bruh_234 Νεοφερμένο μέλος Η bruh_234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2023 στις 21:46 Η bruh_234 έγραψε: #1 07-06-23 21:46 πιστευετε αν καποιος δεν πληροι ολα τα κριτηρια για να κατοικησει στις νεες φοιτητικες εστιες του πολυτεχνειου (πχ πληροι μονο το κριτηριο της αποστασης) εχει νοημα να κανει αιτηση ? επισης , γενικα υπαρχουν ενοικια με λιγοτερα απο 400 ευρω που να ειναι κοντα στο πολυτεχνειο και να ειναι σε καλη σχετικα κατασταση ? Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.061 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 07:31 Η Grand Duchess: #2 08-06-23 07:31 Αρχική Δημοσίευση από bruh_234: πιστευετε αν καποιος δεν πληροι ολα τα κριτηρια για να κατοικησει στις νεες φοιτητικες εστιες του πολυτεχνειου (πχ πληροι μονο το κριτηριο της αποστασης) εχει νοημα να κανει αιτηση ? επισης , γενικα υπαρχουν ενοικια με λιγοτερα απο 400 ευρω που να ειναι κοντα στο πολυτεχνειο και να ειναι σε καλη σχετικα κατασταση ? Click για ανάπτυξη... Δύσκολο να μπεις στην εστία αν δεν έχεις τα οικονομικα κριτήρια. Όσο για ενοίκια ναι υπάρχουν κάτω των 400€. Αλλά μην περιμένεις πάνω από 40-50 τετραγωνικά (και πολύ λέω). Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 07:52 Η Mammy Nun: #3 08-06-23 07:52 Αρχική Δημοσίευση από bruh_234: πιστευετε αν καποιος δεν πληροι ολα τα κριτηρια για να κατοικησει στις νεες φοιτητικες εστιες του πολυτεχνειου (πχ πληροι μονο το κριτηριο της αποστασης) εχει νοημα να κανει αιτηση ? επισης , γενικα υπαρχουν ενοικια με λιγοτερα απο 400 ευρω που να ειναι κοντα στο πολυτεχνειο και να ειναι σε καλη σχετικα κατασταση ? Click για ανάπτυξη... Αν μιλάς για Αθήνα νοικιάζουν τα παιδιά μου Ζωγράφου 370 ένα δυάρι 45 τ.μ. και επειδή ήρθαμε κι εγώ με τον σύζυγο να μείνουμε θα πάμε σε μεγαλύτερο. Στείλε μου μήνυμα να μιλήσουμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: dmav Claire05 Eleni123- DeWiN bruh_234 Mammy Nun Kitana eirinipap SKG ΘανάσοςG4 Αναστασία197 P.Dam. charmander strsismos88 flaura Scandal Unboxholics Helen06 constansn itsmet giannhs2001 nucomer Maria_Xagorari augustine Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πιστευετε αν καποιος δεν πληροι ολα τα κριτηρια για να κατοικησει στις νεες φοιτητικες εστιες του πολυτεχνειου (πχ πληροι μονο το κριτηριο της αποστασης) εχει νοημα να κανει αιτηση ? επισης , γενικα υπαρχουν ενοικια με λιγοτερα απο 400 ευρω που να ειναι κοντα στο πολυτεχνειο και να ειναι σε καλη σχετικα κατασταση ?
