mariww0 Νεοφερμένο μέλος Η mariww0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα. Χθες στις 20:23 Η mariww0 έγραψε: #1 Χθες στις 20:23 μπορει καποιος/α που να ξερει απο εγκυρες πηγες ή κ ιδιος φοιτητης τις συγκεκριμενης σχολης να μου πει τις δυσκολιες της σχολης? Debugging_Daemon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Debugging_Daemon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 176 μηνύματα. Χθες στις 23:00 Ο Debugging_Daemon: #2 Χθες στις 23:00 Αρχική Δημοσίευση από mariww0: μπορει καποιος/α που να ξερει απο εγκυρες πηγες ή κ ιδιος φοιτητης τις συγκεκριμενης σχολης να μου πει τις δυσκολιες της σχολης? Click για ανάπτυξη... Το θέλεις πολύ? Αν ναι πήγαινε θέλω να σου πω όμως ότι πολλοί τελικά δεν αντέχουν το κλίμα τους πρώτους ήνες και απλά κάνουν 10% και φεύγουν. Η απήχηση αυτών των αμιγώς στρατιωτικών σχολών έχει πέσει κατακόρυφα. Αν θεωρείς όντως ότι σου ταιριάζει ο στρατός και δεν πας σε αυτή την σχολή "επειδή έχει σίγουρη δουλειά" τότε πήγαινε αλλιώς καλύτερα δες άλλες εναλλακτικές. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.602 μηνύματα. Χθες στις 23:22 Η Kate1914 έγραψε: #3 Χθες στις 23:22 Αρχική Δημοσίευση από mariww0: μπορει καποιος/α που να ξερει απο εγκυρες πηγες ή κ ιδιος φοιτητης τις συγκεκριμενης σχολης να μου πει τις δυσκολιες της σχολης? Click για ανάπτυξη... Απ' ό,τι μου έχουν πει οι συνθήκες (μιλάω πάντα σε σχέση με τα υπόλοιπα έτη γιατί οι άλλοι άνθρωποι μέσα είναι πάντα το θέμα, και όχι τόσο η διαμονή η ίδια) δεν είναι όπως παλιά. Τους έχουν λίγο πιο άνετα και χαλαρά, γιατί φεύγει κόσμος και κάπως πρέπει να τους κρατήσουν. Ωστόσο, παραμένει στρατός, και ως στρατός προφανώς καταλαβαίνεις ότι θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες γιατί είναι μια ζωή που "παντρεύεσαι". Δηλαδή δεν είναι μόνο η σχολή, πρέπει να σκεφτείς και μακροπρόθεσμα. Θα μπορείς να το κάνεις αυτό στη ζωή σου όλη; Θα είσαι ικανοποιημένη με αυτή την καριέρα; Επιπλέον, δε θα ζήσεις την ανεμελιά της φοιτητικής ζωής (πολύ σημαντικό αυτό) γιατί θα είσαι μέσα σχεδόν όλη την εβδομάδα. Έξω θα είσαι ΣΚ και νομίζω Τετάρτες απόγευμα. Υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Τα ζυγίζεις και αποφασίζεις. Πάντως μην πας μόνο για το σίγουρο της εξασφάλισης και του σταθερού μισθού, γιατί είτε κατά 99% θα φύγεις, είτε στο 1% που θα παραμείνεις θα είσαι δυστυχισμένη και θα κάνεις και τη ζωή των υπολοίπων εκεί μέσα πατίνι. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. Σήμερα στις 08:38 Ο Chris1993: #4 Σήμερα στις 08:38 Μακριά από Ευελπίδων και ΣΣΕ. Αν θες σταθερό μισθό, να προτιμήσεις Λιμενικό, Πυροσβεστική, Αστυνομία ή από στρατό την ΣΝΔ/ΣΜΥΑ/ΣΜΥΝ. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 08:45 redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 603 μηνύματα. Σήμερα στις 08:50 Ο redpointer: #5 Σήμερα στις 08:50 Απειρες μεταθεσεις, 12 μισθοι, τοξικο περιβαλλον, αρκετες 24ωρες υπηρεσιες καθε μηνα χωρις αμοιβη, εξοπλισμος και υποδομες στα στρατοπεδα του 80, απειρες παραιτησεις στα στελεχη, θες βυσμα για τα παντα. Ενδεικτικα εσκασε εκτατη μεταθεση σε στελεχος για καστελοριζο και παραιτηθηκε επιτοπου. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Entropy24 Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Entropy24 Scandal ang12_012 fortheloveofshizaya Debugging_Daemon Chris1993 redpointer charmander CuriousBee mariww0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μπορει καποιος/α που να ξερει απο εγκυρες πηγες ή κ ιδιος φοιτητης τις συγκεκριμενης σχολης να μου πει τις δυσκολιες της σχολης?
