toto13 Νεοφερμένο μέλος Ο toto13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:44 Ο toto13 έγραψε: #1 16-09-12 14:44 Ελατε παιδες γραφτε τιποτα για το ντοτα. Παιζει κανεις;;; Ποσα χρονια;;; Πως σας φαινεται;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:55 Ο kwstasIdealism: #2 16-09-12 14:55 πολλα χρονια τωρα αρχισα και το 2 αλλα λογω πανελληνιων το εχω κοψει τον τελευταιο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ελατε παιδες γραφτε τιποτα για το ντοτα. Παιζει κανεις;;; Ποσα χρονια;;; Πως σας φαινεται;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:55 Ο kwstasIdealism: #2 16-09-12 14:55 πολλα χρονια τωρα αρχισα και το 2 αλλα λογω πανελληνιων το εχω κοψει τον τελευταιο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πολλα χρονια τωρα αρχισα και το 2 αλλα λογω πανελληνιων το εχω κοψει τον τελευταιο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.