Emilonop
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Muxu Su
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος

axenik
Νεοφερμένο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

Πάντα είχα απορία τι είδους φίλο εννοεί μια κοπέλα στη φράση κλισέ "σε βλέπω σα φίλο". Φίλο από πού; Φίλο για ποιο λόγο; Πώς της βγαίνει τόσο εύκολα το φιλικό; Φιλίες του κώλου;
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος

Ειδικά αυτούς τους καιρούς που κυριαρχεί η αφραγκία είναι πολύ συχνό φαινόμενο και έχει αρχίσει να μ'αηδιάζει...σου λέει ο άλλος που να τρέχω τώρα για ποτά,φαγητά,βενζίνες,ταξίδια κ.λπ. πολλά τα έξοδα,ας κουτουπώσω την τάδε από την παρέα μου που μένει δύο στενά παρακάτω και την ξέρω απ'το γυμνάσιο...συμφέρει!
Και μετά οι γελοίοι δεν έχουν μούτρα ούτε στην παρέα τους να το αποκαλύψουν!

Και φυσικά όπως έχει δείξει και η ιστορία,τέτοιες σχέσεις καταλήγουν είτε στον "κουβά" (και συνήθως με άσχημο τρόπο) είτε σε ένα αντρόγυνο που βαριέται ο ένας τον άλλο,μένουν μαζί για άλλους λόγους (π.χ. οικονομικούς) και κερατώνονται αβέρτα...
Το αν ο "x" ή η "y" είναι αυτό που πραγματικά θες κοριτσάκι μου το καταλαβαίνεις απ'την πρώτη ματιά που του ρίχνεις,δε τον κάνεις "φίλο" πρώτα για κάμποσα χρόνια και μια μέρα που σε πιάνει η κάβλα τον βλέπεις αλλιώς!

Αν θες τη γνώμη μου άσε τις παπαριές και βγες λίγο έξω,κάνε καμιά δραστηριότητα,γνώρισε καινούργιους ανθρώπους και όλα τ'άλλα θα έρθουν από μόνα τους...
Υ.Γ. Όλα τα παραπάνω εφόσον μιλάμε για σοβαρές καταστάσεις (όσο "σοβαρές" μπορούν να είναι στην ηλικία σου) κι όχι απλά για sex,γιατί αν μιλάμε απλά γι'αυτό τότε σύμφωνοι,είναι γνωστό ότι στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα goal!

nPb
Επιφανές μέλος

Emilonop
Εκκολαπτόμενο μέλος

Eύκολο για το φύλο σου - ξεγυμνόσου μπροστά του.
Είμαι ελαφρώς χοντρούλα ρε συ, δεν συμφέρει να το ρισκάρω

Πάντως με αφορμή το θεματάκι,έχω να πω ότι πιο fail κατάσταση απ'το να ψάχνεσαι ερωτικά στις παρέες δεν υπάρχει!
Ειδικά αυτούς τους καιρούς που κυριαρχεί η αφραγκία είναι πολύ συχνό φαινόμενο και έχει αρχίσει να μ'αηδιάζει...σου λέει ο άλλος που να τρέχω τώρα για ποτά,φαγητά,βενζίνες,ταξίδια κ.λπ. πολλά τα έξοδα,ας κουτουπώσω την τάδε από την παρέα μου που μένει δύο στενά παρακάτω και την ξέρω απ'το γυμνάσιο...συμφέρει!
Και φυσικά όπως έχει δείξει και η ιστορία,τέτοιες σχέσεις καταλήγουν είτε στον "κουβά" (και συνήθως με άσχημο τρόπο) είτε σε ένα αντρόγυνο που βαριέται ο ένας τον άλλο,μένουν μαζί για άλλους λόγους (π.χ. οικονομικούς) και κερατώνονται αβέρτα...
Το αν ο "x" ή η "y" είναι αυτό που πραγματικά θες κοριτσάκι μου το καταλαβαίνεις απ'την πρώτη ματιά που του ρίχνεις,δε τον κάνεις "φίλο" πρώτα για κάμποσα χρόνια και μια μέρα που σε πιάνει η κάβλα τον βλέπεις αλλιώς!
Αν θες τη γνώμη μου άσε τις παπαριές και βγες λίγο έξω,κάνε καμιά δραστηριότητα,γνώρισε καινούργιους ανθρώπους και όλα τ'άλλα θα έρθουν από μόνα τους...
Υ.Γ. Όλα τα παραπάνω εφόσον μιλάμε για σοβαρές καταστάσεις (όσο "σοβαρές" μπορούν να είναι στην ηλικία σου) κι όχι απλά για sex,γιατί αν μιλάμε απλά γι'αυτό τότε σύμφωνοι,είναι γνωστό ότι στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα goal!![]()
Θα κρατήσω αυτό που λες, αν και δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.
Σας ευχαριστώ πάντως όλους για το ενδιαφέρον και τον χρόνο σας

