Γεια και απο εμενα! Μιας και εισαι στο τμημα νομικης του ΑΠΘ θα μπορούσες να μου πεις εάν η σχολή είναι δύσκολη, για τα μαθήματα κλπ γιατί είμαι λίγο προκατειλημμένη και πρόκειται να περάσω στο αντίστοιχο τμήμα?
Ειναι ομολογουμενως η νομικη δυσκολη. Αν εισαι αφοσιωμενη ομως και προετοιμασμενη να ριξεις καλο διαβασμα δεν θα εχεις προβλημα. Αρκει να διαβαζεις και να δινεις καθε μαθημα στην ωρα του για να μη βρεθεις στη θεση που ειμαι τωρα εγω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MariaMp
Νεοφερμένο μέλος

Για τις κατακτητήριες νομικής γνωρίζεις κάτι?Ειναι ομολογουμενως η νομικη δυσκολη. Αν εισαι αφοσιωμενη ομως και προετοιμασμενη να ριξεις καλο διαβασμα δεν θα εχεις προβλημα. Αρκει να διαβαζεις και να δινεις καθε μαθημα στην ωρα του για να μη βρεθεις στη θεση που ειμαι τωρα εγω![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miss marple
Πολύ δραστήριο μέλος

https://www.law.auth.gr/el/node/6666
-μεταξύ μας, ποντάρω ότι θα ξαναλλάξει -
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος

Λες να ξαναλλαξει; Πάνω που το είχα κατεβάσει και έλεγα τέλεια τουλάχιστον δεν έχω μαθήματα πριν τις 10;επειδή στο θέμα των επιτυχόντων στις πανελλήνιες του 2017 πήρε το μάτι μου κάποια πρωτοετάκια (καλώς ήρθατε, btw) , αφήνω αυτό εδώ!
https://www.law.auth.gr/el/node/6666
-μεταξύ μας, ποντάρω ότι θα ξαναλλάξει -

Έχω μια γνωστή μου τριτοετη πάντως και με έχει κάνει να ανυπομονώ για το Δημόσιο Διεθνές, λόγω καθηγητή

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miss marple
Πολύ δραστήριο μέλος

Λες να ξαναλλαξει; Πάνω που το είχα κατεβάσει και έλεγα τέλεια τουλάχιστον δεν έχω μαθήματα πριν τις 10;![]()
Έχω μια γνωστή μου τριτοετη πάντως και με έχει κάνει να ανυπομονώ για το Δημόσιο Διεθνές, λόγω καθηγητήμέλι έσταζε το στόμα της.
Ιππολύτη σε ποιο τμήμα θα είσαι?
αααα καλά, μακάρι όχι, αλλά κάααθε χρόνο μας πρήζουν ωσπου να βγει το σταθερό πρόγραμμα...
Τιιιιιι δεν έχεις 8πμ??? Μόνο εμάς μας είχαν πεθάνει στο 1ο έτος, 4 φορές τη βδομάδα 8πμ?
Αααα, δδδ ναι... κοίτα, ή που τον μισείς ή που τον αγαπάς αυτόν τον άνθρωπο. Εγώ στο 1ο έτος τον μίσησα, γιατί είναι κάπως χαοτικός και αν είσαι αρχάριος σε δυσκολεύει λιγάκι, αλλά τώρα πια τον εκτίμησα, είναι φοβερός, θα πάρω και επιλογής του!

Θα περιμένω τη γνώμη σου

Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος

Ιππολύτη σε ποιο τμήμα θα είσαι?
αααα καλά, μακάρι όχι, αλλά κάααθε χρόνο μας πρήζουν ωσπου να βγει το σταθερό πρόγραμμα...
Τιιιιιι δεν έχεις 8πμ??? Μόνο εμάς μας είχαν πεθάνει στο 1ο έτος, 4 φορές τη βδομάδα 8πμ?
Αααα, δδδ ναι... κοίτα, ή που τον μισείς ή που τον αγαπάς αυτόν τον άνθρωπο. Εγώ στο 1ο έτος τον μίσησα, γιατί είναι κάπως χαοτικός και αν είσαι αρχάριος σε δυσκολεύει λιγάκι, αλλά τώρα πια τον εκτίμησα, είναι φοβερός, θα πάρω και επιλογής του!
Θα περιμένω τη γνώμη σου
Είναι φτυστός ο Μπογδάνος κατά τη γνώμη μου
Μάλλον δεν κοιτούσα καλά γιατί τώρα που το ξαναείδα 3 φορές τη βδομάδα έχω πρωί πρωί, 8. Φτου γαμώτο, πρέπει να βρω ένα θύμα να του παίρνω τις σημειώσεις για να κοιμάμαι

miss marple
Πολύ δραστήριο μέλος

Μάλλον δεν κοιτούσα καλά γιατί τώρα που το ξαναείδα 3 φορές τη βδομάδα έχω πρωί πρωί, 8. Φτου γαμώτο, πρέπει να βρω ένα θύμα να του παίρνω τις σημειώσεις για να κοιμάμαιστο 3ο τμήμα είμαι!

Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος

χωρις να θέλω να σε τρομάξω, πες μου σε παρακαλώ ότι δεν έχεις Τζαρίδου στην ιστορία

miss marple
Πολύ δραστήριο μέλος

όχι, δεν κάνει γενικά στο 1ο έτος σύμφωνα με το πρόγραμμα, υποθέτω πως αυτό είναι καλό
όπως το 1/2 τους έτους μου
miss marple
Πολύ δραστήριο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

Edit: Κοσσυφοπέδιο.
TaniaZ
Νεοφερμένο μέλος

Μια χαρά το τμήμα αλλά πολύ κόλλημα με το Κόσοβο.
Edit: Κοσσυφοπέδιο.
Γεμάτο κάρχιες και ντίβες είναι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.