dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

Επειδή ο σκοπός αυτού του θέματος είναι ο παραπάνω, καλό θα ήταν το θέμα Πανελλήνιες 2013, να μην επιβαρύνεται με τέτοιου είδους σχόλια...

Παρόμοια ξεχωριστά θέματα θα δημιουργηθούν και για τα υπόλοιπα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα.
Το θέμα θα παραμείνει κλειστό και θα ξεκλειδωθεί αύριο το πρωί.
Καλή επιτυχία!

Θέματα!
Ενδεικτικές Απαντήσεις
Προηγούμενα μαθήματα:
[17/5/2013] Νεοελληνική Γλώσσα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

Στο αρχικό πόστ του θέματος θα ανέβουν τα θέματα που έπεσαν σήμερα και μερικές προτεινόμενες λύσεις που θα κυκλοφορήσουν στο ίντερνετ.

Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bob Dylan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Y.Γ. Παρτε οι της θεωρητικης Βιολογια και Μαθηματικα επειδη ετσι σας λενε τα φροντιστηρια....!
vHSdis
Νεοφερμένο μέλος

EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος

Δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν πολυ ευκολα ή αν ημουν πολυ καλα διαβασμενος. Παντως τα πηγα αριστα!!!!
Y.Γ. Παρτε οι της θεωρητικης Βιολογια και Μαθηματικα επειδη ετσι σας λενε τα φροντιστηρια....!

Bob Dylan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οχι να παρουνε ιστορια,να φανε το παλουκι για ενα 18...!
Οχι καλυτερα να φας το παλουκι μετα τις πανελληνιες!

Οχι είναι καλύτερο να θες σχολή απο το 1ο πεδιο και να παρεις Βιολογια ή Μαθηματικα.Ή να σου αρεσει η Ιστορια και να παρεις αλλο μαθημα.Αnyway,εγω εκανα αυτο που μου αρεσε ! Και οσο για το παλούκι προτιμώ να το φάω τωρα παρα μετα τις Πανελληνιες.9 μηνες διαβασμα ισσοροπημενο περισσευουν για Ιστορια Γενικης.
Υ.Γ. ναι μωρε τα παιδακια μην κουραστουν ειναι καλυτερη η Βιολογια
toure7
Νεοφερμένο μέλος

Bob Dylan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και εγω άριστα λεω οτι έγραψα. Έκανα 1 υπερβολή όμως και δεν ξέρω ποσο θα κόψουν. Στην Γ ερώτηση έγραψα όλη την εκβαση της επανάστασης ενω απ'οτι κατάλαβα δεν ήθελε να γράψουμε και για τον Καποδιστρια(μερικές σειρές είναι). Απο εκει και πέρα ολα τα άλλα σωστά. Στο Γ και στο Δ έγραφα τις απαντήσεις απο το βιβλιό και μετα τις πηγές ,δηλαδή ''συμφωνα με την πηγη κ.τ.λ''
Ωραιος φιλε!Δε νομιζω να κοψουν απο αυτο!Ρωτησα τον καθηγητη μου και μου ειπε οτι δυσκολο να κοψουν ! Παντως ωραιο συναισθημα να ξερεις οτι δε θα ξαναδιαβασεις Ιστορια Γενικης

Decapitator
Νεοφερμένο μέλος

Bob Dylan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χαίρομαι που υπάρχει ένας διαδικτυακός τόπος, όπου ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ (ΕΔΩΣΑΝ) ΙΣΤΟΡΙΑ!!
Χαχαχαχα....Και εγω ολη την χρονιά νόμιζα οτι ήμουν μονος !

Decapitator
Νεοφερμένο μέλος

Επίσης!
Πάντως ανέμενα να είναι πολύ πιο δύσκολα τα θέματα!
Είσαι μαθητής θεωρητικής?
Bob Dylan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι θεωρητική παω! Και εγώ περίμενα πολυ πιο δύσκολα θεματα!Ισως αυτο με έκανε να διαβάσω καλύτερα!!Ευχαριστώ πολύ!!
Επίσης!
Πάντως ανέμενα να είναι πολύ πιο δύσκολα τα θέματα!
Είσαι μαθητής θεωρητικής?
toure7
Νεοφερμένο μέλος

Decapitator
Νεοφερμένο μέλος

ΠΡΟΣΟΧΗ!!
Bob Dylan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι και εγω λογοτεχνια ,ιστορια κατ αλλα και λατινικα ειμαι πολυ καλα προετοιμασμενος , τα αρχαια ομως τα φοβαμαι πολυ!!Εγω κάνω ηδη επανάληψη την ιστορία θεωρητικής. Την λογοτεχνία την αφήνω για αύριο. Λογοτεχνία και ιστορία κατ. είναι τα μαθήματα που θα με ανεβάσουν ,γιατι στα αρχαία μάλλον θα πατώσω :p
Ας ειναι τουλαχιστον ευκολο το γνωστο!!!Το άγνωστο θα δυσκολέψουν!!
ΠΡΟΣΟΧΗ!!

eduard
Νεοφερμένο μέλος

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

σωστά,γιατί δε θα βρεις άλλονΧαίρομαι που υπάρχει ένας διαδικτυακός τόπος, όπου ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ (ΕΔΩΣΑΝ) ΙΣΤΟΡΙΑ!!

χωρίς πλάκα,δεν υπάρχετε! (με την καλή έννοια ;Ρ)
πρέπει να είστε άνθρωποι με γερά νεύρα και αντοχές απείρων διαστάσεων για να την παλέψατε με την ιστορία γενικής...1 ώρα διάβασα λίγες παράγραφους για το διαγώνισμα πρώτου τετραμηνου το νοεμβρη κι εκνευριστηκα οσο δεν παει!
στην πόλη μου μόνο 1 κοπέλα την έδωσε πανελλαδικα

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.