nPb
Επιφανές μέλος

Είμαι ελαφρώς χοντρούλα ρε συ, δεν συμφέρει να το ρισκάρω![]()
Γιατί οι ελαφρώς γεμάτες, τι έχουν;

Emilonop
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γιατί οι ελαφρώς γεμάτες, τι έχουν;Νομίζω ότι περισσότερη θηλυκή γοητεία έχει μια φυσιολογική κοπέλα από μια ανορεξική...
Η φυσιολογική, όχι το επόμενο επίπεδο

nPb
Επιφανές μέλος

Η φυσιολογική, όχι το επόμενο επίπεδοΕίναι γεγονός ότι τα αγόρια σε αυτές τις ηλικίες ενδιαφέρονται περισσότερο για την εξωτερική ομορφιά, η οποία πάει πακέτο με το σώμα. Δεν έχεις σώμα; Στις περισσότερες περιπτώσεις, κλάφτα Χαράλαμπε
Βασικά ούτε τα αγόρια γνωρίζουν σ' αυτή την ηλικιακή περίοδο (13-17) τι ακριβώς θέλουν. Ακόμη πειραματίζονται με το σώμα τους, πόσο μάλλον να ξέρουν ποιο γυναικείο σώμα είναι ή όχι, ωραίο. Το γυναικείο σώμα γι' αυτούς, είναι άκρως ταυτοποιημένο με ένα μανεκέν της αφίσας, της τσόντας,...κλπ που απέχουν αρκετά από τη μέση κοπέλα και τον σωματότυπό της. Η εμπειρία μου έχει δείξει, ότι και μια γήινη κοπέλα, καθημερινή, μπορεί να γίνει άκρως θηλυκή. Το γυμνό πάντα ...προκαλεί για να το θέσω κομψά επειδή είμαστε σε φόρουμ. Ο γυναικείος σωματότυπος έχει τις ομορφιές του.

Πίστεψέ με ότι και ...το επόμενο επίπεδο μπορεί να έλκει αγόρια. Ειδάλλως πώς γίνεται και παχουλές κοπέλες / γυναίκες να έχουν υπέροχες ερωτικές / σεξουαλικές σχέσεις; Με τον κρίνο τα έχουν;
buffon85
Δραστήριο μέλος

