thekkk
Νεοφερμένο μέλος

Θα ήθελα να μάθω πώς σας φάνηκαν τα θέματα του FCE for Schools May 2014 και κυρίως τα αποτελέσματα.
Εμένα έδινε μια μαθητριά μου αρκετά καλή και εξεπλάγην γιατί το πέρασε με C. Πήγε αρκετά καλά σε Reading και Use of English (ανάμεσα σε good και exceptional) αλλά σε Speaking και Έκθεση δεν πήγε καλά. Ενώ είχαμε δουλέψει αρκετά την έκθεση, με εκφράσεις, σωστή δομή και ένα σωρό είδη που ζητάει το συγκεκριμένο πτυχίο (και τα κριτήρια με τα οποία βαθμολογούν) δεν απέδωσαν οι κόποι της. Αν μάλιστα συγκρίνω και τα παραδείγματα που δίνει το FCE Handbook for Teachers και τη βαθμολογία που έχουν πάρει αυτές οι εκθέσεις, είμαι για να φάω τις κοτσίδες μου! Θεωρώ ότι το επίπεδο της μαθήτριάς μου ήταν πολύ παραπάνω (πήρε ανάμεσα σε weak και borderline).
Εσάς πώς σας φάνηκαν οι φετινές εξετάσεις; Νιώθει και κάποιος άλλος αδικημένος από το βαθμό που πήρε (ή δεν πήρε);
Κάθε σχόλιο καλοδεχούμενο!
Σας ευχαριστώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thekkk
Νεοφερμένο μέλος

Απλά επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μου σε εκθέσεις μαθητών (και από μεγαλύτερες ηλικίες) είναι καλό να υπάρχει μια σωστή δομή και οργάνωση του γραπτού και πάνω σε αυτό να πατάνε όλες οι ιδέες που θα αναπτύξει.
...Αλεξάνδρα...
Πολύ δραστήριο μέλος

Και εγώ το πήρα με C (73/100) και έχω να πω ότι στην έκθεση περίμενα καλύτερα αποτελέσματα. Η έκθεση μου ήταν στην γραμμή του bordeline. Ήξερα ότι στην δεύτερη έκθεση δεν τα είχα πάει πολύ καλά αλλά πίστευα ότι στην πρώτη τα είχα πάει σαφώς καλύτερα. Πάντως τα θέματα δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολα.
Τώρα όσον αφορά τα υπόλοιπα ορίστε η άποψή μου:
Reading: Μου φάνηκε δύσκολο ιδίως το δεύτερο πάρτ αλλά ήταν σχετικά βατό.
Use of English: Πολύ εύκολο. Αν είχες διαβάσει μπορούσες να πάρεις εύκολους πόντους.
Listening: Μέτριο προς βατό. Επίσης σε εμάς έκανε και δύο-τρεις διακοπές.

Speaking: Πραγματικά δεν περίμενα τόσο απλά θέματα.
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

thekkk
Νεοφερμένο μέλος

Nefeloula
Νεοφερμένο μέλος

μπορείτε να μας πείτε ποια ήταν τα θέματα του FCE for Schools May 2014 στις εκθέσεις;
στα προφορικά τι ρωτούν συνήθως;

Ευχαριστώ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...