Crow1991 Νεοφερμένο μέλος Ο Crow1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Ιουλίου 2009 στις 17:50 Ο Crow1991 έγραψε: #1 25-07-09 17:50 Γεία σας, Ξέρει κανείς αν στην Ελλάδα ισχύει το "Gap Year"* όπως σε άλλες χώρες της Δύσης ? * Gap Year είναι ένας χρόνος παράτασης ουσιαστικά των σπουδών κάποιου που έχει εισέλθει σε ΤΕΙ/ΑΕΙ για διάφορους λόγους πχ. Στρατιωτικές υποχρεώσεις, οικονομικά κ.α. Δηλαδή ο σπουδαστής αφου γίνει δεχόμενος σε κάποια σχολή μπορεί να ξεκινίσει τις σπουδές του/της μετά απο ένα χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 17:57 Ο lolek έγραψε: #2 25-07-09 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Crow1991: Γεία σας, Ξέρει κανείς αν στην Ελλάδα ισχύει το "Gap Year"* όπως σε άλλες χώρες της Δύσης ? * Gap Year είναι ένας χρόνος παράτασης ουσιαστικά των σπουδών κάποιου που έχει εισέλθει σε ΤΕΙ/ΑΕΙ για διάφορους λόγους πχ. Στρατιωτικές υποχρεώσεις, οικονομικά κ.α. Δηλαδή ο σπουδαστής αφου γίνει δεχόμενος σε κάποια σχολή μπορεί να ξεκινίσει τις σπουδές του/της μετά απο ένα χρόνο. Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν το έχω ξανακούσει αυτό.. αλλά μπορείς να γραφτείς και να πας όποτε θες, είναι σαν να μην έχεις περάσει κανένα μάθημα και να ξεκινήσεις από την αρχή. Έχω πολλούς συμφοιτητές που το κάνουν αυτό. Για ΤΕΙ δεν ξέρω αν ισχύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Γεία σας, Ξέρει κανείς αν στην Ελλάδα ισχύει το "Gap Year"* όπως σε άλλες χώρες της Δύσης ? * Gap Year είναι ένας χρόνος παράτασης ουσιαστικά των σπουδών κάποιου που έχει εισέλθει σε ΤΕΙ/ΑΕΙ για διάφορους λόγους πχ. Στρατιωτικές υποχρεώσεις, οικονομικά κ.α. Δηλαδή ο σπουδαστής αφου γίνει δεχόμενος σε κάποια σχολή μπορεί να ξεκινίσει τις σπουδές του/της μετά απο ένα χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 17:57 Ο lolek έγραψε: #2 25-07-09 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Crow1991: Γεία σας, Ξέρει κανείς αν στην Ελλάδα ισχύει το "Gap Year"* όπως σε άλλες χώρες της Δύσης ? * Gap Year είναι ένας χρόνος παράτασης ουσιαστικά των σπουδών κάποιου που έχει εισέλθει σε ΤΕΙ/ΑΕΙ για διάφορους λόγους πχ. Στρατιωτικές υποχρεώσεις, οικονομικά κ.α. Δηλαδή ο σπουδαστής αφου γίνει δεχόμενος σε κάποια σχολή μπορεί να ξεκινίσει τις σπουδές του/της μετά απο ένα χρόνο. Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν το έχω ξανακούσει αυτό.. αλλά μπορείς να γραφτείς και να πας όποτε θες, είναι σαν να μην έχεις περάσει κανένα μάθημα και να ξεκινήσεις από την αρχή. Έχω πολλούς συμφοιτητές που το κάνουν αυτό. Για ΤΕΙ δεν ξέρω αν ισχύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Crow1991: Γεία σας, Ξέρει κανείς αν στην Ελλάδα ισχύει το "Gap Year"* όπως σε άλλες χώρες της Δύσης ? * Gap Year είναι ένας χρόνος παράτασης ουσιαστικά των σπουδών κάποιου που έχει εισέλθει σε ΤΕΙ/ΑΕΙ για διάφορους λόγους πχ. Στρατιωτικές υποχρεώσεις, οικονομικά κ.α. Δηλαδή ο σπουδαστής αφου γίνει δεχόμενος σε κάποια σχολή μπορεί να ξεκινίσει τις σπουδές του/της μετά απο ένα χρόνο. Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν το έχω ξανακούσει αυτό.. αλλά μπορείς να γραφτείς και να πας όποτε θες, είναι σαν να μην έχεις περάσει κανένα μάθημα και να ξεκινήσεις από την αρχή. Έχω πολλούς συμφοιτητές που το κάνουν αυτό. Για ΤΕΙ δεν ξέρω αν ισχύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.