Dimitris01
Νεοφερμένο μέλος
Ο Dimitris01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

Καλησπέρα στην ομάδα, φέτος ήμουν τρίτη λυκείου , ήταν πολύ δύσκολη χρονιά και δεν κατάφερα να περάσω στη Νομική που ήθελα. Για την ακρίβεια δεν μπόρεσα να κανω καν μηχανογραφικό με τους βαθμούς μου. Πάτωσα σε όλα, ωστόσο πέρασα με παράλληλο μηχανογραφικό σε ένα δημοσιο σαεκ. Θέλω απο σεπτέμβρη να αρχίσω μια σοβαρή δεύτερη προσπάθεια, έχω βρει το φοντιστήριο του πουκαμισά στην Αθήνα και θα χρειαστεί να νοικιάσω και σπίτι. Ωστόσο επειδή ενοίκιο, φροντιστήριο κ γενικά τα πάντα θα τα πληρώνω εγώ θα χρειαστεί να βρώ δουλεία στην Αθήνα. Θα μπορέσω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις των πανελληνίων , με τόσο ψηλό στόχο και τόσα κενά, αν παράλληλα εργάζομαι, ίσως με ενα καλά οργανωμένο πρόγραμμα ; Ή είναι μεγάλο το ρίσκο και θα φάω ήττα δεύτερη χρονιά;
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.374 μηνύματα.

Λυπαμαι καλε μου δεν γινεταιΚαλησπέρα στην ομάδα, φέτος ήμουν τρίτη λυκείου , ήταν πολύ δύσκολη χρονιά και δεν κατάφερα να περάσω στη Νομική που ήθελα. Για την ακρίβεια δεν μπόρεσα να κανω καν μηχανογραφικό με τους βαθμούς μου. Πάτωσα σε όλα, ωστόσο πέρασα με παράλληλο μηχανογραφικό σε ένα δημοσιο σαεκ. Θέλω απο σεπτέμβρη να αρχίσω μια σοβαρή δεύτερη προσπάθεια, έχω βρει το φοντιστήριο του πουκαμισά στην Αθήνα και θα χρειαστεί να νοικιάσω και σπίτι. Ωστόσο επειδή ενοίκιο, φροντιστήριο κ γενικά τα πάντα θα τα πληρώνω εγώ θα χρειαστεί να βρώ δουλεία στην Αθήνα. Θα μπορέσω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις των πανελληνίων , με τόσο ψηλό στόχο και τόσα κενά, αν παράλληλα εργάζομαι, ίσως με ενα καλά οργανωμένο πρόγραμμα ; Ή είναι μεγάλο το ρίσκο και θα φάω ήττα δεύτερη χρονιά;
Η πληρης εργασια που θα σου δινει 700+€ ...θα σου τρωει 10Ω και στο φροντ αν προλαβαινεις να πηγαινεις,θα ψιλοκοιμασαι ,για να συνεχισεις υπνο μετα στο σπιτι.
Η 4ωρη θα σου δινει 400€ θα σου τρωει 6Ω ...δεν θα τον ψιλοπαιρνεις στο φροντ αλλα μονο κανονικο στο σπιτι... ε και ποτε θα διαβαζεις?
Και φυσικα τα χρηματα αυτα (700+€) δεν φτανουν με τιποτα για αθηνα..
Αυτο που ακους δουλεια και σχολη δεν ειναι αληθες...ποσο μαλλον δουλεια και πανελληνιες.
Μηπως να κατσεις σπιτι και να δεις για κανενα διαδικτυακο φροντ που ειναι και πολυ πιο φτηνο .
Dimitris01
Νεοφερμένο μέλος
Ο Dimitris01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

