Καλησπερα!!!
Θα σου πω την αποψη μου καθως εχω σπουδασει σε ΙΕΚ, εχω σπουδασει σε Κολεγιο (Προπτυχιακό και Μεταπτυχιακό) και σπουδαζω τωρα σε ΑΕΙ καθώς έδωσα πανελλαδικες.
Το επαγγελμα που θες να σπουδασεις δεν εχει αδεια ασκησεως επαγγελματος οπου αν ειχε θα σου ελεγα να πας μονο σε δημοσιο ΑΕΙ.
Εγω ημουν στο BCA και στο Μητροπολιτικο και σπουδασα Βusiness. Για να εργαστεις σε ιδιωτικο τομέα δεν σε νοιαζει αν εχεις επαγγελματικα δικαιωματα η οχι γτ στον ιδιωτικο κοιτανε μονο το πτυχιο. Επαγγελματικα δικαιωματα θες για το δημόσιο που κατά την γνωμη μου πλεον συρρικνωνεται πολυ (ΑΣΕΠ).
Τα κολλεγια για τις ειδικοτητες που θες ειναι μια χαρα, εγω αν ημουν ξανα 18 (ειμαι 39) δεν θα πηγαινα ξανα σε κολλεγιο γιατι δεν θα ηθελα να πληρωνω.
Αν ημουν 18 θα εδινα πανελλαδικες.
Για το κολλεγιο που λες δεν εχω αποψη αλλα γενικα τα κολλεγια πανω κατω ειναι ολα ιδια. Αυτα που πηγα ηταν πολυ καλα, απλα οπως ειπα θα προτιμουσα να σπουδαζω σε δημοσιο και να μην τους πληρωνω.
Ελπιζω να βοηθησα, δεν θελω να σε επηρεασω απλα σου ειπα εγω πως θα λειτουργουσα.
Οτι θες με ρωτας