vicky### Νεοφερμένο μέλος Η vicky### αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:11 Η vicky### έγραψε: #1 14-09-11 17:11 Kαλησπέρα!! Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω παλιά θέματα για το Delf b1?? ΄Εχω κοιτάξει σε αρκετά σαιτ αλλά βρήκα ελάχιστα... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vassia! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 383 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:17 Η Vassia! έγραψε: #2 14-09-11 18:17 Μπορείς να κοιτάξεις εδώ: https://www.ciep.fr/en/delfdalf/sujet.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vicky### Νεοφερμένο μέλος Η vicky### αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:38 Η vicky### έγραψε: #3 14-09-11 22:38 Ευχαριστώ για την απάντηση!! Κοίταξα σε αυτό αλλά είχε μόνο 1 τεστ για το β1...Ξέρεις κανένα άλλο που να έχει πιο πολλά τεστ από προηγούμενα έτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vassia! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 383 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:04 Η Vassia! έγραψε: #4 15-09-11 14:04 Όχι δυστυχώς δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 17 Απριλίου 2012 στις 00:16 Η socially excluded: #5 17-04-12 00:16 Δες και εδώ, για samples, καθώς και εδώ, για παλιά θέματα εξετάσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2014 στις 22:36 Ο Panagiotis849: #6 09-07-14 22:36 Καλησπέρα vicky###! Δεν έχω να σου προτείνω θέματα αλλα δείγματα με οπτικοακουστικό υλικό, θα βρεις στο site του Γαλλικού Ινστιτούτου αν κάνεις κλικ εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kαλησπέρα!! Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω παλιά θέματα για το Delf b1?? ΄Εχω κοιτάξει σε αρκετά σαιτ αλλά βρήκα ελάχιστα... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vassia! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 383 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:17 Η Vassia! έγραψε: #2 14-09-11 18:17 Μπορείς να κοιτάξεις εδώ: https://www.ciep.fr/en/delfdalf/sujet.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vicky### Νεοφερμένο μέλος Η vicky### αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:38 Η vicky### έγραψε: #3 14-09-11 22:38 Ευχαριστώ για την απάντηση!! Κοίταξα σε αυτό αλλά είχε μόνο 1 τεστ για το β1...Ξέρεις κανένα άλλο που να έχει πιο πολλά τεστ από προηγούμενα έτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vassia! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 383 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:04 Η Vassia! έγραψε: #4 15-09-11 14:04 Όχι δυστυχώς δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 17 Απριλίου 2012 στις 00:16 Η socially excluded: #5 17-04-12 00:16 Δες και εδώ, για samples, καθώς και εδώ, για παλιά θέματα εξετάσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2014 στις 22:36 Ο Panagiotis849: #6 09-07-14 22:36 Καλησπέρα vicky###! Δεν έχω να σου προτείνω θέματα αλλα δείγματα με οπτικοακουστικό υλικό, θα βρεις στο site του Γαλλικού Ινστιτούτου αν κάνεις κλικ εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπορείς να κοιτάξεις εδώ: https://www.ciep.fr/en/delfdalf/sujet.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vicky### Νεοφερμένο μέλος Η vicky### αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:38 Η vicky### έγραψε: #3 14-09-11 22:38 Ευχαριστώ για την απάντηση!! Κοίταξα σε αυτό αλλά είχε μόνο 1 τεστ για το β1...Ξέρεις κανένα άλλο που να έχει πιο πολλά τεστ από προηγούμενα έτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vassia! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 383 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:04 Η Vassia! έγραψε: #4 15-09-11 14:04 Όχι δυστυχώς δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 17 Απριλίου 2012 στις 00:16 Η socially excluded: #5 17-04-12 00:16 Δες και εδώ, για samples, καθώς και εδώ, για παλιά θέματα εξετάσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2014 στις 22:36 Ο Panagiotis849: #6 09-07-14 22:36 Καλησπέρα vicky###! Δεν έχω να σου προτείνω θέματα αλλα δείγματα με οπτικοακουστικό υλικό, θα βρεις στο site του Γαλλικού Ινστιτούτου αν κάνεις κλικ εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχαριστώ για την απάντηση!! Κοίταξα σε αυτό αλλά είχε μόνο 1 τεστ για το β1...Ξέρεις κανένα άλλο που να έχει πιο πολλά τεστ από προηγούμενα έτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vassia! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 383 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:04 Η Vassia! έγραψε: #4 15-09-11 14:04 Όχι δυστυχώς δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 17 Απριλίου 2012 στις 00:16 Η socially excluded: #5 17-04-12 00:16 Δες και εδώ, για samples, καθώς και εδώ, για παλιά θέματα εξετάσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2014 στις 22:36 Ο Panagiotis849: #6 09-07-14 22:36 Καλησπέρα vicky###! Δεν έχω να σου προτείνω θέματα αλλα δείγματα με οπτικοακουστικό υλικό, θα βρεις στο site του Γαλλικού Ινστιτούτου αν κάνεις κλικ εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όχι δυστυχώς δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 17 Απριλίου 2012 στις 00:16 Η socially excluded: #5 17-04-12 00:16 Δες και εδώ, για samples, καθώς και εδώ, για παλιά θέματα εξετάσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2014 στις 22:36 Ο Panagiotis849: #6 09-07-14 22:36 Καλησπέρα vicky###! Δεν έχω να σου προτείνω θέματα αλλα δείγματα με οπτικοακουστικό υλικό, θα βρεις στο site του Γαλλικού Ινστιτούτου αν κάνεις κλικ εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Δες και εδώ, για samples, καθώς και εδώ, για παλιά θέματα εξετάσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2014 στις 22:36 Ο Panagiotis849: #6 09-07-14 22:36 Καλησπέρα vicky###! Δεν έχω να σου προτείνω θέματα αλλα δείγματα με οπτικοακουστικό υλικό, θα βρεις στο site του Γαλλικού Ινστιτούτου αν κάνεις κλικ εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλησπέρα vicky###! Δεν έχω να σου προτείνω θέματα αλλα δείγματα με οπτικοακουστικό υλικό, θα βρεις στο site του Γαλλικού Ινστιτούτου αν κάνεις κλικ εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.