ICBS Business College, Athens

BlackBetty97

Νεοφερμένο μέλος

Η BlackBetty97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Καλησπέρα παιδιά!Θα ήθελα να σπουδάσω Μαρκετινγκ.Σκέφτομαι τους τελευταίους μήνες ή να μαζέψω λεφτά και να κάνω αίτηση σε πανεπιστήμιο της Σουηδίας απο το επόμενο έτος 2023 (έχω φίλη που σπουδάζει εκεί και μου λέει τα καλύτερα όσον αφορά το πρόγραμμα σπουδών).Βέβαια η ζωή εκεί ειναι ακριβή και το να βρώ άμεσα δουλειά εκεί για να μπορώ να καλύπτω βασικές ανάγκες επίσης δύσκολο.Οπότε έχω αρχίσει και τσεκάρω κολλέγια της Αθήνας.Υπάρχει κανείς που να γνωρίζει τι παίζει με το συγκεκριμένο;Αξίζει να μπω στην διαδικασία να ξεκινησω τις σπουδές μου εκεί;Είναι όντως αναγνωρίσιμο το πτυχίο που λένε η μπαρούφες;'Oποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας μου πει please.:)

Obi-Wan Kenobi

Δραστήριο μέλος

Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 404 μηνύματα.
Καλησπερα!!!
Θα σου πω την αποψη μου καθως εχω σπουδασει σε ΙΕΚ, εχω σπουδασει σε Κολεγιο (Προπτυχιακό και Μεταπτυχιακό) και σπουδαζω τωρα σε ΑΕΙ καθώς έδωσα πανελλαδικες.
Το επαγγελμα που θες να σπουδασεις δεν εχει αδεια ασκησεως επαγγελματος οπου αν ειχε θα σου ελεγα να πας μονο σε δημοσιο ΑΕΙ.
Εγω ημουν στο BCA και στο Μητροπολιτικο και σπουδασα Βusiness. Για να εργαστεις σε ιδιωτικο τομέα δεν σε νοιαζει αν εχεις επαγγελματικα δικαιωματα η οχι γτ στον ιδιωτικο κοιτανε μονο το πτυχιο. Επαγγελματικα δικαιωματα θες για το δημόσιο που κατά την γνωμη μου πλεον συρρικνωνεται πολυ (ΑΣΕΠ).
Τα κολλεγια για τις ειδικοτητες που θες ειναι μια χαρα, εγω αν ημουν ξανα 18 (ειμαι 39) δεν θα πηγαινα ξανα σε κολλεγιο γιατι δεν θα ηθελα να πληρωνω.
Αν ημουν 18 θα εδινα πανελλαδικες.
Για το κολλεγιο που λες δεν εχω αποψη αλλα γενικα τα κολλεγια πανω κατω ειναι ολα ιδια. Αυτα που πηγα ηταν πολυ καλα, απλα οπως ειπα θα προτιμουσα να σπουδαζω σε δημοσιο και να μην τους πληρωνω.
Ελπιζω να βοηθησα, δεν θελω να σε επηρεασω απλα σου ειπα εγω πως θα λειτουργουσα.
Οτι θες με ρωτας

BlackBetty97

Νεοφερμένο μέλος

Η BlackBetty97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Κι εγώ έχω σπουδάσει σε ΙΕΚ και το μετάνιωσα. Τζάμπα λεφτά ήταν.Για αυτό το λόγο είμαι σε δίλημμα να σπουδάσω σε κολλέγιο για τον λόγο των λεφτων όπως είπες.Πόσα λεφτά ακόμα να τους δώσω;Απλά εγώ σκεφτόμουν ότι τα λεφτά που θα δώσω εξωτερικο σε νοίκι, διατροφη κλπ κατά τη διάρκεια των σπουδών μου στην Σουηδία πχ, που σκέφτομαι τα δίδακτρα είναι δωρεάν, αντίστοιχα με αυτά τα λεφτά μπορώ να μεινω στην Αθήνα στο σπίτι μ και να πληρώνω το κολλέγιο μου. Βέβαια φεύγοντας εξωτερικό σου ανοίγονται άλλοι ορίζοντες, άλλες ευκαιρίες κάνεις γνωριμίες.Μπορω να δοκιμάσω σίγουρα παραπάνω πράγματα και να εξελιχθώ παραπάνω.Καπως έτσι τα σκεφτομαι🙄Sorry αν σε έκαψα..

Obi-Wan Kenobi

Δραστήριο μέλος

Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 404 μηνύματα.
Καθολου δεν με εκαψες
Αν θες να σπουδασεις διοικηση και μαρκετινγκ αν θυμαμαι καλα εχει χαμηλη βαση στο 4 πεδιο.
Ναι μεν εχει την εβε που αν ειναι καπου στο 10 πρεπει να γραψεις σε 3 μαθηματα πανω απο την βαση,αλλα ειναι και αυτο μια λυση.
Εγω προσωπικα οπως κ εκανα φετος εδωσα πανελλαδικες στα 39 αλλα τα καταφερα και περασα.
Για εμενα προσωπικα το κολλεγιο και τα ιεκ δεν αξιζουν,καθαρα προσωπικη αποψη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια