Arceus 922
Νεοφερμένο μέλος
 Ο Arceus 922 αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου.  Έχει γράψει 9 μηνύματα. 

17-01-10

17:10

μηπως εχετε ακουσει το τελευταιο παιχνιδι της σειρας
								Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος
 Ο giannis4ever αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Έχει γράψει 950 μηνύματα. 

18-01-10

21:45

Lego indiana jones 2.
								Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dk13
Δραστήριο μέλος
 Ο dk13 αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 508 μηνύματα. 

22-01-10

17:17

τα lego games δεν ειναι ωραια
tulip
Εκκολαπτόμενο μέλος
 Η philippa αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένη.  Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 

22-06-10

11:45

Δεν ξέρω ποιά είναι η τελευταία κυκλοφορία, νέα πράγματα βγαίνουν συνέχεια. Εγώ πάντως θέλω να χτίσω αυτό:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
- 
				 Φορτώνει...

Αρχική Forum

Ρωτήστε κάτι

Προσωπικές Συζητήσεις

Πανελλαδικές

Αγγελίες

Συνδεδεμένοι Χρήστες

Λίστα Αποκλεισμένων

Υπεύθυνοι του Forum

e-steki