Πάντως με αφορμή το θεματάκι,έχω να πω ότι πιο fail κατάσταση απ'το να ψάχνεσαι ερωτικά στις παρέες δεν υπάρχει!
Υ.Γ. Όλα τα παραπάνω εφόσον μιλάμε για σοβαρές καταστάσεις (όσο "σοβαρές" μπορούν να είναι στην ηλικία σου) κι όχι απλά για sex,γιατί αν μιλάμε απλά γι'αυτό τότε σύμφωνοι,είναι γνωστό ότι στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα goal!![]()
συγγνωμη για το μεγαλο οφτοπικ στο σποιλερ
παντα ηταν συχνο φαινομενο οι ανθρωποι να βρισκουν συντροφους μεσα στις παρεες. φιλους, γνωστους, γνωστους γνωστων κλπ. δεν νομιζω πως ειναι σημειο των καιρων λογω αφραγκιας. κοσμο μπορεις να γνωρισεις παντου, στην δουλεια, στην σχολη, στην ουρα, στο fb, σε forum οπουδηποτε. σημειο των καιρων θεωρω το fb. οταν πριν 6-7 χρονια εβγαινα με αγορια απο τσατ πολλοι με κοιτουσαν σαν να ημουν κακομοιρα και τωρα νομιζουν οτι το fb ειναι κατι διαφορετικο απο αυτο που γινοταν στα chat, και πλεον θεωρειται σχεδον πληρως αποδεκτο. παντα ομως υπηρχαν σχεσεις απο παρεες.
δεν μπορεις να καταλαβεις με την πρωτη ματια αν ο αλλος ειναι αυτο που θες. αυτο το θεωρω ανωριμο. με την πρωτη ματια βλεπεις αν ο αλλος σου αρεσει εμφανισιακα και ισως αν σε φτιαχνει ερωτικα. μεχρι εκει. απο εκει και περα μπορει να δημιουργηθει μια φιλια και δυο ανθρωποι να ερθουν πιο κοντα και να προχωρησουν. ή μπορει να μην επιτρεπουν οι συνθηκες να ερθουν την δεδομενη στιγμη πιο κοντα (ισως να εχουν σχεση πχ) και ολο αυτο να δημιουργηθει και χρονια μετα. καμμια φορα μπορει καποιος να μην σου γεμιζει και το ματι με την πρωτη ματια και βλεποντας στην παρεα οτι εχει τρομερο χιουμορ, οτι ειναι πολυ εξυπνος, οτι εχετε πολλα κοινα ενδιαφεροντα να αλλαξεις γνωμη.
παρακατω λες οτι ειναι ενταξει το σεξ μεταξυ φιλων. συμφωνω μαζι σου. μονο που καμμια φορα το σεξ μπλεκεται με τα αισθηματα. πολυς κοσμος ξεκιναει μια σεξουαλικη σχεση και σιγα σιγα γεννιουνται και συναισθηματα. και ναι καμμια φορα ειναι και αμοιβαια. δεν παθαινουν ολοι τον κεραυνοβολο ερωτα, ουτε ο κεραυνοβολος ερωτας ειναι πιο σωστος και πιο αγνος απο αυτον που ερχεται σε βαθος χρονου.
τελος αναφερεις οτι σχεσεις που ξεκινησαν απο φιλιες καταληγουν ειτε στον κουβα ειτε στην βαρεμαρα. οι περισσοτερες σχεσεις ενος ανθρωπου καταληγουν στον κουβα. συνηθως μια εχει καλη εξελιξη (και εννοω οτι διαρκει). επιτρεψε μου να σου πω οτι ειναι τελειως αυθαιρετο το συμπερασμα σου οτι σχεσεις που ξεκινουν απο φιλια ειναι αποτυχημενες ενω σχεσεις που ξεκινουν απο μπαρακι, τελος παντων απο δυο μεχρι τωρα αγνωστους, θα ειναι επιτυχημενες. υπαρχουν ανθρωποι που συμβιβαζονται με τον τυπο που γνωρισαν στο μπαρακι οπως υπαρχουν και ατομα που συμβιβαζονται με τον φιλο τους. υπαρχουν ατομα που δημιουργουν σχεση σεβασμου με το ατομο που γνωρισαν στο μπαρακι και υπαρχουν και ατομα που δημιουργουν σχεση σεβασμου πανω στα θεμελια μιας φιλιας.
ολα αυτα βεβαια νομιζω ισχυουν για μεγαλυτερες ηλικιες. για ενα 15χρονο κοριτσι ειναι το πλεον αναμενομενο να ερωτευτει εναν φιλο της.
και στο θεμα τωρα. δεν νομιζω πως υπαρχει συνταγη για να σε δει αλλιως. εφοσον στο εχει ξεκαθαρισει σημασια εχει πως τωρα σε βλεπει ξεκαθαρα σαν φιλη. μπορει και να τον κολακευει που τον βλεπεις αλλιως και σε καποιο βαθμο να το εκμεταλλευεται. ισως να αλλαξει γνωμη αλλα συνταγη της επιτυχιας δεν υπαρχει. γνωμη μου ειναι να προσπαθησεις να ξεχαστεις και να ασχοληθεις με αλλα αγορια, διαθεσιμα.
Emilonop
Εκκολαπτόμενο μέλος

