Panagiotis777
Νεοφερμένο μέλος
Ο Panagiotis777 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

15-02-09

17:54
πρώτα θα ήθελα να σας πω ότι καλός σας βρήκα ύστερα..
Απλά θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι γρήγορο.
Πρέπει να δώσω αναγκαστικά Πανελλαδικές εξετάσεις φέτος? θέλω να σπουδάσω Αγγλία έχω αγγλική/ελληνική υπηκοότητα και από ότι γνωρίζω στην αγγλία δεν αναγνωρίζονται οι Πανελλαδικές και αν γράψω πανελλαδικές στάνταρ θα μου ρίξει το Μέσο Ορο μου μιας και μετράει στον μέσο ορο έτσι δεν είναι? και αν γίνετε να μην γράψω τότες θα γράψω ενδοσχολικές εξετάσεις? όσο για το χαρτί που πρέπει να δώσω μέχρι 20 φλεβάρη τι θα το κάνω αν δεν θέλω να δώσω πανελλαδικέs? Συγγνώμη πάλι για τα Greeklish... Απλά έχω μπερδευτεί τελείως οι μισοί μου λένε ότι πρέπει να δώσω και οι υπόλοιποι ότι όχι δεν είναι αναγκαστικό το ίδιο και οι καθηγητές έλεος. βοήθεια!!!
Απλά θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι γρήγορο.
Πρέπει να δώσω αναγκαστικά Πανελλαδικές εξετάσεις φέτος? θέλω να σπουδάσω Αγγλία έχω αγγλική/ελληνική υπηκοότητα και από ότι γνωρίζω στην αγγλία δεν αναγνωρίζονται οι Πανελλαδικές και αν γράψω πανελλαδικές στάνταρ θα μου ρίξει το Μέσο Ορο μου μιας και μετράει στον μέσο ορο έτσι δεν είναι? και αν γίνετε να μην γράψω τότες θα γράψω ενδοσχολικές εξετάσεις? όσο για το χαρτί που πρέπει να δώσω μέχρι 20 φλεβάρη τι θα το κάνω αν δεν θέλω να δώσω πανελλαδικέs? Συγγνώμη πάλι για τα Greeklish... Απλά έχω μπερδευτεί τελείως οι μισοί μου λένε ότι πρέπει να δώσω και οι υπόλοιποι ότι όχι δεν είναι αναγκαστικό το ίδιο και οι καθηγητές έλεος. βοήθεια!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Ο Iliaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.236 μηνύματα.

15-02-09

18:02
για σχολές εξωτερικού μετράει μόνο το απολυτήριο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panagiotis777
Νεοφερμένο μέλος
Ο Panagiotis777 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

15-02-09

18:10
με λίγα λόγια γιατί έχω μπερδευτεί τελείως ότι γράψω στις πανελλαδικές δεν έχει καμια απόλυτος σχέση με τον βαθμό απολυτηριου? δηλαδή παο γράφω όνομα και το ντίνο λευκό και απλά φεύγω (δηλαδή δεν δεινό) και το απολυτήριο μου δεν θα αλλάξει ο βαθμός έτσι?
statakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 295 μηνύματα.

15-02-09

18:19
Ίσα - ίσα ... Δεν γλυτώνεις τις πανελλήνιες.
Θα εξεταστείς πανελλαδικά σε 6 μαθήματα τα οποία θα επηρρεάσουν το βαθμό του απολυτηρίου σου (το γενικό μέσο όρο συγκεκριμένα).
Θα εξεταστείς πανελλαδικά σε 6 μαθήματα τα οποία θα επηρρεάσουν το βαθμό του απολυτηρίου σου (το γενικό μέσο όρο συγκεκριμένα).
Panagiotis777
Νεοφερμένο μέλος

15-02-09

18:27
:/
Όμως ρε παιδιά το 2007 ο ξάδερφος μου δεν έδωσε ποτε πανελλαδικές...πως γίνετε αυτό άλλαξε μετά σε 1-2 χρονια ο νομος?
Όμως ρε παιδιά το 2007 ο ξάδερφος μου δεν έδωσε ποτε πανελλαδικές...πως γίνετε αυτό άλλαξε μετά σε 1-2 χρονια ο νομος?
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Ο Iliaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.236 μηνύματα.

15-02-09

18:30
τώρα που το λέει ο στατάκος... νομίζω ότι περνάς αναγκαστικά απο πανελλήνιες για το απολυτήριο... με επιφύλαξη...
chris_90
Διάσημο μέλος
Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα.

15-02-09

19:02
Ναι :iagree:τώρα που το λέει ο στατάκος... νομίζω ότι περνάς αναγκαστικά απο πανελλήνιες για το απολυτήριο... με επιφύλαξη...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...