Εχω μαζέψει κάποια χρήματα τα οποία θα με φτάσουν σίγουρα για τα πρώτα ενοίκια, σπίτια βρίσκω γύρω στα 350€ στο παγκράτι. Σαν έξοδα είναι το φροντιστήριο γύρω στα 500€ κάθε μήνα, τα υπόλοιπα τα εχω διευθετήσει.Λυπαμαι καλε μου δεν γινεται
Η πληρης εργασια που θα σου δινει 700+€ ...θα σου τρωει 10Ω και στο φροντ αν προλαβαινεις να πηγαινεις,θα ψιλοκοιμασαι ,για να συνεχισεις υπνο μετα στο σπιτι.
Η 4ωρη θα σου δινει 400€ θα σου τρωει 6Ω ...δεν θα τον ψιλοπαιρνεις στο φροντ αλλα μονο κανονικο στο σπιτι... ε και ποτε θα διαβαζεις?
Και φυσικα τα χρηματα αυτα (700+€) δεν φτανουν με τιποτα για αθηνα..
Αυτο που ακους δουλεια και σχολη δεν ειναι αληθες...ποσο μαλλον δουλεια και πανελληνιες.
Μηπως να κατσεις σπιτι και να δεις για κανενα διαδικτυακο φροντ που ειναι και πολυ πιο φτηνο .
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.374 μηνύματα.

500 το σπιτι, 500 ο πουκαμισας ,600 τα αλλα και δεν φτανουν ..που θα βγεις?Εχω μαζέψει κάποια χρήματα τα οποία θα με φτάσουν σίγουρα για τα πρώτα ενοίκια, σπίτια βρίσκω γύρω στα 350€ στο παγκράτι. Σαν έξοδα είναι το φροντιστήριο γύρω στα 500€ κάθε μήνα, τα υπόλοιπα τα εχω διευθετήσει.
Τωρα για εσας των κλασσικων που ψαχνεστε και για το κομμα...η μαθηση γινεται σπιτι.. το φροντ θα εξηγησει και θα δωσει κατευθύνσεις ...απο εκει και περα πρεπει στο σπιτι να διαβαζεις την σελιδα της ιστοριας και μετα να κλεινεις βιβλιο και την γραφεις στο χαρτι.. διαφορετικα τα 17000 μορια θα ειναι απροσέγγιστα.
Και δεν εισαι και κοριτσι να εχεις φωτογραφικη μνημη.
Και για να διαβαζεις πρεπει να κοιμασαι για να εχεις καθαρο μυαλο.
Κατσε σπιτι να τα κανει ολα η μαμα..δωσε και 500 για ολο το φροντ και ξεσκισου 10Ω την μερα διαβασμα και 10Ω υπνο.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.841 μηνύματα.

Θα συμφωνήσω με τον Γιάννη.Καλησπέρα στην ομάδα, φέτος ήμουν τρίτη λυκείου , ήταν πολύ δύσκολη χρονιά και δεν κατάφερα να περάσω στη Νομική που ήθελα. Για την ακρίβεια δεν μπόρεσα να κανω καν μηχανογραφικό με τους βαθμούς μου. Πάτωσα σε όλα, ωστόσο πέρασα με παράλληλο μηχανογραφικό σε ένα δημοσιο σαεκ. Θέλω απο σεπτέμβρη να αρχίσω μια σοβαρή δεύτερη προσπάθεια, έχω βρει το φοντιστήριο του πουκαμισά στην Αθήνα και θα χρειαστεί να νοικιάσω και σπίτι. Ωστόσο επειδή ενοίκιο, φροντιστήριο κ γενικά τα πάντα θα τα πληρώνω εγώ θα χρειαστεί να βρώ δουλεία στην Αθήνα. Θα μπορέσω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις των πανελληνίων , με τόσο ψηλό στόχο και τόσα κενά, αν παράλληλα εργάζομαι, ίσως με ενα καλά οργανωμένο πρόγραμμα ; Ή είναι μεγάλο το ρίσκο και θα φάω ήττα δεύτερη χρονιά;
Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, το πλάνο αυτό είναι γενικά κακό για πολλούς λόγους.
Εαν κατάλαβα καλά έχεις σκοπό να νοικιάσεις σπίτι μόνο και μόνο για να πηγαίνεις φροντιστήριο στην Αθήνα ;
Για ποιον λόγο δεν κάνεις απλώς online μαθήματα ; Είναι αρκετά πιο οικονομικό, και σου γλιτώνει πολύ χρόνο. Ιδίως στην περίπτωση σου σε σχέση με αυτό που έχεις στο νου σου να κάνεις, είναι απείρως πιο αποδοτικό.
Kougami
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Kougami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 226 μηνύματα.

