nicole12 Νεοφερμένο μέλος Η nicole12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 13 ετών και Μαθήτρια Β' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. Δευτέρα στις 16:03 Η nicole12 έγραψε: #1 Δευτέρα στις 16:03 Τελικά σε μια τάξη τι μπορεί το 5 μελές να κάνει ; Είμαι πρόεδρος προσωπικά και η πρώτη μας δράση ήταν η ανακύκλωση καπακιών για φιλανθρωπικούς σκοπούς , ακόμα τρέχει αυτό το ζήτημα. Προφανώς και ο χριστουγεννιατικος στολισμός στην τάξη μπορεί να μετρήσει , αλλά τι άλλο; Εσείς , ακόμα και αν δεν είστε στο 5 μελές της ταξης , ποιες ιδεες εχετε ή ακομα καλυτερα , τι θα θελατε να εχει η ταξη; Δωστε ιδεες παρακαλωω fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. Δευτέρα στις 16:39 Η fortheloveofshizaya: #2 Δευτέρα στις 16:39 Απο την δικια μου εμπειρια οσο ημουν στο γυμνασιο και στο λυκειο, η αληθεια ειναι οτι το τι μπορει να κανει το 5μελες ειναι καπως περιορισμενο. Συνηθως βοηθουν σε πρακτικα ζητηματα της ταξης οπως να μαζευουν λεφτα και δηλωσεις για εκδρομες, να ακουν προβληματα που τυχων υπαρχουν κτλ. Παντως αν εχεις μια προθυμη ταξη σιγουρα θα βοηθησει τα πραγματα Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Τελικά σε μια τάξη τι μπορεί το 5 μελές να κάνει ; Είμαι πρόεδρος προσωπικά και η πρώτη μας δράση ήταν η ανακύκλωση καπακιών για φιλανθρωπικούς σκοπούς , ακόμα τρέχει αυτό το ζήτημα. Προφανώς και ο χριστουγεννιατικος στολισμός στην τάξη μπορεί να μετρήσει , αλλά τι άλλο; Εσείς , ακόμα και αν δεν είστε στο 5 μελές της ταξης , ποιες ιδεες εχετε ή ακομα καλυτερα , τι θα θελατε να εχει η ταξη; Δωστε ιδεες παρακαλωω
fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. Δευτέρα στις 16:39 Η fortheloveofshizaya: #2 Δευτέρα στις 16:39 Απο την δικια μου εμπειρια οσο ημουν στο γυμνασιο και στο λυκειο, η αληθεια ειναι οτι το τι μπορει να κανει το 5μελες ειναι καπως περιορισμενο. Συνηθως βοηθουν σε πρακτικα ζητηματα της ταξης οπως να μαζευουν λεφτα και δηλωσεις για εκδρομες, να ακουν προβληματα που τυχων υπαρχουν κτλ. Παντως αν εχεις μια προθυμη ταξη σιγουρα θα βοηθησει τα πραγματα
Απο την δικια μου εμπειρια οσο ημουν στο γυμνασιο και στο λυκειο, η αληθεια ειναι οτι το τι μπορει να κανει το 5μελες ειναι καπως περιορισμενο. Συνηθως βοηθουν σε πρακτικα ζητηματα της ταξης οπως να μαζευουν λεφτα και δηλωσεις για εκδρομες, να ακουν προβληματα που τυχων υπαρχουν κτλ. Παντως αν εχεις μια προθυμη ταξη σιγουρα θα βοηθησει τα πραγματα