sayer
Νεοφερμένο μέλος
Ο sayer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Πελοποννήσου. Έχει γράψει 47 μηνύματα.

28-11-21

14:23
Γεια σας,
θέλω να διαβάσω κάποιες διαφάνειες ενός μαθήματος του παραάνω τμήματος, όμως δεν έχω τους απαραίτητους κωδικούς για το eclass. αν κάποιος είναι φοιτητής εκεί ή ξέρει κάποιον κ μπορεί να με βοηθήσει, θα το εκτιμούσα.
θέλω να διαβάσω κάποιες διαφάνειες ενός μαθήματος του παραάνω τμήματος, όμως δεν έχω τους απαραίτητους κωδικούς για το eclass. αν κάποιος είναι φοιτητής εκεί ή ξέρει κάποιον κ μπορεί να με βοηθήσει, θα το εκτιμούσα.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.019 μηνύματα.

28-11-21

14:26
Για να παρεις αυτο που θες πρεπει να πεις μαθημα και εξαμηνο. Δεν ειναι απεριοριστη η προσβαση στο eclassΓεια σας,
sayer
Νεοφερμένο μέλος
Ο sayer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Πελοποννήσου. Έχει γράψει 47 μηνύματα.

28-11-21

14:40
σ΄ευχαριστώ ήδη για την απάντηση.
πρόκειται για το προπτυχιακό μάθημα "Λειτουργικά Συστήματα" , 6ου εξαμήνου, της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ.
πρόκειται για το προπτυχιακό μάθημα "Λειτουργικά Συστήματα" , 6ου εξαμήνου, της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.437 μηνύματα.

28-11-21

15:44
Γιατί δεν στέλνεις ένα email στον καθηγητή ; Είναι τόσο απλό απο το να τύχει να βρεις φοιτητή στο ischool που να σπουδάζει το ίδιο πράγμα με εσένα στον Βόλο, και να παρακολουθεί το ίδιο ακριβώς μάθημα αυτή την περίοδοσ΄ευχαριστώ ήδη για την απάντηση.

sayer
Νεοφερμένο μέλος

28-11-21

15:44
ήταν το πρώτο που έκανα, εννοείται, μερικές ημέρες πριν...
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.437 μηνύματα.

28-11-21

15:47
Αα είναι απο αυτούς. Δοκίμασε να στείλεις και σε κάποιον συμφοιτητή σου απο fb ή insta πάντως.ήταν το πρώτο που έκανα, εννοείται, μερικές ημέρες πριν...
sayer
Νεοφερμένο μέλος

28-11-21

15:49
έχω τελειωσει σχολή άλλου Πανεπιστημίου, άλλης πόλης, όμως αν κ δοκίμασα τις προτάσεις σου, δεν είχα τύχη, οπότε "κατέφυγα" και εδώ.
μερικές φορές, από αγνώστους λαμβάνεις βοήθεια ενώ από γνωστούς, "περιμένεις...".
μερικές φορές, από αγνώστους λαμβάνεις βοήθεια ενώ από γνωστούς, "περιμένεις...".
Samael
Τιμώμενο Μέλος

28-11-21

15:52
Ναι κατάλαβα, ταλαιπωρία μεγάλη. Είναι λίγο ξεφτίλα να σε κουράζουν έτσι για ένα τόσο απλό πραγματάκι. Ελπίζω ειλικρινά να βρεθεί κάποιος εδώ να σε βοηθήσει ή έστω να φιλοτιμηθεί όποιος του έχεις στείλει,γιατί είναι κρίμα.έχω τελειωσει σχολή άλλου Πανεπιστημίου, άλλης πόλης, όμως αν κ δοκίμασα τις προτάσεις σου, δεν είχα τύχη, οπότε "κατέφυγα" και εδώ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.