Eleni123-
Νεοφερμένο μέλος
Η Eleni123- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 36 μηνύματα.

σε ποιο σώμα είναι περισσότερο αξιοποιήσιμο ένα πτυχίο πανεπιστημίου πχ νομικής
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.126 μηνύματα.

Σε κανενα Ελενησε ποιο σώμα είναι περισσότερο αξιοποιήσιμο ένα πτυχίο πανεπιστημίου πχ νομικής
Για να ελπιζεις σε αξιοποιηση θα πρεπει να εισαι στην κατηγορια αξιωματικων και να εχεις βυσμα.
Ξερεις τα πτυχια αυτα ειναι πληθωρα εκει εξω..οποτε αν εχουν αναγκη κανουν μια προκυρηξη να παρουν κανενα δικο τους παιδι.
Μπορεις να το θεωρησεις σαν ενα θετικο στοιχειο στο φακελο σου για καλυτερη μεταχείριση σε προαγωγή σαρδελας ή καμια μεταθεση στο εξωτερικο.
Eleni123-
Νεοφερμένο μέλος
Η Eleni123- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 36 μηνύματα.

υπάρχει μετάθεση εξωτερικού ? επίσησ μέσα στη σχολή δεν θα μου δωσθει η δυνατότητα να κάνω γνωριμίες για να ανέβω ?Σε κανενα Ελενη
Για να ελπιζεις σε αξιοποιηση θα πρεπει να εισαι στην κατηγορια αξιωματικων και να εχεις βυσμα.
Ξερεις τα πτυχια αυτα ειναι πληθωρα εκει εξω..οποτε αν εχουν αναγκη κανουν μια προκυρηξη να παρουν κανενα δικο τους παιδι.
Μπορεις να το θεωρησεις σαν ενα θετικο στοιχειο στο φακελο σου για καλυτερη μεταχείριση σε προαγωγή σαρδελας ή καμια μεταθεση στο εξωτερικο.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
επίσης μπορείς να μου πεις τι διαφορά έχει η αστυφυλάκων με την αξιωματικών πέρα από το ότι αναάμβανουν περισσότερες ευθύνες γιατί μια κοπέλα αστυφύλακας και πολλοί άλλοι όταν τελειώνουν την αστυφυλάκων μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να αναλάβουν και θέση αξιωματικών έχουν τα ίδια ανακριτικά καθήκοντα δλδ
πως γίνεται αυτό ?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.126 μηνύματα.

Ναι βεβαια υπαρχουν μεταθεσεις στην ευρωπη... ή στην ευρωπαικη ενωση ή στην ινερπολ ... σε πρεσβειες και οπου αλλου που δεν ξερω.υπάρχει μετάθεση εξωτερικού ?
Οχι... μεσα στην σχολη η γνωριμίες ειναι με δοκιμους αστυφυλακες.επίσησ μέσα στη σχολή δεν θα μου δωσθει η δυνατότητα να κάνω γνωριμίες για να ανέβω ?
Οι αξιωματικοι εχουν το πλεονεκτημα οτι δεν θα καβαλανε μηχανακια να κανου γυρω γυρω..δεν θα ειναι πληρωμα περιπολικου δεν θα ειναι φρουροι δεν θα ειναι ματατζιδες με τα χημικα και τις ασπιδες και οτι αλλο σχετικο.Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
επίσης μπορείς να μου πεις τι διαφορά έχει η αστυφυλάκων με την αξιωματικών πέρα από το ότι αναάμβανουν περισσότερες ευθύνες γιατί μια κοπέλα αστυφύλακας και πολλοί άλλοι όταν τελειώνουν την αστυφυλάκων μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να αναλάβουν και θέση αξιωματικών έχουν τα ίδια ανακριτικά καθήκοντα δλδ
πως γίνεται αυτό ?
Βεβαια εδω στον πειραια βλεπω και αξιωματικους με χρυσα αστερια να ρυθμιζουν κυκλοφορια ( για πολυ λιγο) αφου τους αστυφυλακες τους ''ρουφα'' το πολιτικο συστημα και ας ειμαστε η χωρα με τους περισσοτερους.
Οι προανακρισεις για να παει μετα ή υποθεση στον εισαγγελεα γινονται απο αξιωματικους.
Μια προανακριση απο αστυφυλακα δεν θεωρειτε σοβαρη...ασχετα ειναι ειναι σωστη.
Ε οταν ειναι για απογευνατινο βραδυνες βαρδιες βαζουν και αξιωματικο υπηρεσιας αστυφυλακα.
Eleni123-
Νεοφερμένο μέλος

θα ήθελα να βγω εξωτερικό είναι η αλήθεια αλλά αυτό δεν ξέρω κατα πόσο είναι εφικτό..εσύ γνωρίζεις παραπάνω πληροφορίες για αυτό ?
ναι συμφωνώ αλλά όπως και να το κάνουμε οι γυναίκες αστυφύλακες είναι περισσότερο ευνοημένες από έναν άνδρα στην αστυνομία..επίσης θεωρώ ότι μόλις βγει κάποιος από την αστυφυλάκων μπορεί να δικτυωθεί αν θελήσει υπάρχουν και τα συνδικάτα σωστά ?
ναι συμφωνώ αλλά όπως και να το κάνουμε οι γυναίκες αστυφύλακες είναι περισσότερο ευνοημένες από έναν άνδρα στην αστυνομία..επίσης θεωρώ ότι μόλις βγει κάποιος από την αστυφυλάκων μπορεί να δικτυωθεί αν θελήσει υπάρχουν και τα συνδικάτα σωστά ?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Μπα εγω εχω δει και κοριτσια καβαλα στα μηχανακια ... και σκοπους.θα ήθελα να βγω εξωτερικό είναι η αλήθεια αλλά αυτό δεν ξέρω κατα πόσο είναι εφικτό..εσύ γνωρίζεις παραπάνω πληροφορίες για αυτό ?
ειναι βεβαια γεγονος οτι ο χρυσοχοιδης δεν θελει κοριτσια.
Το εξωτερικο ειναι θεμα βυσματος.
Κοιτα η αστυνομια ειναι το μακρυ χερι του κρατους και παρακρατους και ειναι το ιδιο διαβρωμενο με αυτους ... λογω αυτου θα ερθεις αρκετες φορες σε συγκρουση με την συνείδηση σου.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 6.822 μηνύματα.

