Aποτελέσματα ειδικών μαθημάτων 2009

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

nitsa

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα.
Πότε θα βγούν τα αποτελέσματα των ειδικών μαθημάτων, γνωρίζει κανείς?? :bye:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Πότε θα βγούν τα αποτελέσματα των ειδικών μαθημάτων, γνωρίζει κανείς?? :bye:
Kατσε ακομα δεν γραψαμε ...ας γραψουμε πρωτα μετα θα μαθουμε ποτε θα ανακοινωθουν...:)Παρεπιτοντως 27 ιουνιου αρχιζουν τα ειδικα μαθηματα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

συνηθως 10 μερες μετα την εξεταση

πρωτυτερα αρχιζουν τα ειδικα.νομιζω 26(μη σ πω και νωριτερα)...ειναι και τα αθληματα που δινονται!κ αυτα ειδικα ειναι.

Γεια!Μηπως ξερει καποιος ποτε θα βγουν τα αποτελεματα των ειδικων μαθηματων??(πχ:αγγλικα-γαλλικα....-που δινω εγω-)Ξερω οτι ειναι λιγο νωρις,απλα υπαρχει λογος...Παιδια που δωσατε περσυ η' ξερετε απο αλλες χρονιες:Μετα απο ποσες περιπου μερες βγηκαν?

Νομίζω βγαίνουν περίπου μια βδομάδα μετά..Γερμανικά πάντως Θεσ/νικη δίνουν...! Πώς τα πήγες στις πανελλήνιες;;;;

Καλα εγω για αγγλικα-γαλλικα λεω κυριως..Εγω δινω 3ο λυκειο Ν.Φιλαδελφειας!!
Οποιος ξερει ας μου πει...:)

καποιος απ'τους παλιους??:what:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back