Δεν θα πρωτοτυπήσω αλλά δεν μου φαίνεται καλό σχέδιο. Ακόμα και να βρεις δουλεία με χρήματα που θα σου καλύπτουν την ενοικίαση σπιτιού και φροντιστηρίου, σκέψου πόσο χρόνο θα χαραμίζεις στην δουλειά και ενδεχομένως στις μετακινήσεις. Και τον λίγο "ελεύθερο" χρόνο νομίζεις θα είσαι σε κατάσταση να κάνεις αποδοτικό διάβασμα και να καλύψεις την ύλη σε τόσο καλό επίπεδο για να μπεις νομική;Καλησπέρα στην ομάδα, φέτος ήμουν τρίτη λυκείου , ήταν πολύ δύσκολη χρονιά και δεν κατάφερα να περάσω στη Νομική που ήθελα. Για την ακρίβεια δεν μπόρεσα να κανω καν μηχανογραφικό με τους βαθμούς μου. Πάτωσα σε όλα, ωστόσο πέρασα με παράλληλο μηχανογραφικό σε ένα δημοσιο σαεκ. Θέλω απο σεπτέμβρη να αρχίσω μια σοβαρή δεύτερη προσπάθεια, έχω βρει το φοντιστήριο του πουκαμισά στην Αθήνα και θα χρειαστεί να νοικιάσω και σπίτι. Ωστόσο επειδή ενοίκιο, φροντιστήριο κ γενικά τα πάντα θα τα πληρώνω εγώ θα χρειαστεί να βρώ δουλεία στην Αθήνα. Θα μπορέσω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις των πανελληνίων , με τόσο ψηλό στόχο και τόσα κενά, αν παράλληλα εργάζομαι, ίσως με ενα καλά οργανωμένο πρόγραμμα ; Ή είναι μεγάλο το ρίσκο και θα φάω ήττα δεύτερη χρονιά;
Εφόσον "πάτωσες" όπως λες σημαίνει πως πρέπει να ρίξεις σοβαρό διάβασμα για να καλύψεις όλη την ύλη και επιπλέον να κάνεις καλές επαναλήψεις. Αν μου έλεγες πως τα είχες κάνει αυτά και από ατυχία δεν πέρασες για λίγο, ενδεχομένως να ήταν αλλιώς τα πράγματα.
Τέλος σκέψου λίγο τους "ανταγωνιστές" σου για την είσοδο στην νομική. Η συντριπτική πλειοψηφία των επιτυχόντων είναι παιδιά που -είτε έδωσαν 1η φορά, είτε παραπάνω φορές- πρακτικά η μόνη τους ενασχόληση ήταν τα φροντιστήρια και το διάβασμα, έχοντας ένα ήδη πολύ καλό επίπεδο τόσο σε πειθαρχία διαβάσματος όσο και σε επίπεδο απαιτούμενων γνώσεων (δεν έχουν κενά που πρέπει να καλύψουν δηλαδή). Καταλαβαίνεις πως άμα έχεις όλο το επιπλέον βάρος της δουλειάς κτλ που αναφέρεις, πόσο πιο δύσκολο γίνεται το έργο σου να τους ανταγωνιστείς.
Κατά την γνώμη μου χίλιες φορές να καθίσεις στον τόπο σου και να κάνεις διαδικτυακό φροντιστήριο όπως σου είπαν τα παιδιά πιο πάνω. Ακόμα και λεφτά από την οικογενεία σου να μην παίζουν για να στο καλύψουν, καλύτερα διάβασε σπίτι μόνος σου με υλικό από το ίντερνετ και κανά καλό βοήθημα . Να θυμάσαι πως για την επιτυχία σου στις πανελλήνιες το πιο σημαντικό είναι ο προσωπικός σου χρόνος που θα αφιερώνεις στο διάβασμα. Και τον καλύτερο καθηγητή στον κόσμο να έχεις, αμά εσύ ο ίδιος δεν διαβάζεις, είναι μάλλον απίθανο να περάσεις σε σχολές ειδικά με τέτοια βάση. Και έχοντας την επιπλέον ταλαιπωρία μιας εργασίας (που θα πρέπει να είναι πολύωρη για να σου καλύπτει φροντιστήριο και ενοικίαση σπιτιού στην Αθήνα) o προσωπικός σου χρόνος αποδοτικού διαβάσματος θα είναι πολύ περιορισμένος.
smarw
Δραστήριο μέλος
Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 556 μηνύματα.

