Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.248 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2026 στις 00:05 Ο Scandal έγραψε: #1 11-01-26 00:05 Λοιπόν αγαπητοί μου, ήρθε ο καιρός να μπει ένα μεγάλο update που σας έχω τάξει από καιρό (όσοι το θυμούνται ). Στα πλαίσια αυτά: - θα αλλάξουμε server σε πιο σύγχρονο μηχάνημα - θα αναβαθμιστεί η πλατφόρμα στην τελευταία της έκδοση (χρειάστηκε να γίνει αναθεώρηση όλο το ειδικό - τροποποιημένο μέρος του site για να γίνει συμβατό, το οποίο δεν είναι και μικρό) - θα προστεθούν αρκετές νέες λειτουργίες - θα προστεθεί νέο section - εφάμιλλο των e-steki / iSchool / CnF! Το site θα κλείσει Δευτέρα 12/01/2026, το βράδυ. Η διαδικασία θα είναι πολύωρη όχι απλά και μόνο για να γίνει η μεταφορά των δεδομένων αλλά και για να μπει όλο το παραπάνω πακέτο. Μπορεί να πάρει και 24+ ώρες να επανέλθουμε! Kisses!
Λοιπόν αγαπητοί μου, ήρθε ο καιρός να μπει ένα μεγάλο update που σας έχω τάξει από καιρό (όσοι το θυμούνται ). Στα πλαίσια αυτά: - θα αλλάξουμε server σε πιο σύγχρονο μηχάνημα - θα αναβαθμιστεί η πλατφόρμα στην τελευταία της έκδοση (χρειάστηκε να γίνει αναθεώρηση όλο το ειδικό - τροποποιημένο μέρος του site για να γίνει συμβατό, το οποίο δεν είναι και μικρό) - θα προστεθούν αρκετές νέες λειτουργίες - θα προστεθεί νέο section - εφάμιλλο των e-steki / iSchool / CnF! Το site θα κλείσει Δευτέρα 12/01/2026, το βράδυ. Η διαδικασία θα είναι πολύωρη όχι απλά και μόνο για να γίνει η μεταφορά των δεδομένων αλλά και για να μπει όλο το παραπάνω πακέτο. Μπορεί να πάρει και 24+ ώρες να επανέλθουμε! Kisses!