συγγνωμη για το μεγαλο οφτοπικ στο σποιλερ
δεν νομιζω πως ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα.
παντα ηταν συχνο φαινομενο οι ανθρωποι να βρισκουν συντροφους μεσα στις παρεες. φιλους, γνωστους, γνωστους γνωστων κλπ. δεν νομιζω πως ειναι σημειο των καιρων λογω αφραγκιας. κοσμο μπορεις να γνωρισεις παντου, στην δουλεια, στην σχολη, στην ουρα, στο fb, σε forum οπουδηποτε. σημειο των καιρων θεωρω το fb. οταν πριν 6-7 χρονια εβγαινα με αγορια απο τσατ πολλοι με κοιτουσαν σαν να ημουν κακομοιρα και τωρα νομιζουν οτι το fb ειναι κατι διαφορετικο απο αυτο που γινοταν στα chat, και πλεον θεωρειται σχεδον πληρως αποδεκτο. παντα ομως υπηρχαν σχεσεις απο παρεες.
δεν μπορεις να καταλαβεις με την πρωτη ματια αν ο αλλος ειναι αυτο που θες. αυτο το θεωρω ανωριμο. με την πρωτη ματια βλεπεις αν ο αλλος σου αρεσει εμφανισιακα και ισως αν σε φτιαχνει ερωτικα. μεχρι εκει. απο εκει και περα μπορει να δημιουργηθει μια φιλια και δυο ανθρωποι να ερθουν πιο κοντα και να προχωρησουν. ή μπορει να μην επιτρεπουν οι συνθηκες να ερθουν την δεδομενη στιγμη πιο κοντα (ισως να εχουν σχεση πχ) και ολο αυτο να δημιουργηθει και χρονια μετα. καμμια φορα μπορει καποιος να μην σου γεμιζει και το ματι με την πρωτη ματια και βλεποντας στην παρεα οτι εχει τρομερο χιουμορ, οτι ειναι πολυ εξυπνος, οτι εχετε πολλα κοινα ενδιαφεροντα να αλλαξεις γνωμη.
παρακατω λες οτι ειναι ενταξει το σεξ μεταξυ φιλων. συμφωνω μαζι σου. μονο που καμμια φορα το σεξ μπλεκεται με τα αισθηματα. πολυς κοσμος ξεκιναει μια σεξουαλικη σχεση και σιγα σιγα γεννιουνται και συναισθηματα. και ναι καμμια φορα ειναι και αμοιβαια. δεν παθαινουν ολοι τον κεραυνοβολο ερωτα, ουτε ο κεραυνοβολος ερωτας ειναι πιο σωστος και πιο αγνος απο αυτον που ερχεται σε βαθος χρονου.
τελος αναφερεις οτι σχεσεις που ξεκινησαν απο φιλιες καταληγουν ειτε στον κουβα ειτε στην βαρεμαρα. οι περισσοτερες σχεσεις ενος ανθρωπου καταληγουν στον κουβα. συνηθως μια εχει καλη εξελιξη (και εννοω οτι διαρκει). επιτρεψε μου να σου πω οτι ειναι τελειως αυθαιρετο το συμπερασμα σου οτι σχεσεις που ξεκινουν απο φιλια ειναι αποτυχημενες ενω σχεσεις που ξεκινουν απο μπαρακι, τελος παντων απο δυο μεχρι τωρα αγνωστους, θα ειναι επιτυχημενες. υπαρχουν ανθρωποι που συμβιβαζονται με τον τυπο που γνωρισαν στο μπαρακι οπως υπαρχουν και ατομα που συμβιβαζονται με τον φιλο τους. υπαρχουν ατομα που δημιουργουν σχεση σεβασμου με το ατομο που γνωρισαν στο μπαρακι και υπαρχουν και ατομα που δημιουργουν σχεση σεβασμου πανω στα θεμελια μιας φιλιας.
ολα αυτα βεβαια νομιζω ισχυουν για μεγαλυτερες ηλικιες. για ενα 15χρονο κοριτσι ειναι το πλεον αναμενομενο να ερωτευτει εναν φιλο της.
και στο θεμα τωρα. δεν νομιζω πως υπαρχει συνταγη για να σε δει αλλιως. εφοσον στο εχει ξεκαθαρισει σημασια εχει πως τωρα σε βλεπει ξεκαθαρα σαν φιλη. μπορει και να τον κολακευει που τον βλεπεις αλλιως και σε καποιο βαθμο να το εκμεταλλευεται. ισως να αλλαξει γνωμη αλλα συνταγη της επιτυχιας δεν υπαρχει. γνωμη μου ειναι να προσπαθησεις να ξεχαστεις και να ασχοληθεις με αλλα αγορια, διαθεσιμα.
Αυτό που λες στο spoiler είναι αρκετά κοντά σ' αυτό που πιστεύω, και σε αυτό που συμβαίνει.
Μάλλον θα ακολουθήσω την συμβουλή σου, την οποία την έχω ήδη ακούσει από αρκετά άτομα.

KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

Θα σε συμβούλευα,όμως, να το αφήσεις να ξεχαστεί!Κανε σαν να μην συμβαίνει τίποτα..Συνέχισε να το παίζεις φίλη του και το καλύτερο απ'όλα θα ήταν να βρεις κάποιον άλλο να ασχοληθείς!Έτσι θα τον θορυβήσεις και θα αναρωτηθει "τι γίνεται;τη μια μου λέει ότι έχει αισθήματα για μένα και την άλλη με ξεχνάει;"!Αυτό συμβαίνει πολλές φορές..Είχα πει κι εγω σε κάποιον ότι ένιωθα πράγματα γι'αυτόν και μόλις άφησα το θέμα να ξεχαστεί και γνώρισα κάποιον άλλο τον έτσουξε!Δεν είναι θέμα εκδίκησης..Μην το βλέπεις έτσι!

nPb
Επιφανές μέλος

Αυτό συμβαίνει πολλές φορές..Είχα πει κι εγω σε κάποιον ότι ένιωθα πράγματα γι'αυτόν και μόλις άφησα το θέμα να ξεχαστεί και γνώρισα κάποιον άλλο τον έτσουξε!Δεν είναι θέμα εκδίκησης..Μην το βλέπεις έτσι!![]()
Εσένα δεν σε έτσουξε; Πόσο εύκολα τον "ξέχασες";

leuki kataigida
Εκκολαπτόμενο μέλος

Συνέχισε να το παίζεις φίλη του και το καλύτερο απ'όλα θα ήταν να βρεις κάποιον άλλο να ασχοληθείς!Έτσι θα τον θορυβήσεις και θα αναρωτηθει "τι γίνεται;τη μια μου λέει ότι έχει αισθήματα για μένα και την άλλη με ξεχνάει;"
Ιουυ απο τις χειρότερες συμβουλές που έχω ακούσει.Τέτοιου είδους "παιχνιδάκια" ούτε τα 14χρονα δεν κάνουν πια.
Θα σου πω αυτο που έχει χιλιοειπωθεί,προχώρα παρακάτω δεν τρέχει κάτι.Αγοράκια ευτυχώς υπάρχουν πολλά.

LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

αμάν πια αυτές οι ορολογίες!
Emilonop
Εκκολαπτόμενο μέλος

εν τω μεταξύ παίζει να χω καεί τελείως, δεν άνοιγα τόσο καιρό να δω τι λέει αυτό το τοπικ νομίζοντας πως το "friendzone" θα ήταν κάποιο καινούργιο site κοινωνικής δικτύωσης οπότε λέω δεν μ απασχολεί το θέμα
αμάν πια αυτές οι ορολογίες!
Ο άλλος πιο πάνω μου είπε ότι δεν κατάλαβε το πρώτο μήνυμα. Τι κάνω λάθος; Προσπαθώ να έχω πιο informal λόγο

PAOAND
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.