1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος

Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος

Alessandra
Διάσημο μέλος

mission possible
Πολύ δραστήριο μέλος

1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος

mission possible
Πολύ δραστήριο μέλος

cheery
Πολύ δραστήριο μέλος

Συμμετοχή, όπως είπε και η Χριστιάννα έχουν ελάχιστη, έδωσα από επαρχία και ήμασταν 3 άτομα όλα κ όλα και στο 1 και στο 2...
Αν θέλεις κάτι άλλο πες μας
BRITNEY
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ πέρασα c2 τον προηγούμενο Μάιο. Δύσκολο δεν μπορώ να πω. Έκανα όλα τα βιβλία που κυκλοφορούσαν στην αγορά, έριξα γερό διάβασμα, σε τεράστια ποικιλία κειμένων και με το λεξικό αγκαλιά όμως το ευχαριστήθηκα γιατί μ'αρέσει πολύ η γλώσσα και αφού πήρα το πτυχίο αμείφθηκε ο κόπος μου. Πάντως η συμμετοχή ήταν ελάχιστη, θυμάμαι τα χαρτιά με τους εξεταζόμενους και γεμίζαμε μισή κόλλα Α4 με το ζόρι.![]()
εγω θα δωσω c2 του χρονου.το c1 ειναι πολυ απαιτητικο,οπως και το sorbonne.ειναι ισοτιμα με το κπγ απλα το κπγ δεν εχει c2.επισης το κπγ ειναι πιο βατο απο τα 2 προηγουμενα.αυτο που θα ηθελα να ρωτησω οσους εδωσαν c2 ειναι πως σας φανηκε η εκθεση που ειναι γυρω στις 500 λεξεις αν θυμαμαι καλα?Πέρασα το 1 και το 2...Δύσκολα δεν είναι, και ούτε μπορώ να πω ότι έχουν υπερβολικές απαιτήσεις. Απλώς το θέμα είναι να είσαι πολύ εοικειωμένος με τη γλώσσα. Σ αυτό θα σε βοηθήσουν οι γαλλικές εφημερίδες, αν διαβάζεις έστω και μια φορά την εβδομάδα.
Συμμετοχή, όπως είπε και η Χριστιάννα έχουν ελάχιστη, έδωσα από επαρχία και ήμασταν 3 άτομα όλα κ όλα και στο 1 και στο 2...
Αν θέλεις κάτι άλλο πες μας
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος

1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος

1]αναγνωριζεται πληρως εχοντας την εγγυηση του ελληνικου υπουργειου παιδειας & 2]επιπεδο γ2 μπορει να μην υπαρχει αλλα αναμενεται να βγει συντομα....απλώς στο εξωτερικό προτιμούν για δουλειά ή σπουδές αυτόν που έχει ΝΤΑΛΦ. Το ξέρω καλά. Άσε που το κρατικό δεν έχει καν επίπεδο C2
A propos
Διάσημο μέλος

1]αναγνωριζεται πληρως εχοντας την εγγυηση του ελληνικου υπουργειου παιδειας & 2]επιπεδο γ2 μπορει να μην υπαρχει αλλα αναμενεται να βγει συντομα....
Την εγγύηση του ελληνικού υπουργείου μπορεί να την έχει αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα. Κάθε χώρα έχει την δική της πολιτική όσον αφορά τα πτυχεία. Πχ το Δικατσά δεν αναγνωρίζει πτυχεία Γαλλικής Γλώσσας γαλλικών Πανεπιστημίων όπως της Rouen το οποίο αναγνωρίζεται παντού αλλού εκτός της Ελλάδας. Πράγμα ανήκουστο. Η Ελλάδα πληρώνει ένα σωρό χρήματα ποινή για την άρνησή της να αναγνωρίσει ΚΡΑΤΙΚΑ Γαλλικά Πανεπιστήμια.
Τα DELF στη Γαλλία και στο εξωτερικό έχουν 20πλάσια αξία από το κπγ. Ίσως κάνουν καλά για να μας συμμορφώσουν λίγο. ΕΜΑΣ και το Δικατσά.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

εγω θα δωσω c2 του χρονου.το c1 ειναι πολυ απαιτητικο,οπως και το sorbonne.ειναι ισοτιμα με το κπγ απλα το κπγ δεν εχει c2.επισης το κπγ ειναι πιο βατο απο τα 2 προηγουμενα.αυτο που θα ηθελα να ρωτησω οσους εδωσαν c2 ειναι πως σας φανηκε η εκθεση που ειναι γυρω στις 500 λεξεις αν θυμαμαι καλα?
Περιττό να σου πω ότι έμαθα πως η έκθεση θα είναι 500 λέξεις έναν μήνα πριν δώσω.

Απλά μέχρι τότε έδινες σε έκθεση και πλάνο κάποιου κειμένου, και όπως είναι λογικό κι εγώ σε αυτά είχα προετοιμαστεί. Μια μέρα λοιπόν, για άσχετους λόγους, μπαίνει η καθηγήτριά μου στο γαλλικό ινστιτούτο για κάτι ημερομηνίες εξετάσεων. Μπαίνει να δει και για το c2 (τυχαία εντελώς) και βλέπει πως άλλαξε! Πάντως με καλή προετοιμασία δεν τίθεται θέμα. Κι εγώ έχω γεμάτα ντοσιέ με εκθέσεις σε τεράστια ποικιλία θεμάτων. Τελικά έπεσε για το περιβάλλον.

BRITNEY
Εκκολαπτόμενο μέλος

Προσωπικά, δεν με δυσκόλεψε ιδιαίτερα γιατί αφενός έγραψα αρκετές σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, αφετέρου το θέμα ήταν σχετικά βατό (για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού αν θυμάμαι καλά)...Μην σε τρομάζει η έκεθση πάντως...
ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!η αληθεια ειναι οτι εχω αγχωθει αρκετα.το ακουστικο εξεταζεται μαζι με το προφορικο σωστα?Περιττό να σου πω ότι έμαθα πως η έκθεση θα είναι 500 λέξεις έναν μήνα πριν δώσω.
Απλά μέχρι τότε έδινες σε έκθεση και πλάνο κάποιου κειμένου, και όπως είναι λογικό κι εγώ σε αυτά είχα προετοιμαστεί. Μια μέρα λοιπόν, για άσχετους λόγους, μπαίνει η καθηγήτριά μου στο γαλλικό ινστιτούτο για κάτι ημερομηνίες εξετάσεων. Μπαίνει να δει και για το c2 (τυχαία εντελώς) και βλέπει πως άλλαξε! Πάντως με καλή προετοιμασία δεν τίθεται θέμα. Κι εγώ έχω γεμάτα ντοσιέ με εκθέσεις σε τεράστια ποικιλία θεμάτων. Τελικά έπεσε για το περιβάλλον.![]()
juste un instant
Επιφανές μέλος

Την εγγύηση του ελληνικού υπουργείου μπορεί να την έχει αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα. Κάθε χώρα έχει την δική της πολιτική όσον αφορά τα πτυχεία. Πχ το Δικατσά δεν αναγνωρίζει πτυχεία Γαλλικής Γλώσσας γαλλικών Πανεπιστημίων όπως της Rouen το οποίο αναγνωρίζεται παντού αλλού εκτός της Ελλάδας. Πράγμα ανήκουστο. Η Ελλάδα πληρώνει ένα σωρό χρήματα ποινή για την άρνησή της να αναγνωρίσει ΚΡΑΤΙΚΑ Γαλλικά Πανεπιστήμια.
Τα DELF στη Γαλλία και στο εξωτερικό έχουν 20πλάσια αξία από το κπγ. Ίσως κάνουν καλά για να μας συμμορφώσουν λίγο. ΕΜΑΣ και το Δικατσά.
:no1:Το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας καλά θα κάνει να αναγνωρίσει πρώτα τα ΚΡΑΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ αν θέλει να του αναγνωρίζουν κάτι ψευδοπτυχεία όπως το κπγ που θυμίζει πολύ την προηγούμενη αποτυχία των PALSO.

Alessandra
Διάσημο μέλος

εγω εχω δωσει και περασει τα κπγ και δεν ειναι καθολου περιπατος.
juste un instant
Επιφανές μέλος

Alessandra
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.