Debugging_Daemon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Debugging_Daemon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 176 μηνύματα. Χθες στις 23:00 Ο Debugging_Daemon: #2 Χθες στις 23:00 Αρχική Δημοσίευση από mariww0: μπορει καποιος/α που να ξερει απο εγκυρες πηγες ή κ ιδιος φοιτητης τις συγκεκριμενης σχολης να μου πει τις δυσκολιες της σχολης? Click για ανάπτυξη... Το θέλεις πολύ? Αν ναι πήγαινε θέλω να σου πω όμως ότι πολλοί τελικά δεν αντέχουν το κλίμα τους πρώτους ήνες και απλά κάνουν 10% και φεύγουν. Η απήχηση αυτών των αμιγώς στρατιωτικών σχολών έχει πέσει κατακόρυφα. Αν θεωρείς όντως ότι σου ταιριάζει ο στρατός και δεν πας σε αυτή την σχολή "επειδή έχει σίγουρη δουλειά" τότε πήγαινε αλλιώς καλύτερα δες άλλες εναλλακτικές. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.602 μηνύματα. Χθες στις 23:22 Η Kate1914 έγραψε: #3 Χθες στις 23:22 Αρχική Δημοσίευση από mariww0: μπορει καποιος/α που να ξερει απο εγκυρες πηγες ή κ ιδιος φοιτητης τις συγκεκριμενης σχολης να μου πει τις δυσκολιες της σχολης? Click για ανάπτυξη... Απ' ό,τι μου έχουν πει οι συνθήκες (μιλάω πάντα σε σχέση με τα υπόλοιπα έτη γιατί οι άλλοι άνθρωποι μέσα είναι πάντα το θέμα, και όχι τόσο η διαμονή η ίδια) δεν είναι όπως παλιά. Τους έχουν λίγο πιο άνετα και χαλαρά, γιατί φεύγει κόσμος και κάπως πρέπει να τους κρατήσουν. Ωστόσο, παραμένει στρατός, και ως στρατός προφανώς καταλαβαίνεις ότι θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες γιατί είναι μια ζωή που "παντρεύεσαι". Δηλαδή δεν είναι μόνο η σχολή, πρέπει να σκεφτείς και μακροπρόθεσμα. Θα μπορείς να το κάνεις αυτό στη ζωή σου όλη; Θα είσαι ικανοποιημένη με αυτή την καριέρα; Επιπλέον, δε θα ζήσεις την ανεμελιά της φοιτητικής ζωής (πολύ σημαντικό αυτό) γιατί θα είσαι μέσα σχεδόν όλη την εβδομάδα. Έξω θα είσαι ΣΚ και νομίζω Τετάρτες απόγευμα. Υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Τα ζυγίζεις και αποφασίζεις. Πάντως μην πας μόνο για το σίγουρο της εξασφάλισης και του σταθερού μισθού, γιατί είτε κατά 99% θα φύγεις, είτε στο 1% που θα παραμείνεις θα είσαι δυστυχισμένη και θα κάνεις και τη ζωή των υπολοίπων εκεί μέσα πατίνι. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. Σήμερα στις 08:38 Ο Chris1993: #4 Σήμερα στις 08:38 Μακριά από Ευελπίδων και ΣΣΕ. Αν θες σταθερό μισθό, να προτιμήσεις Λιμενικό, Πυροσβεστική, Αστυνομία ή από στρατό την ΣΝΔ/ΣΜΥΑ/ΣΜΥΝ. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 08:45 redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 603 μηνύματα. Σήμερα στις 08:50 Ο redpointer: #5 Σήμερα στις 08:50 Απειρες μεταθεσεις, 12 μισθοι, τοξικο περιβαλλον, αρκετες 24ωρες υπηρεσιες καθε μηνα χωρις αμοιβη, εξοπλισμος και υποδομες στα στρατοπεδα του 80, απειρες παραιτησεις στα στελεχη, θες βυσμα για τα παντα. Ενδεικτικα εσκασε εκτατη μεταθεση σε στελεχος για καστελοριζο και παραιτηθηκε επιτοπου. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Entropy24 Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Entropy24 Scandal ang12_012 fortheloveofshizaya Debugging_Daemon Chris1993 redpointer charmander CuriousBee mariww0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mariww0: μπορει καποιος/α που να ξερει απο εγκυρες πηγες ή κ ιδιος φοιτητης τις συγκεκριμενης σχολης να μου πει τις δυσκολιες της σχολης? Click για ανάπτυξη... Το θέλεις πολύ? Αν ναι πήγαινε θέλω να σου πω όμως ότι πολλοί τελικά δεν αντέχουν το κλίμα τους πρώτους ήνες και απλά κάνουν 10% και φεύγουν. Η απήχηση αυτών των αμιγώς στρατιωτικών σχολών έχει πέσει κατακόρυφα. Αν θεωρείς όντως ότι σου ταιριάζει ο στρατός και δεν πας σε αυτή την σχολή "επειδή έχει σίγουρη δουλειά" τότε πήγαινε αλλιώς καλύτερα δες άλλες εναλλακτικές.
