marimar!33
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vivian.
Δραστήριο μέλος

Edit: Άκυρο..Βρήκα σε ένα σάιτ περίπου τι είναι

https://www.anatolia.edu.gr/cms.jsp?CMCCode=0101020301&extLang=
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

marimar!33
Νεοφερμένο μέλος

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

ωωω ευχαριστώ![]()
τιποτα! Ελπίζω να σε βοήθησα και συμβουλή μου είναι αν μένεις στην ευρύτερη περιοχή της αττικής ή και σε άλλους γύρω νομούς (πχ Αργολίδος, Ευβοιας, Βοιωτίας, Φθιώτιδας κτλ) να προσπαθήσεις να δώσεις για υποτροφία σε κάποιο ιδιωτικό για το IB. Μη θεωρήσεις ότι "Α δε με πηραν είμαι άχρηστο ον στην κοινωνία ετούτη"

panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

τιποτα! Ελπίζω να σε βοήθησα και συμβουλή μου είναι αν μένεις στην ευρύτερη περιοχή της αττικής ή και σε άλλους γύρω νομούς (πχ Αργολίδος, Ευβοιας, Βοιωτίας, Φθιώτιδας κτλ) να προσπαθήσεις να δώσεις για υποτροφία σε κάποιο ιδιωτικό για το IB. Μη θεωρήσεις ότι "Α δε με πηραν είμαι άχρηστο ον στην κοινωνία ετούτη"Είναι μια ευκαιρία που δίνεται σε όλους αλλά πολλοί λίγοι διεκδικούν αυτές τις υποτροφίες. Εάν δε βρίσκεσαι σε κάποιο ιδιωτικό που προσφέρει IB, μπορείς να κάνεις αίτηση ως μαθητής του σχολείου και να δώσεις εξετάσεις για να διεκδικήσεις μια θέση υποτροφίας. Ελπίζω να σε βοήθησα και ό,τι άλλη πληροφορία χρειαστείς ρώτησε και θα σε βοηθήσουμε
![]()
Είχα δει κι εγώ σε ένα φυλλάδιο πδφ για το IB και μου άρεσε (και μόνο το ότι γλιτώνω τα αρχαία...

marimar!33
Νεοφερμένο μέλος

5 χρόνια μετά με το IB Diploma στο χέρι, όποιος έχει απορίες ας ρωτήσειΓειαααααααααα σας! Γενικά έχω ακούσει πολλές φορές για το IB αλλά τίποτα συγκεκριμένο γι'αυτό αν ξέρετε μπορείτε να μου εξηγήσετε ακριβώς τι είναι και τι μπορείς να κάνεις μ'αυτό?![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dorii10
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...