Walther Hermann Nern
Νεοφερμένο μέλος
Ο Walther Hermann Nern αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

14-08-24

14:35
Χαιρετώ τους πάντες. Είμαι πτυχιούχος μηχανικός και έχω δρομολογήσει να λάβω μέρος στις κατατακτήριες εξετάσεις του τμήματος Χημικών Μηχανικών του ΑΠΘ, 2024 . Ο καθηγητής μου στη Φυσικοχημεία μου συνέστησε να κάνω μια αναζήτηση για παλαιότερα θέματα και ασκήσεις στο διαδίκτυο αλλά δεν έχω βρει τίποτα από το συγκεκριμένο τμήμα. Οι καθηγητές που διδάσκουν το αντίστοιχο μάθημα εξαμήνου, Φυσικοχημεία, λέγονται Καρατάσος, Τσιβιντζέλης και Τζιμπιλής (σύμφωνα πάντα με το πρόγραμμα σπουδών του τμήματος).
Κάποιοι μου είπαν ότι τα παλιά θέματα είναι γενικά άχρηστα στις κατατακτήριες, αλλά εάν κάποιος έχει ασκήσεις πάνω στο συγκεκριμένο μάθημα, θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως.. Είναι κανείς άλλος που δίνει μαζί μου φέτος ?
Κάποιοι μου είπαν ότι τα παλιά θέματα είναι γενικά άχρηστα στις κατατακτήριες, αλλά εάν κάποιος έχει ασκήσεις πάνω στο συγκεκριμένο μάθημα, θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως.. Είναι κανείς άλλος που δίνει μαζί μου φέτος ?