abracadabra!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η μαμά μου το τελευταίο διάστημα το ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ...
πίνει μέχρι αηδίας (μόνη της, στο σαλόνι) και φτάνει στο σημείο να μην ξέρει τί λέει... βρίζει... πέφτει κάτω... κάνει εμετό... της έχω πει ότι με ενοχλεί πάρα πολύ αυτή η εικόνα... για λίγες μέρες σταμάτησε και πάλι τώρα... και κρυβει και τις μπουκαλες (πίνει παρα πολυ ούζο

Σας έχει τύχει ποτέ;
Πώς το αντιμετωπίσατε;
Πραγματικά με θλίβει πολύ αυτή η κατάσταση.
Έτσι μου'ρχεται να τα μαζέψω και να το σκάσω να την τρομοκρατήσω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος

Λοιπον τωρα σοβαρα. Αυτο που θα σου πω για αρχη ειναι μη τυχον κανεις καμια τετοια βλακεια κ το σκασεις απο το σπιτι γιατι χειροτερα θα τα κανεις τα πραγματα κ οχι καλυτερα. Εμενα πρωσοπικα δε μου εχει τυχει κατι τετοιο κ ετσι δεν μπορω να σου πω πως το εχω αντιμετοπισει... Παντως εγω στην θεση σου θα ημουνα διπλα στη μαμα κ θα την στηριζα...Ισως να περνα κατι ασχημο κ για να το ξεχασει το εριξε στο ποτο...Πολοι το κανουν ξερεις οχι μονο η μαμα σου. γιατι δεν καθεσαι μια μερα να της μιλησεις. Κατσε μαζι της κ προσπαθα να την κανεις να σου μιλησει. Ισως να εχει κατι κ να θελει να το μειραστει καπου, ισως κατι να την βασανιζει. Ολες σχεδον οι μαναδες φορτονοντε παρα πολα πραγματα ειτε με το σπιτι, ειτε με την ανατρωφη των παιδιων κ πολλα πολλα αλλα.....Παντως μη την εγκαταλειπεις. Να εισαι διπλα της συνεχως. Αν δεις οτι δεν παλευεται αλλο η κατασταση τοτε μιλα σε καποιον πολυ κοντινο σας συγγενη, σιγουρα αυτος θα μπορεσει να σας βοηθησει....Τωρα δεν μου ερχεται κατι αλλο να σου πω . Παντως κανε αυτο, προσπεθησε να την κανεις να σου μιλησει...
~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος

Green 13
Δραστήριο μέλος

Κουράγιο...

myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος

mariapg
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ρε παιδιά... Είμαι απελπισμένη.
Η μαμά μου το τελευταίο διάστημα το ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ...
πίνει μέχρι αηδίας (μόνη της, στο σαλόνι) και φτάνει στο σημείο να μην ξέρει τί λέει... βρίζει... πέφτει κάτω... κάνει εμετό... της έχω πει ότι με ενοχλεί πάρα πολύ αυτή η εικόνα... για λίγες μέρες σταμάτησε και πάλι τώρα... και κρυβει και τις μπουκαλες (πίνει παρα πολυ ούζο) ... Δεν ξέρω τί να κάνω...
Σας έχει τύχει ποτέ;
Πώς το αντιμετωπίσατε;
Πραγματικά με θλίβει πολύ αυτή η κατάσταση.
Έτσι μου'ρχεται να τα μαζέψω και να το σκάσω να την τρομοκρατήσω.
ποσο καιρο γινεται ολο αυτο?
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

candygirl96
Εκκολαπτόμενο μέλος

η συμβουλη μου ειναι να προσπαθησεις να την πλησιασεις και να καταλαβεις τον λογο που πινει.μη της φερθεις ασχημα,γιατι αυτο μπορει να χειροτερεψει την κατασταση και να βρεθει εκτος ελεγχου.και,οχι,σε καμεια περιπτωση να μην το σκασεις...να σου βγει αυτη η ιδεα απο το μυαλο...
Gaspar
Περιβόητο μέλος

Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος

Νομίζω πως είναι η καλύτερη λύση. Υπάρχουν και γραμμές όπου ζητάς ανώνυμα ψυχολογική υποστήριξη. Τι να σου πω, κουράγιο...Επικοινώνισε με ειδικούς.
Eftychialou
Εκκολαπτόμενο μέλος

