Michael_2
Νεοφερμένο μέλος
Ο Michael_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

22-04-23

15:36
έβγαλα την ύλη του μικρού βιβλίου και τα δύο κεφάλαια του μεγάλου αλλά θελω να αλλάξω καθηγητή στο φροντιστήριο γιατί βάζει ασκήσεις για τις οποίες δεν εξηγεί μεθοδολογία και περιμένει να μυρισουμε να νύχια μας. Η αλλη μου επιλογή ειναι μια καθηγήτρια που ξεκινάει από τα καλοκαιρινά την ύλη της Γ και τώρα πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω...άκουσα ότι αυτή δεν κάνει καν από το βιβλίο και έχει διαφορετική προσέγγιση στο μάθημα ενω εγω εχω μαθει απεξω ο, τι καναμε μεχρι τωρα με τον δικό μου καθηγητή από το βιβλίο ...τώρα δεν ξέρω πως θα είναι από ασκήσεις και αν αυτή τις εξηγεί καλύτερα ή αν γενικά δίνει καλύτερη μεθοδολογία
είναι και που η ύλη θα προχωρήσει με τον δικό μου ενώ άμα περιμένω με την άλλη μέχρι το καλοκαίρι χαθηκαμε. επίσης αναγκαστικά θα κάνω πράγματα που ήδη ξέρω δεύτερη φορά και γενικά φοβάμαι επειδή πάλι άκουσα ότι αυτή βγάζει γρήγορα την ύλη που στο όλο context είναι red flag(βέβαια απο αλλον ακουσα οτι δεν την εχει τελειωσει ακομα,αρα δεν ξερω τι να πιστεψω)θέλω οδοντιατρικη,λέτε να φύγω ή να συνεχίσω με αυτόν που κάνω τώρα;
είναι και που η ύλη θα προχωρήσει με τον δικό μου ενώ άμα περιμένω με την άλλη μέχρι το καλοκαίρι χαθηκαμε. επίσης αναγκαστικά θα κάνω πράγματα που ήδη ξέρω δεύτερη φορά και γενικά φοβάμαι επειδή πάλι άκουσα ότι αυτή βγάζει γρήγορα την ύλη που στο όλο context είναι red flag(βέβαια απο αλλον ακουσα οτι δεν την εχει τελειωσει ακομα,αρα δεν ξερω τι να πιστεψω)θέλω οδοντιατρικη,λέτε να φύγω ή να συνεχίσω με αυτόν που κάνω τώρα;
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.306 μηνύματα.

22-04-23

16:08
Έχεις κάποιο άλλο παράπονο από τον καθηγητή εκτός από αυτό;αλλά θελω να αλλάξω καθηγητή στο φροντιστήριο γιατί βάζει ασκήσεις για τις οποίες δεν εξηγεί μεθοδολογία και περιμένει να μυρισουμε να νύχια μας.