fockos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KATS
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Ας εξηγήσει κάποιος και σε εμάς τους μώρους.![]()
Mood sharing.
Και καλά σκέψου πχ στο στάτους του φιμπί να γράφεις "Θα πέσω από το γκρεμό δεν πέρασα μίκρο" και δίπλα φατσούλα κατσούφικη.
Ε κάτι παρόμοιο μόνο που απλά βάζεις το emoticon με εικόνα.
Εμένα ψιλοκοτσάνα μου φαίνεται, λες και έχω εγώ τώρα έννοια όλη μέρα να βλέπω τι αισθάνεται ο άλλος. Εν πάσει περιπτώσει η χαρά του κυκλοθυμικού.

Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος

Μάαϊστα. Και αυτό θα είναι ξεχωριστή εφαρμογή, αυτόνομη, άσχετη με το facebook (επομένως και ο τίτλος του thread είναι λογοπαίγνιο), ή θα είναι δυνατότητα χρήσης μέσα στο facebook;Mood sharing.
Και καλά σκέψου πχ στο στάτους του φιμπί να γράφεις "Θα πέσω από το γκρεμό δεν πέρασα μίκρο" και δίπλα φατσούλα κατσούφικη.
Ε κάτι παρόμοιο μόνο που απλά βάζεις το emoticon με εικόνα.

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Μάαϊστα. Και αυτό θα είναι ξεχωριστή εφαρμογή, αυτόνομη, άσχετη με το facebook (επομένως και ο τίτλος του thread είναι λογοπαίγνιο), ή θα είναι δυνατότητα χρήσης μέσα στο facebook;![]()
Applicatio είναι. Το έχει στο app store και σύντομα θα το βγάλουνε και για android. Μα καλά απλά δες το video

Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος

Το είδα μόλις!Applicatio είναι. Το έχει στο app store και σύντομα θα το βγάλουνε και για android. Μα καλά απλά δες το video![]()

Υπέροχα, πάντως! Κάνουν ό,τι μπορούν για να σταματήσει να γράφει ο κόσμος. Nα σταματήσει να γράφει ακόμη και τα πιο απλά κι ανούσια. Έξοχα! Επίσης, έλεος που όλα κυκλοφορούν στο app store. Χέστε μας με την Apple, ΠΙΑ!

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Το είδα μόλις!
Υπέροχα, πάντως! Κάνουν ό,τι μπορούν για να σταματήσει να γράφει ο κόσμος. Nα σταματήσει να γράφει ακόμη και τα πιο απλά κι ανούσια. Έξοχα! Επίσης, έλεος που όλα κυκλοφορούν στο app store. Χέστε μας με την Apple, ΠΙΑ!![]()
Είναι πιο εύκολο ρε να γίνεις apple developer, να φτιάξεις την εφαρμογή και να την ανεβάσεις στο app store

Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος

Άαασε τώρα.Δεν είναι conspiracy για να πάρουν όλοι iphone![]()

venividivici43946
Διάσημο μέλος

Αμα είναι καλύτερο του Market, τι να κάνουν;Επίσης, έλεος που όλα κυκλοφορούν στο app store. Χέστε μας με την Apple, ΠΙΑ!![]()

Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος

Okaaaay. Δεν είμαι προγραμματιστής, ούτε γνωρίζω εις βάθος τα χαρακτηριστικά των stores αυτών και τις λειτουργίες, οπότε αρκούμαι στη φθηνότερη λύση.Αμα είναι καλύτερο του Market, τι να κάνουν;![]()
Dalian
Περιβόητο μέλος

Mood share.
Loreley
Περιβόητο μέλος

Αίσχος.

rakels
Δραστήριο μέλος

Καταργείται πλήρως ο λόγος και κυριαρχεί η εικόνα, γεγονός που δεν ξέρω, με θίγει κάπως!
Καλές οι γκριμάτσες, δε λέω, αλλά μέχρι εκεί.
Εκτός αυτού, αναφέρθηκε στο βίντεο ότι μπαίνουμε ας πούμε στην Αττική και μέσω των emoticon βλέπουμε τη γενικότερη κατάσταση. Ε, προφανώς ο καθένας βρίσκεται σε διαφορετικό mood και είναι κάτι πολύ σχετικό, μιας και θα έχουμε ένα πολύ μικρό δείγμα ανθρώπων! Παράλληλα, το βρίσκω κάπως αδιάφορο, να το πω έτσι. Κάπου πιο πάνω το διάβασα, η χαρά του κυκλοθυμικού.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.