επίσης μπορείς να μου πεις τι διαφορά έχει η αστυφυλάκων με την αξιωματικών πέρα από το ότι αναάμβανουν περισσότερες ευθύνες

Eleni123-
Νεοφερμένο μέλος

Εχω γνωρίσει μια κοπέλα η οποία έχει περάσει νομική μετά την αστυνομία και τώρα είναι σε μια πολύ καλή θέση χωρίς κανένα βύσμα αυτό είναι μια στις χίλιες δλδ ;
Είναι γεγονός ότι η παρουσία γυναικών στην αστυνομία αυξάνεται συνεχώς, όχι μόνο σε διοικητικές θέσεις αλλά και στο πεδίο (ΔΙΑΣ, ΔΡΑΣΗ, σκοποί, ακόμα και ΜΑΤ).σήμερα η αστυνομία στοχεύει στη μεγαλύτερη ένταξη γυναικών, έστω κι αν παραμένουν δυσκολίες.Μπα εγω εχω δει και κοριτσια καβαλα στα μηχανακια ... και σκοπους.
ειναι βεβαια γεγονος οτι ο χρυσοχοιδης δεν θελει κοριτσια.
Το εξωτερικο ειναι θεμα βυσματος.
Κοιτα η αστυνομια ειναι το μακρυ χερι του κρατους και παρακρατους και ειναι το ιδιο διαβρωμενο με αυτους ... λογω αυτου θα ερθεις αρκετες φορες σε συγκρουση με την συνείδηση σου.
Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.298 μηνύματα.

Αυτό είναι ανακριβές.Οι προανακρισεις για να παει μετα ή υποθεση στον εισαγγελεα γινονται απο αξιωματικους.
Μια προανακριση απο αστυφυλακα δεν θεωρειτε σοβαρη...ασχετα ειναι ειναι σωστη.
Ε οταν ειναι για απογευνατινο βραδυνες βαρδιες βαζουν και αξιωματικο υπηρεσιας αστυφυλακα.
Αξυπ και προανακρίσεις κάνουν συνήθως αστυφ ακόμα και νέο εξερχόμενοι.
Παίζει ρόλο και η υπόθεση και το τμήμα.
Στην Αθήνα πχ ο αξυπ αναλαμβάνει τα πάντα και μιλάει με εισαγγελέα,
Σε ένα μικρό ατ στην επαρχία μπορεί να τα κάνει ο ίδιος ο διοικητής.
Οι διαφορές δεν είναι τόσο μεγάλες για τις ευθύνες που έχουν.
Μόνο στους μεγάλους βαθμούς ταξίαρχος και άνω υπάρχει διαφορά.
Για πρεσβεία θέλει να έχεις γνωριμίες, για frontex θέλει σίγουρα αγγλικά και δίνεις εξετάσεις.θα ήθελα να βγω εξωτερικό είναι η αλήθεια αλλά αυτό δεν ξέρω κατα πόσο είναι εφικτό..
Καλή θέση τι εννοείς?Εχω γνωρίσει μια κοπέλα η οποία έχει περάσει νομική μετά την αστυνομία και τώρα είναι σε μια πολύ καλή θέση χωρίς κανένα βύσμα αυτό είναι μια στις χίλιες δλδ ;
Γενικά υπάρχουν πολλές θέσεις γραφείου. από ταυτότητες έως διαβατήρια, άδειες κυνηγετικών και πολλά άλλα. Δεν είναι δύσκολο να πας και χωρίς πτυχίο ειδικά αν είσαι γυναίκα.
Είναι γεγονός ότι η παρουσία γυναικών στην αστυνομία αυξάνεται συνεχώς, όχι μόνο σε διοικητικές θέσεις αλλά και στο πεδίο (ΔΙΑΣ, ΔΡΑΣΗ, σκοποί, ακόμα και ΜΑΤ).σήμερα η αστυνομία στοχεύει στη μεγαλύτερη ένταξη γυναικών, έστω κι αν παραμένουν δυσκολίες.
Αυτά είναι θεωρίες. Στην πράξη όλες οι γυναίκες πάνε σε υπηρεσίες εντός.
Ελάχιστες θέλουν και μπορούν να είναι στο πεδίο.
Ειδικά τώρα που έπεσε το όριο ύψους και μπαίνουν περισσότερες, στα ατ θα βλέπεις μόνο γυναίκες.
Επειδή βλέπω το ψάχνεις θα στο πω απλά.
Αν είσαι από Αθήνα, θέλεις να ζεις Αθήνα και αντέχεις την τριβή με κόσμο και υπόκοσμο τότε ναι.
Αλλιώς καλύτερη επιλογή είναι παιδαγωγικά η πυροσβεστική.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 3 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.