δυστυχώς δεν γίνεται αυτό πες λες και επισης μην νομιζεις οτι τα φροντιστηρια στην Αθηνα ειναι καλύτερα, όσο μεγαλύτερος είναι ο όμιλος τόσο λιγότερη δουλειά γίνεται κατά τη γνώμη μου
redpointer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 341 μηνύματα.

Εχω ακουσει απο παρα πολλους δικηγορους οτι καποιος δεν αξιζει πλεον να γινει δικηγορος λογω κορεσμου του επαγγελματος. Αποψη μου οτι δεν αξιζουν ολα αυτα για το ενδεχομενο να περασεις νομικη (την νο1 σχολη στην θεωρητικη με 17500+ μορια) που ειναι πολυ δυσκολο να την πιασεις.Καλησπέρα στην ομάδα, φέτος ήμουν τρίτη λυκείου , ήταν πολύ δύσκολη χρονιά και δεν κατάφερα να περάσω στη Νομική που ήθελα. Για την ακρίβεια δεν μπόρεσα να κανω καν μηχανογραφικό με τους βαθμούς μου. Πάτωσα σε όλα, ωστόσο πέρασα με παράλληλο μηχανογραφικό σε ένα δημοσιο σαεκ. Θέλω απο σεπτέμβρη να αρχίσω μια σοβαρή δεύτερη προσπάθεια, έχω βρει το φοντιστήριο του πουκαμισά στην Αθήνα και θα χρειαστεί να νοικιάσω και σπίτι. Ωστόσο επειδή ενοίκιο, φροντιστήριο κ γενικά τα πάντα θα τα πληρώνω εγώ θα χρειαστεί να βρώ δουλεία στην Αθήνα. Θα μπορέσω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις των πανελληνίων , με τόσο ψηλό στόχο και τόσα κενά, αν παράλληλα εργάζομαι, ίσως με ενα καλά οργανωμένο πρόγραμμα ; Ή είναι μεγάλο το ρίσκο και θα φάω ήττα δεύτερη χρονιά;
smarw
Δραστήριο μέλος
Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 556 μηνύματα.

Ισχύει, αλλά ποιό επάγγελμα έχει επαγγελματική αποκατάσταση στην Ελλάδα και καλές εργασιακές συνθήκες; Επίσης ο νηματοθέτης να σκεφτεί και το πως θα φοιτήσει στην σχολή, αν θα δουλεύει κτλ γιατι η σχολή έχει πολύ διάβασμαΕχω ακουσει απο παρα πολλους δικηγορους οτι καποιος δεν αξιζει πλεον να γινει δικηγορος λογω κορεσμου του επαγγελματος. Αποψη μου οτι δεν αξιζουν ολα αυτα για το ενδεχομενο να περασεις νομικη (την νο1 σχολη στην θεωρητικη με 17500+ μορια) που ειναι πολυ δυσκολο να την πιασεις.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Ο cha0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.606 μηνύματα.

Ρίξε μια ματιά σε αυτό:
www.ouc.ac.cy
Εξ αποστάσεως είναι.
Συνολικό κόστος 14.000, άρα 3600 το έτος, άρα 300 ευρώ το μήνα (νομίζω βέβαια δε πληρώνεις με το μήνα αλλά με τις θεματικές ενότητες).
Πάρε τηλ στο ΑΠΚΥ για πληροφορίες. Δε θα χρειαστεί να πας και Αθήνα και θα σπουδάσεις απ' το σπίτι σου. Μιας και είναι εξ αποστάσεως, θα μπορείς να βρεις και δουλειά παράλληλα

Νομική - Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου - Open University of Cyprus
Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου - Open University of Cyprus
Εξ αποστάσεως είναι.
Συνολικό κόστος 14.000, άρα 3600 το έτος, άρα 300 ευρώ το μήνα (νομίζω βέβαια δε πληρώνεις με το μήνα αλλά με τις θεματικές ενότητες).
Πάρε τηλ στο ΑΠΚΥ για πληροφορίες. Δε θα χρειαστεί να πας και Αθήνα και θα σπουδάσεις απ' το σπίτι σου. Μιας και είναι εξ αποστάσεως, θα μπορείς να βρεις και δουλειά παράλληλα
elef
Νεοφερμένο μέλος
Η elef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.

Καταρχάς πολλά συγχαρητήρια που θελεις να ξαναπροσπαθήσεις! Εξέτασε εναλλακτικούς τρόπους που ίσως απαιτούν περισσότερη προσωπική προσπάθεια, αλλά λιγότερα χρήματα. Τον χρόνο που θα δουλεύεις να τον αφιερώσεις κ αυτόν στο διάβασμα. Δες και τα διαδικτυακά δωρεάν μαθήματα που προσφέρει το υπουργείο, ίσως κάποιο ιδιαίτερο πού και πού για καθοδήγηση και να λύνεις απορίες. Εφόσον έχεις ήδη την εμπειρία και τα βιβλία, κάνε την έρευνα σου και ξεκίνα την προσπάθεια από τώρα, να δεις πώς θα σου πάει. Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και όλα τα παλιά θέματα και τα πάντα. Αν δεις ότι δεν την παλεύεις χωρίς φροντιστήριο κ δεν υπάρχει τίποτα που να σε καλύπτει εκεί που μένεις, έχεις χρόνο ως τον Σεπτέμβριο να το ξαναδείς. Σε κάθε περίπτωση το προσωπικό διάβασμα και τα συχνά διαγωνίσματα είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της επιτυχίας. Υπάρχει κάποιος καθηγητής από το σχολείο σου που να εκτιμάς και να εμπιστεύεσαι, που να πιστεύεις ότι θα μπορούσε να σε καθοδηγήσει περαιτέρω ;
redpointer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 341 μηνύματα.

Δηλαδη μου λες αξιζει να κανεις ολο αυτον τον κοπο φροντιστηριο, δουλεια και ενοικιο για το ενδεχομενο μηπως περασεις νομικη που δεν αξιζει και τοσο? μιλαμε για τα ορια της επιβιωσης. Καλυτερα να δηλωσει καποια σχολη που πιανει και ας παει εκει αν δεν περασες νομικη υπαρχουν αλλοι που το εκαναν.Ισχύει, αλλά ποιό επάγγελμα έχει επαγγελματική αποκατάσταση στην Ελλάδα και καλές εργασιακές συνθήκες; Επίσης ο νηματοθέτης να σκεφτεί και το πως θα φοιτήσει στην σχολή, αν θα δουλεύει κτλ γιατι η σχολή έχει πολύ διάβασμα
elef
Νεοφερμένο μέλος
Η elef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.

Η Νομική είναι πολύ καλή σχολή και δεν είναι από τις σχολές που αντικαθίσταται εύκολα από κάτι παρόμοιο.Κι όταν σκέφτεται να ξαναδώσει ακόμα και δουλεύοντας σημαίνει ότι το θέλει πολύ. Αν όχι, μπορεί να το δει με ενα τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού και να δει κι ένα plan b, για την περίπτωση που δεν περάσει. Νομίζω ρωτάει απλά για την εφικτοτητα του τρόπου που σκέφτεται να υλοποιήσει την επιθυμία του αυτή. Σε αυτό έχω απαντήσει παραπάνω.Δηλαδη μου λες αξιζει να κανεις ολο αυτον τον κοπο φροντιστηριο, δουλεια και ενοικιο για το ενδεχομενο μηπως περασεις νομικη που δεν αξιζει και τοσο? μιλαμε για τα ορια της επιβιωσης. Καλυτερα να δηλωσει καποια σχολη που πιανει και ας παει εκει αν δεν περασες νομικη υπαρχουν αλλοι που το εκαναν.
gaidouri
Νεοφερμένο μέλος
Ο gaidouri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 48 μηνύματα.

δες διαδικτυακά φροντιστήρια, γιατί εκτός από δουλειά, μαθήματα και το όλο οικονομικό ζήτημα, θα πρέπει να μαγειρεύεις, να πλένεις και γενικά να συντηρήσεις ένα σπίτι μόνος σου. Αν επιτρέπεται, σε τι θεωρείς ότι οφείλεται η αποτυχία σου φέτος; Αυτό είναι το πιο σημαντικό να βρεις. Αν δες θες να γράψεις εδώ, στείλε pm. Εγώ μπορώ να σου πω ότι αν μπορέσεις να αποφύγεις την δουλειά είναι εφικτό να γράψεις και να περάσεις, αν διαβάσεις, δεν το βάλεις κάτω και έχεις υγεία. Το έκανα και εγώ χωρίς να το έχω πάρει και εντελώς σοβαρά και χωρίς να το περιμένουν πολλοί. Τώρα αν θες συγκεκριμένα για μαθήματα σμυβουλές μπορώ να σου δώσω.
SlimShady
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 947 μηνύματα.

Ναι βασικά, εάν θέλεις να γίνεις νομικός ΜΗΝ ακολουθήσεις αυτό. Χίλιες φορές μια και δύο και τρεις φορές πανελλήνιες για νομική Κομοτηνής από αυτά τα ιδιωτικά εκτρώματα που μαθήματα κορμού εξετάζονται με πολλαπλής επιλογής.Ρίξε μια ματιά σε αυτό:
![]()
Νομική - Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου - Open University of Cyprus
Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου - Open University of Cypruswww.ouc.ac.cy
Εξ αποστάσεως είναι.
Στα επι του κεντρικού θέματος, πανελλήνιες με στόχο τη νομική, δουλειά και ιδιοκατοίκηση είναι αδιανόητο σενάριο, κάτσε στο πατρικό σου άλλον ένα χρόνο στρώσου στο διάβασμα και του χρόνου τέτοια περίοδο θα πανηγυρίζεις την εισαγωγή σου.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.841 μηνύματα.

Καίρια ερώτηση γιατί φέτος ακούω κάτι τέτοια :Αν επιτρέπεται, σε τι θεωρείς ότι οφείλεται η αποτυχία σου φέτος; Αυτό είναι το πιο σημαντικό να βρεις.
"Πήγαινα φροντιστήριο, έκανα και ιδιαίτερα, διάβαζα συνεχώς και έχασα την ιατρική μόνο για 4000 μόρια".
Και εύχομαι να ακούσω πως απλώς είχαν μια πολύ κακή μέρα(εαν και ήδη έχω χάσει ελπίδες), αλλά συνεχίζουν με κάτι τέτοιο :
"Δεν με πέρασαν"
Και εκεί λεω απο μέσα μου :
"Μακάρι να έλεγες πως δεν έκανες κανένα μάθημα και πως το κωλοβαρούσες όλη μέρα..."

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εξαρτάται τι σημαίνει για τον καθένα επαγγελματική αποκατάσταση και καλές εργασιακές συνθήκες.Ισχύει, αλλά ποιό επάγγελμα έχει επαγγελματική αποκατάσταση στην Ελλάδα και καλές εργασιακές συνθήκες; Επίσης ο νηματοθέτης να σκεφτεί και το πως θα φοιτήσει στην σχολή, αν θα δουλεύει κτλ γιατι η σχολή έχει πολύ διάβασμα
smarw
Δραστήριο μέλος

νομίζω ότι είναι χαρακτηριστική αντίδραση να ρίχνει κάποιες τις ευθύνες στους άλλους και να μην βλεπει τα δικά του λάθη, όλοι το έχουμε κάνει"Δεν με πέρασαν"
gaidouri
Νεοφερμένο μέλος
Ο gaidouri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 48 μηνύματα.

Καίρια ερώτηση γιατί φέτος ακούω κάτι τέτοια :
"Πήγαινα φροντιστήριο, έκανα και ιδιαίτερα, διάβαζα συνεχώς και έχασα την ιατρική μόνο για 4000 μόρια".
Και εύχομαι να ακούσω πως απλώς είχαν μια πολύ κακή μέρα(εαν και ήδη έχω χάσει ελπίδες), αλλά συνεχίζουν με κάτι τέτοιο :
"Δεν με πέρασαν"
Και εκεί λεω απο μέσα μου :
"Μακάρι να έλεγες πως δεν έκανες κανένα μάθημα και πως το κωλοβαρούσες όλη μέρα..."
![]()
χαχαχαχα όντως ισχύει και ένα παρόμοιο με το δεν με πέρασαν είναι το: " Ήταν βλαμμένοι οι διορθωτές" το οποίο κατ εμε έχει βάση όταν υπάρχει μεγάλη απόκλιση μεταξύ τους και όχι όταν απλώς και οι δύο σου έχουν βάλει ίδια βαθμολογία.
(Προφανώς πάντα μπορεί να κάτσει η κακή μέρα, η κακή χρονιά, οι άδικοι διορθωτές, αλλά ναι φέτος έχει παραγίνει το κακό!)
Κλημεντίνη
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.697 μηνύματα.

Κανείς δεν το πρόσεξε αυτό;🥹σπίτια βρίσκω γύρω στα 350€ στο παγκράτι
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 39 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- UnderGroundGr
- etzoni
- jYanniss
- ang12_012
- mariarina
- thewitcher
- Pyotr_Krasnov
- elefther1ou_
- elenitren
- SlimShady
- Unboxholics
- sophieee
- termiii
- charmander
- gaidouri
- Κλημεντίνη
- Scandal
- Hased Babis
- Nala
- abyssiniancat
- Corfu kitty
- Kafkinos
- Dr. Gl. Luminous
- korlef
- gegeorgiou90
- jellojina
- Martheos
- Searching
- giannhs2001
- vps
- panunniotis
- mpimpika
- geneticist
- FNC_Sophia
- George113838
- restinbass
- testusernameyes
- MariaApo
- anna_6
- max07
- Βασιλης1234
- burningfire
- Τρελας123
- constansn
- Atrlef
- BatGuin
- redpointer
- Vera
- EFAKIT
- Sotiris.Y
- E.Z
- AggelikiGr
- Huener
- elef
- elinamav
- andyklad
- st.krf
- Natsuko
- aris65
- Leo komm
- N2007
- lenaki1977
- stamp
- Giannismsn
- Kostpapas
- Dimitris01
- Bonaparte
- mariel79
- bigguy
- F1L1PAS
- Kanastasia_5883
- andromaxh07
- Highlander
- AdonisV
- Geo20
- trifasikodiavasma
- Dion G.
- Nosokomos
- Kate1914
- aneiko
- shuuu
- Indecisive2
- dodisper
- tzoulio
- blissele
- Ryuzaki
- Obi-Wan Kenobi
- Drscientist
- Sotiris 12
- Debugging_Demon
- tomftw
- Xryssa
- Anna1974
- sakplat
- donpablo
- Katerinakikii
- Hmmytheos
- Primary Care
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.