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.061 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 07:31 Η Grand Duchess: #2 08-06-23 07:31 Αρχική Δημοσίευση από bruh_234: πιστευετε αν καποιος δεν πληροι ολα τα κριτηρια για να κατοικησει στις νεες φοιτητικες εστιες του πολυτεχνειου (πχ πληροι μονο το κριτηριο της αποστασης) εχει νοημα να κανει αιτηση ? επισης , γενικα υπαρχουν ενοικια με λιγοτερα απο 400 ευρω που να ειναι κοντα στο πολυτεχνειο και να ειναι σε καλη σχετικα κατασταση ? Click για ανάπτυξη... Δύσκολο να μπεις στην εστία αν δεν έχεις τα οικονομικα κριτήρια. Όσο για ενοίκια ναι υπάρχουν κάτω των 400€. Αλλά μην περιμένεις πάνω από 40-50 τετραγωνικά (και πολύ λέω). Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 07:52 Η Mammy Nun: #3 08-06-23 07:52 Αρχική Δημοσίευση από bruh_234: πιστευετε αν καποιος δεν πληροι ολα τα κριτηρια για να κατοικησει στις νεες φοιτητικες εστιες του πολυτεχνειου (πχ πληροι μονο το κριτηριο της αποστασης) εχει νοημα να κανει αιτηση ? επισης , γενικα υπαρχουν ενοικια με λιγοτερα απο 400 ευρω που να ειναι κοντα στο πολυτεχνειο και να ειναι σε καλη σχετικα κατασταση ? Click για ανάπτυξη... Αν μιλάς για Αθήνα νοικιάζουν τα παιδιά μου Ζωγράφου 370 ένα δυάρι 45 τ.μ. και επειδή ήρθαμε κι εγώ με τον σύζυγο να μείνουμε θα πάμε σε μεγαλύτερο. Στείλε μου μήνυμα να μιλήσουμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από bruh_234: πιστευετε αν καποιος δεν πληροι ολα τα κριτηρια για να κατοικησει στις νεες φοιτητικες εστιες του πολυτεχνειου (πχ πληροι μονο το κριτηριο της αποστασης) εχει νοημα να κανει αιτηση ? επισης , γενικα υπαρχουν ενοικια με λιγοτερα απο 400 ευρω που να ειναι κοντα στο πολυτεχνειο και να ειναι σε καλη σχετικα κατασταση ? Click για ανάπτυξη... Δύσκολο να μπεις στην εστία αν δεν έχεις τα οικονομικα κριτήρια. Όσο για ενοίκια ναι υπάρχουν κάτω των 400€. Αλλά μην περιμένεις πάνω από 40-50 τετραγωνικά (και πολύ λέω).
Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 07:52 Η Mammy Nun: #3 08-06-23 07:52 Αρχική Δημοσίευση από bruh_234: πιστευετε αν καποιος δεν πληροι ολα τα κριτηρια για να κατοικησει στις νεες φοιτητικες εστιες του πολυτεχνειου (πχ πληροι μονο το κριτηριο της αποστασης) εχει νοημα να κανει αιτηση ? επισης , γενικα υπαρχουν ενοικια με λιγοτερα απο 400 ευρω που να ειναι κοντα στο πολυτεχνειο και να ειναι σε καλη σχετικα κατασταση ? Click για ανάπτυξη... Αν μιλάς για Αθήνα νοικιάζουν τα παιδιά μου Ζωγράφου 370 ένα δυάρι 45 τ.μ. και επειδή ήρθαμε κι εγώ με τον σύζυγο να μείνουμε θα πάμε σε μεγαλύτερο. Στείλε μου μήνυμα να μιλήσουμε
Αρχική Δημοσίευση από bruh_234: πιστευετε αν καποιος δεν πληροι ολα τα κριτηρια για να κατοικησει στις νεες φοιτητικες εστιες του πολυτεχνειου (πχ πληροι μονο το κριτηριο της αποστασης) εχει νοημα να κανει αιτηση ? επισης , γενικα υπαρχουν ενοικια με λιγοτερα απο 400 ευρω που να ειναι κοντα στο πολυτεχνειο και να ειναι σε καλη σχετικα κατασταση ? Click για ανάπτυξη... Αν μιλάς για Αθήνα νοικιάζουν τα παιδιά μου Ζωγράφου 370 ένα δυάρι 45 τ.μ. και επειδή ήρθαμε κι εγώ με τον σύζυγο να μείνουμε θα πάμε σε μεγαλύτερο. Στείλε μου μήνυμα να μιλήσουμε