Aποχή στο ειδικό μάθημα των Αγγλικών (2009)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Alecto

Νεοφερμένο μέλος

Η Alecto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
πειτε μου,ειχε μεγαλη αποχη στα εξεταστικα κεντρα?
στο δικο μου(2ο λυκειο συκεων)απο τους 250 που δηλωσαν ηρθαν μονο οι 100(απ'οτι μου ειπαν μετα 58% αποχη)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Alecto

Νεοφερμένο μέλος

Η Alecto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
οτι θα μου ειχαν απαντησει 2 ατομα μεσα σε ενα 10λεπτο στο myspace κι εδω δεν θα ειχε φιλοτιμηθει ουτε ενας εδω και δυο μερες...δεν το περιμενα...ευχαριστω που με γραψατε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

teol20

Επιφανές μέλος

Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.424 μηνύματα.
Φιλε μου εγω να σου απαντουσα ευχαριστω αλλα δυστυχως ειμαι Γ Γυμνασιου και οχι Γ' Λυκειου!:(

Στο δικο μας σχολειο 6 ατομα ζητησαν να δωσουν ειδικο μαθημα αγγλικα,αλλα δεν ξερω ποσοι πηγανε τελικα...

DimitrisMat

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο DimitrisMat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα.
οτι θα μου ειχαν απαντησει 2 ατομα μεσα σε ενα 10λεπτο στο myspace κι εδω δεν θα ειχε φιλοτιμηθει ουτε ενας εδω και δυο μερες...δεν το περιμενα...ευχαριστω που με γραψατε

Θα σου απαντούσα αλλά μετά από αυτή τη $!@#$@#$ κανονικά δεν θα έπρεπε να σου πω,ότι είχαμε αποχή 60%.

Iliaso

Περιβόητο μέλος

Ο Iliaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.236 μηνύματα.
Από πότε μας νοιάζει η αποχή;:hmm:
-----------------------------------------

Tότε άλλη φορά να ρωτάς στο myspace:)

Guest 272341

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
εγω εδωσα αγγλικα..και απο τα 60 περιπου τα παιδια της κομοτηνης που θα εδιναν,ηρθαν μονο οι 20 περιπου..

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...