Microsoft Office: Δωρεάν πρόσβαση για φοιτητές

rafraf7

Νεοφερμένο μέλος

Ο rafraf7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Καλησπέρα είμαι πρωτοετής φοιτητής στο ΟΠΑ και διάβασα στο site πως μπορώ να κατεβάσω δωρεάν το office με τους κωδικούς του πανεπιστημίου. Παρ' όλα αυτά το laptop μου έχει ήδη εγκατεστημένο το office χωρίς όμως να έχει ενεργοποιηθεί (απαιτεί να το αγοράσω). Αν ξέρει κάποιος να μου πει πως μπορώ να το ενεργποιήσω δωρεάν με τους κωδικούς του πανεπιστημίου.

Ilias__

Νεοφερμένο μέλος

Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 86 μηνύματα.
Ανοίγεις το Microsoft Office (πχ Word), πατάς εκεί που λέει είσοδος και συμπληρώνεις τους κωδικούς του Πανεπιστημίου (του ακαδημαϊκού λογαριασμού). Εφόσον το Πανεπιστήμιο έχει άδεια χρήσης τότε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις κανονικά και δωρεάν.

smarw

Δραστήριο μέλος

Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 632 μηνύματα.
πρεπει να εχουμε κανει εγγραφή; δεν το ήξερα ότι γίνεται αυτό

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.318 μηνύματα.
Υπαρχει σχολη που δινει πληρες οφφις να το εγκαταστησεις στο λαπτοπ?
Δεν δουλευουν ολες με αυτο το διαδυκτιακο ξερασμα 365?
Καποτε υπηρχε στο αιγαιου πληρες και πηρα και εγω λαθρα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια