BioPharma Μεταπτυχιακά

Nickelhead

Νεοφερμένο μέλος

Ο Nickelhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Καλησπέρα παιδιά! Έχοντας ολοκληρώσει το στρατιωτικό μου και κατέχοντας πτυχίο Βιοχημικού στο ράφι πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι σιγά σιγά το επόμενο βήμα που είναι ένα μεταπτυχιακό. Θεωρείτε υπάρχει κάποιο που να αξίζει εντός Ελλάδας, καθώς μπάτζετ για εξωτερικό δεν υφίσταται. Υπάρχει κάποιος που να έχει ασχοληθεί με Ανακάλυψη και Ανάπτυξη Φαρμάκων πχ σε αυτό της Πάτρας να μου πει εντυπώσεις; Σε γενικές γραμμές προσανατολίζομαι στο βιοφαρμακευτικό κλάδο οπότε αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει αν αξίζει από άποψη εξέλιξης και εύρεσης εργασίας στη βιομηχανία εξωτερικού (μισθός, ρόλος, υποχρεωτικό phd) θα βοηθούσε αρκετά. Αν ενδιαφέρεται να απαντήσει κάποιος θα το εκτιμούσα καθώς θέλω να λάβω συμβουλές και πληροφορίες σχετικά με τον κλάδο γενικότερα!
[Καλοδεχούμενες και πληροφορίες για: Πρωτεϊνική Βιοτεχνολογία UoC, Βιοπληροφορική (γενικά), Τοξικολογία Λάρισας + Βιοεπιχειρείν]​

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.628 μηνύματα.
Έχεις ψάξει για online μεταπτυχιακές σπουδές;

Nickelhead

Νεοφερμένο μέλος

Ο Nickelhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Όχι, θέλω να είναι δια ζώσης δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει το εξ αποστάσεως στον κλάδο. Από κοντά έχεις καλύτερη επικοινωνία με συμφοιτητές, καθηγητές, κάνεις εργαστήρια και πειραματικές πτυχιακές. Παράλληλα μπορείς να τρέξεις και πρότζεκτ που δεν μπορείς απο μακριά. Συν όλα τα υπόλοιπα θετικά (συναναστροφές, βλέπεις από κοντά κάποιες εγκαταστάσεις κτλ κτλ).

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.039 μηνύματα.
Καλησπέρα παιδιά! Έχοντας ολοκληρώσει το στρατιωτικό μου και κατέχοντας πτυχίο Βιοχημικού στο ράφι πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι σιγά σιγά το επόμενο βήμα που είναι ένα μεταπτυχιακό. Θεωρείτε υπάρχει κάποιο που να αξίζει εντός Ελλάδας, καθώς μπάτζετ για εξωτερικό δεν υφίσταται. Υπάρχει κάποιος που να έχει ασχοληθεί με Ανακάλυψη και Ανάπτυξη Φαρμάκων πχ σε αυτό της Πάτρας να μου πει εντυπώσεις; Σε γενικές γραμμές προσανατολίζομαι στο βιοφαρμακευτικό κλάδο οπότε αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει αν αξίζει από άποψη εξέλιξης και εύρεσης εργασίας στη βιομηχανία εξωτερικού (μισθός, ρόλος, υποχρεωτικό phd) θα βοηθούσε αρκετά. Αν ενδιαφέρεται να απαντήσει κάποιος θα το εκτιμούσα καθώς θέλω να λάβω συμβουλές και πληροφορίες σχετικά με τον κλάδο γενικότερα!
[Καλοδεχούμενες και πληροφορίες για: Πρωτεϊνική Βιοτεχνολογία UoC, Βιοπληροφορική (γενικά), Τοξικολογία Λάρισας + Βιοεπιχειρείν]​
Καλησπερα
Αυτες οι πληροφοριες που ζητας ειναι δυσκολο να βρεθουν και να ειναι και αξιοποιησιμες
Τι θα εκανα εγω?
Θα εστελνα στα αναλογα τμηματα μερικων ευρωπαικων φαρμακοβιομηχανιων και θα δημιουργουσα ενα καναλι επικοινωνιας να καταλαβω τι θελουν... ολες εχουν κατι αναλογο..
Eδω σου βαζω ενα παραδειγμα απο την bayer.
Αν ντρεπεσαι να γραψεις τοτε πανε κανενα τηλεφωνακι στα εδω εμπορικα τους τμηματα ...εχουν επιστημονικο υπευθυνο.
Κεντρικως

στην ελλαδα

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια