[04/06/2025] Πληροφορική Προσανατολισμού

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής ΟΠΑ και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.414 μηνύματα.
Το καθιερωμένο θέμα του iSchool που γίνεται κάθε χρόνο για κάθε εξεταζόμενο μάθημα. :give_rose:

Καλή συνέχεια λοιπόν στα Γενικά Λύκεια με Πληροφορική (ΑΕΠΠ), για όσους είστε σπουδών οικονομίας και πληροφορικής! :spasiklas::spasiklas::spasiklas:

Για γενικές συζητήσεις προτιμήστε το θέμα Πανελλήνιες 2025 - Κουβεντούλα. Για ό,τι αφορά την Πληροφορική (πως τα πήγατε, τι απαντήσεις δώσατε, προβληματισμοί για το μάθημα κτλ), αυτό το θέμα είναι το πλέον κατάλληλο.

Το θέμα θα παραμείνει κλειστό και θα ξεκλειδωθεί αύριο το πρωί όπου και θα προστεθούν τα θέματα!

Τα λέμε αύριο, καλή ξεκούραση και να ξυπνήσετε ακμαίοι!! :-* :clover: :clover: :clover:
Και μην ξεχάσετε να μπείτε να μας πείτε πως τα πήγατε!

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.796 μηνύματα.
Καλημέρα και καλή δύναμη σε όλους! :hi:

Το θέμα είναι ανοιχτό για να μας πείτε πώς τα πήγατε και όλα τα σχόλιά σας.

Καλή επιτυχία!!! :clapup:

hihat1

Νεοφερμένο μέλος

Ο Ζαχαρίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ωραιόκαστρο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα.
Ωραία πράγματα και σήμερα, 19-20

idkser

Νεοφερμένο μέλος

Ο idkser αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
Πηγα για 12-13 , εγραψα τουλαχιστον 16
Ισως απο τα πιο ευκολα που εχω δει.

Pyotr_Krasnov

Νεοφερμένο μέλος

Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 42 μηνύματα.
Ολα μια χαρα, η μονη βλακεια ηταν στο Β1 που ξεχασα να βαλω υπερκλαση γιατι ειχα παει με 2 ωρες υπνο :( Και ενα ΣΛ,ευχομαι να μην μου κοψουν αρκετα στο Β1

idkser

Νεοφερμένο μέλος

Ο idkser αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
δεν εβαλα () στο σχημα (β1) εκτος στο πλαι του σχηματος εγραψα μεθοδοι υπαρχει περιπτωση να χασω μοναδες?

hihat1

Νεοφερμένο μέλος

Ο Ζαχαρίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ωραιόκαστρο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα.
Ίσως 1-2

hihat1

Νεοφερμένο μέλος

Για πείτε παιδιά, σε σχέση με τα περσινά πώς τα είδατε; Προσωπικά πιστεύω ήταν παρόμοιας δυσκολίας

Pyotr_Krasnov

Νεοφερμένο μέλος

Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 42 μηνύματα.
Για πείτε παιδιά, σε σχέση με τα περσινά πώς τα είδατε; Προσωπικά πιστεύω ήταν παρόμοιας δυσκολίας
Ηταν λιγο πιο δυσκολα, εχω κανει και αλλου λαθη απο βλακειες, που με νευριαζουν, πληροφορικη τα ηξερα ολα καλα, απλως εκεινη την στιγμη, δεν μου ρχοντουσαν, αλλα δεν νμζ να γραψω κατω απο 17, απλως αυτο(

Indecisive2

Νεοφερμένο μέλος

Ο Indecisive2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 82 μηνύματα.
Ηταν λιγο πιο δυσκολα, εχω κανει και αλλου λαθη απο βλακειες, που με νευριαζουν, πληροφορικη τα ηξερα ολα καλα, απλως εκεινη την στιγμη, δεν μου ρχοντουσαν, αλλα δεν νμζ να γραψω κατω απο 17, απλως αυτο(
Καλησπέρα, και εγώ έτσι νιώθω με χημεία, τα ήξερα όλα και θα μπορούσα να είχα γράψει άριστα αλλά έκανα "εξυπνάδες" και λογικά πήρα γύρω στο 17 :(

Pyotr_Krasnov

Νεοφερμένο μέλος

Καλησπέρα, και εγώ έτσι νιώθω με χημεία, τα ήξερα όλα και θα μπορούσα να είχα γράψει άριστα αλλά έκανα "εξυπνάδες" και λογικά πήρα γύρω στο 17 :(

Μια απο τα ιδια δυστυχως, ενω τα ηξερα ολα, προσπαθουσα απλως να δειξω πως τα ξερω ολα... Τελικα μαλλον οχι με αυτα τα λαθη που εχω... Και ηταν λαθη που μπορουσα να μην ειχα κανει αν απλως ημουν πιο προσεκτικος... Απλως ευχομαι να μην μου τα κοψουν ολα μπας και παει 18, αλλα δυσκολα

hihat1

Νεοφερμένο μέλος

Προσπάθησε να μη το σκέφτεσαι αυτό τώρα, έρχεται η ώρα της οικονομίας. Τα θέματα φέτος όντως είναι πιο δύσκολα από πέρυσι, πολλοί πιστεύω θα την πατήσουν στην θεωρία, στο Β1 και τα μέγιστα του Γ. Γενικά είχε αρκετά "peaks" ως διαγώνισμα
Και πάλι όμως συγχαρητήρια! Ευτυχώς η μοριοδότηση στα θέματα ήταν καλή (θεωρώ), οπότε μπορεί να τα πήγες πολύ καλύτερα. Δεν είναι η ώρα να το αναλύσεις όμως... Λίγη υπομονή :happy:

Pyotr_Krasnov

Νεοφερμένο μέλος

Προσπάθησε να μη το σκέφτεσαι αυτό τώρα, έρχεται η ώρα της οικονομίας. Τα θέματα φέτος όντως είναι πιο δύσκολα από πέρυσι, πολλοί πιστεύω θα την πατήσουν στην θεωρία, στο Β1 και τα μέγιστα του Γ. Γενικά είχε αρκετά "peaks" ως διαγώνισμα
Και πάλι όμως συγχαρητήρια! Ευτυχώς η μοριοδότηση στα θέματα ήταν καλή (θεωρώ), οπότε μπορεί να τα πήγες πολύ καλύτερα. Δεν είναι η ώρα να το αναλύσεις όμως... Λίγη υπομονή :happy:

Ευχαριστώ πολύ! Συγχαρητήρια και σε σένα!

Ευχομαι να γραψουμε Καλα ΑΟΘ! Το χουμε!

TheNorth

Νεοφερμένο μέλος

Ο TheNorth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Πιστεύω εύκολης δυσκολίας. Φροντιστήριο να έγραφα 14 κι εδώ πέρα άνετα 18 από κάποιες απροσεξίας στο β3 κι ένα σλ