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.602 μηνύματα. Χθες στις 23:22 Η Kate1914 έγραψε: #3 Χθες στις 23:22 Αρχική Δημοσίευση από mariww0: μπορει καποιος/α που να ξερει απο εγκυρες πηγες ή κ ιδιος φοιτητης τις συγκεκριμενης σχολης να μου πει τις δυσκολιες της σχολης? Click για ανάπτυξη... Απ' ό,τι μου έχουν πει οι συνθήκες (μιλάω πάντα σε σχέση με τα υπόλοιπα έτη γιατί οι άλλοι άνθρωποι μέσα είναι πάντα το θέμα, και όχι τόσο η διαμονή η ίδια) δεν είναι όπως παλιά. Τους έχουν λίγο πιο άνετα και χαλαρά, γιατί φεύγει κόσμος και κάπως πρέπει να τους κρατήσουν. Ωστόσο, παραμένει στρατός, και ως στρατός προφανώς καταλαβαίνεις ότι θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες γιατί είναι μια ζωή που "παντρεύεσαι". Δηλαδή δεν είναι μόνο η σχολή, πρέπει να σκεφτείς και μακροπρόθεσμα. Θα μπορείς να το κάνεις αυτό στη ζωή σου όλη; Θα είσαι ικανοποιημένη με αυτή την καριέρα; Επιπλέον, δε θα ζήσεις την ανεμελιά της φοιτητικής ζωής (πολύ σημαντικό αυτό) γιατί θα είσαι μέσα σχεδόν όλη την εβδομάδα. Έξω θα είσαι ΣΚ και νομίζω Τετάρτες απόγευμα. Υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Τα ζυγίζεις και αποφασίζεις. Πάντως μην πας μόνο για το σίγουρο της εξασφάλισης και του σταθερού μισθού, γιατί είτε κατά 99% θα φύγεις, είτε στο 1% που θα παραμείνεις θα είσαι δυστυχισμένη και θα κάνεις και τη ζωή των υπολοίπων εκεί μέσα πατίνι. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. Σήμερα στις 08:38 Ο Chris1993: #4 Σήμερα στις 08:38 Μακριά από Ευελπίδων και ΣΣΕ. Αν θες σταθερό μισθό, να προτιμήσεις Λιμενικό, Πυροσβεστική, Αστυνομία ή από στρατό την ΣΝΔ/ΣΜΥΑ/ΣΜΥΝ. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 08:45 redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 603 μηνύματα. Σήμερα στις 08:50 Ο redpointer: #5 Σήμερα στις 08:50 Απειρες μεταθεσεις, 12 μισθοι, τοξικο περιβαλλον, αρκετες 24ωρες υπηρεσιες καθε μηνα χωρις αμοιβη, εξοπλισμος και υποδομες στα στρατοπεδα του 80, απειρες παραιτησεις στα στελεχη, θες βυσμα για τα παντα. Ενδεικτικα εσκασε εκτατη μεταθεση σε στελεχος για καστελοριζο και παραιτηθηκε επιτοπου. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Entropy24 Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Entropy24 Scandal ang12_012 fortheloveofshizaya Debugging_Daemon Chris1993 redpointer charmander CuriousBee mariww0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mariww0: μπορει καποιος/α που να ξερει απο εγκυρες πηγες ή κ ιδιος φοιτητης τις συγκεκριμενης σχολης να μου πει τις δυσκολιες της σχολης? Click για ανάπτυξη... Απ' ό,τι μου έχουν πει οι συνθήκες (μιλάω πάντα σε σχέση με τα υπόλοιπα