Email σε καθηγητή το καλοκαίρι: θα τον ενοχλήσω;

Iamelle

Νεοφερμένο μέλος

Η Iamelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Καλησπέρα σας! :)
Έχω λίγο άγχος για ένα θεματάκι και θα ήθελα να ρωτήσω την άποψή σας, θα το πω όσο πιο σύντομα γίνεται:

Από το 2ο έτος είχα αφήσει μία, ας πούμε, γραφειοκρατική εκρρεμότητα που έπρεπε να διευθετηθεί από έναν συγκεκριμένο καθηγητή, όχι από τη γραμματεία . Τώρα είμαι στο 7ο (:redface:) και θέλω να την τακτοποιήσω μπας και μπορέσω να πάρω πτυχίο.

Το θέμα είναι ότι τώρα που μου ήρθε και με έχει φάει το άγχος, εν μέρει δεν θέλω να στείλω email στον καθηγητή για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό από Σεπτέμβριο... Αφενός ντρέπομαι που το είχα αμελήσει τόσα χρόνια, αφετέρου δεν θέλω να του χαλάσω τις καλοκαιρινές διακοπές και να 'νευριάσει' που τον ενοχλώ κατακαλόκαιρο και να μου απαντήσει αρνητικά (δηλαδή σε περίπτωση που όντως μπορεί να λυθεί το θέμα, να 'τα πάρει' που τον ενοχλώ και να μην με βοηθήσει).

Βέβαια, ενώ εννοείται πως είναι δικό μου το λάθος και η ευθύνη, νιώθω ότι δεν μπορώ να περιμένω 1 μήνα ακόμα, γιατί κάθε μέρα θα έχω αυτό το άγχος (ξέρω, θα έπρεπε να το έχω σκεφτεί νωρίτερα και εγκαίρως αυτό αλλά δεν...)
Τι λέτε να κάνω; Να περιμένω ή να στείλω τώρα και ό,τι γίνει;
Ευχαριστώ!

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.436 μηνύματα.
Ξεκόλλα.

Στείλε το email.

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.464 μηνύματα.
Έχω λίγο άγχος για ένα θεματάκι και θα ήθελα να ρωτήσω την άποψή σας, θα το πω όσο πιο σύντομα γίνεται:

Από το 2ο έτος είχα αφήσει μία, ας πούμε, γραφειοκρατική εκρρεμότητα που έπρεπε να διευθετηθεί από έναν συγκεκριμένο καθηγητή, όχι από τη γραμματεία . Τώρα είμαι στο 7ο (:redface:) και θέλω να την τακτοποιήσω μπας και μπορέσω να πάρω πτυχίο.

Το θέμα είναι ότι τώρα που μου ήρθε και με έχει φάει το άγχος, εν μέρει δεν θέλω να στείλω email στον καθηγητή για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό από Σεπτέμβριο... Αφενός ντρέπομαι που το είχα αμελήσει τόσα χρόνια, αφετέρου δεν θέλω να του χαλάσω τις καλοκαιρινές διακοπές και να 'νευριάσει' που τον ενοχλώ κατακαλόκαιρο και να μου απαντήσει αρνητικά (δηλαδή σε περίπτωση που όντως μπορεί να λυθεί το θέμα, να 'τα πάρει' που τον ενοχλώ και να μην με βοηθήσει).

Βέβαια, ενώ εννοείται πως είναι δικό μου το λάθος και η ευθύνη, νιώθω ότι δεν μπορώ να περιμένω 1 μήνα ακόμα, γιατί κάθε μέρα θα έχω αυτό το άγχος (ξέρω, θα έπρεπε να το έχω σκεφτεί νωρίτερα και εγκαίρως αυτό αλλά δεν...)
Ευχαριστώ!
Ναι τωρα να στειλεις... τωρα που δεν εχει να κανει τιποτα...τον σεπτεμβη θα εχει δουλεια...και τωρα που ουτε λευτα εχει για διακοπες.
Εσυ εισαι ευγενικη και καταφερτζου και ξερεις να το χειριστεις μαλακα.
Μαθαμε και κατι σημερα ..''γραφειοκτρατικη εκκρεμότητα'' καλοοο...θα το λεω και εγω... πολιτικές επιστημες σπουδαζεις?

1754998045355.png

Giorgkalo

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Giorgkalo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 244 μηνύματα.
Ναι και εγω νομιζω καλυτερα μην το αργεις αλλο...Τι τωρα τι σε ενα μηνα...
Ισως καλυτερα και τωρα που δεν θα ειναι τοσο πιεσμενος οσο τον σεπτεμβριο;!
Ενταξει αργησες αλλα καλυτερα αργα παρα ποτε...Φτιαξε το οπως πρεπει και οτι γινει!

Giannismsn

Νεοφερμένο μέλος

Ο Giannismsn αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα.
Εχω στειλει 3 μειλ μεσα στον Ιούλιο ξεκολλα οπως ειπε καποιος πιο πάνω 😂

Ευχαριστώ!

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.464 μηνύματα.
πασε μεν ...ταλαντο δε.
Γιατι να ξεκολλήσει το κοριτσι ... ? επειδη ειναι μεσα στην ευγενεια και την κατανοηση για το δικαιωμα του ανθρωπου για ξεκουραση?
Ξερει αυτο ...θα το στείλει ετσι ευγενικα και θα παρει αυτο που θελει... και γιατι οι καθηγητες εχουν βαρεθει τους απαιτητές .

1755008355901.png

Χρήστες Βρείτε παρόμοια