32 όπως είπε ο djohn
και να κάνεις σχετικούς φακέλους (MUSIC & VIDEO)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο giannis4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 918 μηνύματα.

13-10-09

20:46
Άμα είναι SATA2 πειράζει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lak100
Νεοφερμένο μέλος
Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Πληροφορικής Δυτικής Μακεδονίας και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα.

13-10-09

22:38
οχι απλα θα τον βλεπει σαν sataI.Άμα είναι SATA2 πειράζει?
giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο giannis4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 918 μηνύματα.

17-10-09

12:54
Έχω πάρει ένα εξ. σκληρό αλλά μου λέει ότι δεν ολοκληρώθηκε το back-up. Γιατί?
-----------------------------------------
Εντάξει έκανα αναβάθμιση. Όμως, όταν πηγαίνω στις πληροφορίες συστήματος μου λέει ότι ο σκληρός μου δίσκος είναι ο μισός. Εννοώ ότι είναι κανονικά 320gb και μου λέει ότι είναι 160gb. Πώς θα το διορθώσω αυτό?
-----------------------------------------
Εντάξει έκανα αναβάθμιση. Όμως, όταν πηγαίνω στις πληροφορίες συστήματος μου λέει ότι ο σκληρός μου δίσκος είναι ο μισός. Εννοώ ότι είναι κανονικά 320gb και μου λέει ότι είναι 160gb. Πώς θα το διορθώσω αυτό?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...