NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μικρη ηλιαχτιδα
Νεοφερμένο μέλος

βλεπεις και εγω το ιδιο αναρωτιομουν!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
melina_deu
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

Γερμανικα να ναι και οτι να ναι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
melina_deu
Νεοφερμένο μέλος

NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

dante ravenclaw
Εκκολαπτόμενο μέλος

melina_deu
Νεοφερμένο μέλος

NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

Η αληθεια ειναι πως για να σπουδασεις Γερμανια τα περισσοτερα πανεπιστημια ζητανε Γ2 και οχι Γ1.. περα απο αυτο εγω το ειχα δωσει με το σκεπτικο -καντο τωρα που εχεις την ευκαιρια και προλαβαινεις-, αλλα και οτι θα μου προσφερει μια διεξοδο στις δυσκολες στιγμες βρε αδερφεαν στοχεύεις να περάσεις μέσω πανελληνίων στη γερμανική φιλολογία μην το σκεφτείς καν να το δώσεις.Τώρα αν θες να περάσεις κάπου αλλού και θες να έχεις και αυτή την εναλλακτική ναι ενδείκνυται.Και εγώ είχα πάρει το Γ1 και το σκεφτόμουν να δώσω και αυτό αλλά είχε πολύ δύσκολη ύλη και δεν προλάβαινα.Πάντως για σπουδές στο εξωτερικό το γ1 είναι υπεραρκετό.Πάντως μια φίλη μου που είναι στη γερμανική φιλολογία και έχει πάρει και αυτό το πτυχίο μου λέγε ότι αν θες να διδάξεις αυτό το πτυχίο δε σε βοηθά και πολύ.

melina_deu
Νεοφερμένο μέλος

H αλήθεια είναι πως για να σπουδάσεις Γερμανία αρκεί το Test DaF που σύμφωνα πάντα με το κοινό ευρωπαϊκό πλαίσιο γλωσσών κατατάσσεται στο επίπεδο Γ1. Ή μπορεί να μπει έχοντας τελειώσει γερμανικό σχολείο εδώ στην Ελλάδα και μαζί με το απολυτήριο το ελληνικό του δίνουν το Abi. Κατα τ'άλλα, ένα Γ2 είναι πάντα δυνατό χαρτί στα χέρια κάποιου, πάντως ν'αναφέρω πως ένας φίλος που ήθελε να σπουδάσει έξω κι επικοινωνούσαμε μαζί με κάποιες σχολές(τεχνικές), αρκετές δεχόντουσαν και το Β2 που είχε τότε αυτός. Αυτά ξέρω, αυτά είπαΗ αληθεια ειναι πως για να σπουδασεις Γερμανια τα περισσοτερα πανεπιστημια ζητανε Γ2 και οχι Γ1.. περα απο αυτο εγω το ειχα δωσει με το σκεπτικο -καντο τωρα που εχεις την ευκαιρια και προλαβαινεις-, αλλα και οτι θα μου προσφερει μια διεξοδο στις δυσκολες στιγμες βρε αδερφε. Βεβαια, δε λεω οτι η διδασκαλια ειναι παιχνιδακι, το καθε αλλο, αλλα αν εχει καποιος τα προσοντα γιατι να μη διδαξει με ενα Γ2?

NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

melina_deu
Νεοφερμένο μέλος

https://www.testdaf.de/teilnehmer/tn-info_nivea_stufen.php
πως το Test DaF 4 αντιστοιχεί στο Γ1 του κοινού ευρωπαϊκού πλαισίου, οπότε ξανακαταλήγω πως το Γ2 στα γερμανικά είναι μακράν ένα άπαιχτο πτυχίο! Μου αρέσει πάντως η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουμε το θέμα, όλοι εδώ σε αυτό το school, και δεν λέμε ό,τι να΄ναι...Συγχαρητήρια στους δημιουργούς αυτής της σελίδας και στους ανθρώπους που την πλαισιώνουν. Αλήθεια, ο διαχειριστής πού είναι; ποιός είναι? πού είστε καλέ να σας γνωρίσουμε;
girl131313
Νεοφερμένο μέλος

Αναμφισβήτητα, όταν κάποιος έχει το πιστοποιητικό επίπεδου c2 στα γερμανικά, γνωρίζει να χειρίζεται σωστά τη γλωσσά, αλλά το να διδάσκει κάνεις χωρίς την απαραίτητη κατάρτιση είναι λάθος. Αν ήταν σωστό, δεν θα ξόδευε κανένας τον χρόνο του να σπουδάζει μια γλώσσα. Το GDS σίγουρα προσφέρει πολλές ευκαιρίες σε όσους το έχουν αποκτήσει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τους προετοιμάζει για να γίνουν καθηγητές.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
άντζυ
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.