nikosasl Νεοφερμένο μέλος Ο nikosasl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 4 Μαρτίου 2024 στις 10:57 Ο nikosasl έγραψε: #1 04-03-24 10:57 Καλησπέρα σας, Ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιος/α που έχει κάνει μεταπτυχιακό στο Leuven ώστε να τον ρωτήσω μερικά πράγματα καθώς ενδιαφέρομαι να συνεχίσω τις μεταπτυχιακές μου σπουδές εκεί. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2024 στις 16:50 Ο Lancelot έγραψε: #2 01-06-24 16:50 Αρχική Δημοσίευση από nikosasl: Καλησπέρα σας, Ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιος/α που έχει κάνει μεταπτυχιακό στο Leuven ώστε να τον ρωτήσω μερικά πράγματα καθώς ενδιαφέρομαι να συνεχίσω τις μεταπτυχιακές μου σπουδές εκεί. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είβναι Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλησπέρα σας, Ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιος/α που έχει κάνει μεταπτυχιακό στο Leuven ώστε να τον ρωτήσω μερικά πράγματα καθώς ενδιαφέρομαι να συνεχίσω τις μεταπτυχιακές μου σπουδές εκεί. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2024 στις 16:50 Ο Lancelot έγραψε: #2 01-06-24 16:50 Αρχική Δημοσίευση από nikosasl: Καλησπέρα σας, Ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιος/α που έχει κάνει μεταπτυχιακό στο Leuven ώστε να τον ρωτήσω μερικά πράγματα καθώς ενδιαφέρομαι να συνεχίσω τις μεταπτυχιακές μου σπουδές εκεί. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είβναι
Αρχική Δημοσίευση από nikosasl: Καλησπέρα σας, Ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιος/α που έχει κάνει μεταπτυχιακό στο Leuven ώστε να τον ρωτήσω μερικά πράγματα καθώς ενδιαφέρομαι να συνεχίσω τις μεταπτυχιακές μου σπουδές εκεί. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είβναι