έτη γιατί οι άλλοι άνθρωποι μέσα είναι πάντα το θέμα, και όχι τόσο η διαμονή η ίδια) δεν είναι όπως παλιά. Τους έχουν λίγο πιο άνετα και χαλαρά, γιατί φεύγει κόσμος και κάπως πρέπει να τους κρατήσουν. Ωστόσο, παραμένει στρατός, και ως στρατός προφανώς καταλαβαίνεις ότι θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες γιατί είναι μια ζωή που "παντρεύεσαι". Δηλαδή δεν είναι μόνο η σχολή, πρέπει να σκεφτείς και μακροπρόθεσμα. Θα μπορείς να το κάνεις αυτό στη ζωή σου όλη; Θα είσαι ικανοποιημένη με αυτή την καριέρα; Επιπλέον, δε θα ζήσεις την ανεμελιά της φοιτητικής ζωής (πολύ σημαντικό αυτό) γιατί θα είσαι μέσα σχεδόν όλη την εβδομάδα. Έξω θα είσαι ΣΚ και νομίζω Τετάρτες απόγευμα. Υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Τα ζυγίζεις και αποφασίζεις. Πάντως μην πας μόνο για το σίγουρο της εξασφάλισης και του σταθερού μισθού, γιατί είτε κατά 99% θα φύγεις, είτε στο 1% που θα παραμείνεις θα είσαι δυστυχισμένη και θα κάνεις και τη ζωή των υπολοίπων εκεί μέσα πατίνι.
Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. Σήμερα στις 08:38 Ο Chris1993: #4 Σήμερα στις 08:38 Μακριά από Ευελπίδων και ΣΣΕ. Αν θες σταθερό μισθό, να προτιμήσεις Λιμενικό, Πυροσβεστική, Αστυνομία ή από στρατό την ΣΝΔ/ΣΜΥΑ/ΣΜΥΝ. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 08:45 redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 603 μηνύματα. Σήμερα στις 08:50 Ο redpointer: #5 Σήμερα στις 08:50 Απειρες μεταθεσεις, 12 μισθοι, τοξικο περιβαλλον, αρκετες 24ωρες υπηρεσιες καθε μηνα χωρις αμοιβη, εξοπλισμος και υποδομες στα στρατοπεδα του 80, απειρες παραιτησεις στα στελεχη, θες βυσμα για τα παντα. Ενδεικτικα εσκασε εκτατη μεταθεση σε στελεχος για καστελοριζο και παραιτηθηκε επιτοπου. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μακριά από Ευελπίδων και ΣΣΕ. Αν θες σταθερό μισθό, να προτιμήσεις Λιμενικό, Πυροσβεστική, Αστυνομία ή από στρατό την ΣΝΔ/ΣΜΥΑ/ΣΜΥΝ.
redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 603 μηνύματα. Σήμερα στις 08:50 Ο redpointer: #5 Σήμερα στις 08:50 Απειρες μεταθεσεις, 12 μισθοι, τοξικο περιβαλλον, αρκετες 24ωρες υπηρεσιες καθε μηνα χωρις αμοιβη, εξοπλισμος και υποδομες στα στρατοπεδα του 80, απειρες παραιτησεις στα στελεχη, θες βυσμα για τα παντα. Ενδεικτικα εσκασε εκτατη μεταθεση σε στελεχος για καστελοριζο και παραιτηθηκε επιτοπου.
Απειρες μεταθεσεις, 12 μισθοι, τοξικο περιβαλλον, αρκετες 24ωρες υπηρεσιες καθε μηνα χωρις αμοιβη, εξοπλισμος και υποδομες στα στρατοπεδα του 80, απειρες παραιτησεις στα στελεχη, θες βυσμα για τα παντα. Ενδεικτικα εσκασε εκτατη μεταθεση σε στελεχος για καστελοριζο και παραιτηθηκε επιτοπου.