Guaranteed Νεοφερμένο μέλος Η Guaranteed δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2020 στις 22:21 Η Guaranteed: #1 15-07-20 22:21 Η συγκεκριμένη σχολή πέρυσι είχε 12.929.Υπάρχει περίπτωση να πέσει σε 8.850;;Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να συμβει αυτό αλλα γενικα αναμένεται μεγάλη πτώση ειδικά στη θετική.Λετε να έχει ελπίδες η φιλη μου που έγραψε 8850; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mukumbura Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mukumbura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 120 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2020 στις 22:36 Η Mukumbura: #2 15-07-20 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Σταβι: Η συγκεκριμένη σχολή πέρυσι είχε 12.929.Υπάρχει περίπτωση να πέσει σε 8.850;;Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να συμβει αυτό αλλα γενικα αναμένεται μεγάλη πτώση ειδικά στη θετική.Λετε να έχει ελπίδες η φιλη μου που έγραψε 8850; Click για ανάπτυξη... Mιλάμε για γύρω στα 4.000 μόρια.. Ας το δηλώσει αν και αμφιβάλλω να πέσει τόσο πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Η συγκεκριμένη σχολή πέρυσι είχε 12.929.Υπάρχει περίπτωση να πέσει σε 8.850;;Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να συμβει αυτό αλλα γενικα αναμένεται μεγάλη πτώση ειδικά στη θετική.Λετε να έχει ελπίδες η φιλη μου που έγραψε 8850; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mukumbura Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mukumbura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 120 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2020 στις 22:36 Η Mukumbura: #2 15-07-20 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Σταβι: Η συγκεκριμένη σχολή πέρυσι είχε 12.929.Υπάρχει περίπτωση να πέσει σε 8.850;;Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να συμβει αυτό αλλα γενικα αναμένεται μεγάλη πτώση ειδικά στη θετική.Λετε να έχει ελπίδες η φιλη μου που έγραψε 8850; Click για ανάπτυξη... Mιλάμε για γύρω στα 4.000 μόρια.. Ας το δηλώσει αν και αμφιβάλλω να πέσει τόσο πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Σταβι: Η συγκεκριμένη σχολή πέρυσι είχε 12.929.Υπάρχει περίπτωση να πέσει σε 8.850;;Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να συμβει αυτό αλλα γενικα αναμένεται μεγάλη πτώση ειδικά στη θετική.Λετε να έχει ελπίδες η φιλη μου που έγραψε 8850; Click για ανάπτυξη... Mιλάμε για γύρω στα 4.000 μόρια.. Ας το δηλώσει αν και αμφιβάλλω να πέσει τόσο πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.