Alias(L)

!Βάλια!

Πολύ δραστήριο μέλος

Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα.
Έψαξα και δεν βρήκα τίποτα για αυτή την σειρά...Λοιπόν την βλέπει κανείς; Μέχρι που έχετε φτάσει;
Εντυπώσεις;

(άμα πετάξει κανείς κανένα σποιλερ για μετά τον 3ο κύκλο, 14 επισόδειο θα τον σπάσω στο ξύλο:P)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eλαχιστα επεισοδια εχω δει απο τον 1ο κυκλο μονο.
Ο Michael Vartan ομορφουλης ειναι ομως. :xixi: :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλά με αυτή την σειρά είχα πωρωθεί το καλοκαίρι . Κοίτα ωραία είναι αλλα στην τεταρτη σεζόν γίνεται πολύ κουραστική .

δεν τη βλεπω...

ουτε εγω:D

εγω εχω δει τον πρωτο κυκλο και λιγο τον δευτερο!!!:D

πραγματι στον τεταρτο κυκλο γινεται κουραστικη αλλα ο πεμπτος κυκλος πρεπει να ειναι φοβερος αλλα δεν μπορω να τη βρω πουθενα,σε κανενα βιντεοκλμπ αλλα απο τα τραιλερ που βλεπω πρεπει να ειναι καλος

Εγώ έχω δει τον 1ο και τον 2ο κύκλο! Είναι πραγματικα πολύ καλή σειρά. Τώρα προσπαθώ να βρω χρόνο να την συνεχίσω....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back