Nikos93
Εκκολαπτόμενο μέλος

μπαρ κλπ και ποιος ξερει τι αλλο ριχνουν μεσα . Αυτα ....και μετα σε ψυχολογο
Devina
Τιμώμενο Μέλος

εγώ θα έπερνα όλα τα ποτά απο το σπίτι και θα την επέπληκτα λέγοντας της οτι αυτό που κάνει είναι κατάντια!
Όταν η γυναίκα είναι εθισμένη σε αυτό, είναι δύσκολο να καταλάβει αυτό που της λες. Όσο νηφάλια και να είναι.
Σίγουρα δεν πρέπει να την κατηγορείς, και να της μιλάς άσχημα ξερω γω όσο και να σε ενοχλεί η κατάσταση. Πρέπει να το χειριστείς σωστά.
Εγώ αυτό που θα πρότεινα είναι να πας πρώτα εσύ σε κάποιον ειδικό. Να σε βοηθήσει, για να την βοηθήσεις.Η οικογένεια παίζει τον σπουδαιότερο ρόλο.
Να σου πει πως να χειριστείς σωστά την μητέρα σου.
Εσένα σαν κόρη της, μπορεί να σε πάρει με διαφορετικό μάτι..
Αν γίνουν αργά βήματα, πρέπει και εκείνη σίγουρα να πάει σε ψυχολόγο ή σε οποιοδήποτε άλλο ειδικό.
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος

Όταν η γυναίκα είναι εθισμένη σε αυτό, είναι δύσκολο να καταλάβει αυτό που της λες. Όσο νηφάλι και να είναι.
Σίγουρα δεν πρέπει να την κατηγορείς, και να της μιλάς άσχημα ξερω γω όσο και να σε ενοχλεί η κατάσταση. Πρέπει να το χειριστείς σωστά.
Εγώ αυτό που θα πρότεινα είναι να πας πρώτα εσύ σε κάποιον ειδικό. Να σε βοηθήσει, για να την βοηθήσεις.Η οικογένεια παίζει τον σπουδαιότερο ρόλο.
Να σου πει πως να χειριστείς σωστά την μητέρα σου.
Εσένα σαν κόρη της, μπορεί να σε πάρει με διαφορετικό μάτι..
Αν γίνουν αργά βήματα, πρέπει και εκείνη σίγουρα να πάει σε ψυχολόγο ή σε οποιοδήποτε άλλο ειδικό.
Και εκτος αυτου, μην ξεχνιομαστε, μανα της ειναι!
Ποσο ευκολο νομιζετε μερικοι οτι ειναι να της τα πει ετσι;!
Κατα τ' αλλα συμφωνω με Δεσποινα.

αμα εχει εθιστει στα ποτα τοτε εαν τις κρυψει ολα τα ποτα στο σπιτι θα παιρνει απο αλλου
μπαρ κλπ και ποιος ξερει τι αλλο ριχνουν μεσα . Αυτα ....και μετα σε ψυχολογο
Αυτο πιθανοτατα θα της προκαλεσει μεγαλυτερο στρες και δε θα καταληξει καλα.
Fousekis
Δραστήριο μέλος

Μαρουλάκι
Δραστήριο μέλος

Καλή επιτυχία!:no1:
abracadabra!
Εκκολαπτόμενο μέλος

μέχρι τώρα έχω κάνει τα πάντα. . .
έχω αδειάσει ολόκληρα μπουκάλια στο νεροχύτη, μπροστά της, μια φορά μάλιστα για να την συνεφέρω (και πέτυχε), έσπασα το ποτήρι της...

Σήμερα μου υποσχέθηκε (πάλι) πως δεν θα ξανασυμβεί...
Μάλλον θα το πω στη θεία μου... Είναι κολλητές από μωρά. Κάτι θα ξέρει.
Και φοβάμαι πολύ γιατί τώρα που θα πάω να σπουδάσω θα είναι μόνη της - ο μπαμπάς μου δεν το παίρνει και πολύ σοβαρά, άλλος βλάκας... Αχ Θεέ μου...

Ξανά ευχαριστώ...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.