pit14
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος

Ως προς την αποκατάσταση στην Ελλάδα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

DrHouse
Διάσημο μέλος

πως ειναι καλυτερες απο αποψη αποκαταστασης!!!
Γινε μπατσος αγορι μου...μην την ψαχνεις.Και βολεμα,και χρημα και αμεση αποκατασταση.Και ασε τις ψυχολογιες σε αυτους που το θελουν πραγματικα...
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

Γινε μπατσος αγορι μου...μην την ψαχνεις.Και βολεμα,και χρημα και αμεση αποκατασταση.Και ασε τις ψυχολογιες σε αυτους που το θελουν πραγματικα...
σε κάτι τέτοιες σχολές όμως είναι που κάποια μυαλά πραγματικά λόγω νοοτροπίας της ευκολίας και του βολέματος αποκλειστικά χάνονται..κρίμα δεν είναι?
pit14
Εκκολαπτόμενο μέλος

να σου πω καταρχήν πως καμίαα από τις σχολές αυτές δεν υπερτερεί της άλλης...ως δάσκαλος έχεις φυσικά πολύ περισσότερες πιθανότητες να δουλέψεις από ψυχολόγος [για δημόσιο μιλάμε ;P]..ως ψυχολόγος έχεις άπειρες επαγγελματικές διεξόδους και πρέπει να το κυνηγήσεις πολύ,αλλά στο δημόσιο δύσκολο να ενταχθείς..τώρα λογοθεραπεία..πέρνα παιδαγωγικό ιωαννίνων και έχει μεταπτυχιακό στη λογοθεραπεία,οπότε τι να το κάνεις το τμήμα λογοθεραπείας σκέτο?το ΠΤΔΕ Ιωαννίνων έχει συνεργασία με το ΤΕΙ λογοθεραπείας,οπότε εγώ θα σου έλεγα να μην την προτιμήσεις από το παιδαγωγικό..φυσικοθεραπεία έχει άλλο αντικείμενο,μοιάζει με ιατρική [μη σκεφτείς ότι είναι τρομερά δύσκολη]..απλά το αντικείμενό της διαφοροποιείται λίγο..από εκεί και πέρα είναι θέμα και λίγο..της καρδιάς..διάλεξε αυτό που πραγματικά θέλεις,μη λαμβάνεις υπ'όψην μόνο το τι λέει ο κόσμος..τέτοια τραγικά λάθη κάνουμε και την πληρώνουμε μια ζωή μετά [δεν ακούμε την καρδιά μας και δεν ακολουθούμε πολλές φορές αυτό που εμείς θέλουμε]
τα λες πολυ ωραια!!!

fockos
Επιφανές μέλος

Παιδαγωγικό τότεδεν αποζητω απεγνωσμενα την αποκατασταση!σιγουρα αυτο που μου αρεσει θα κανω κι αυτο ειναι το παιδαγωγικο απλως απο εκει και περα τι να βαλω στο μηχανογραφικο!αυτο ειναι που με απασχολει!!!
μετά ψυχολογία μετά
λογοθεραπεία και μετά φυσικοθεραπεια
Ο λόγος που αλλαξα την σειρά σε σύγκριση με την προηγούμενη ανάρτηση μου είναι επειδή στα 3 πρώτα δουλεύεις κατά βάση με παιδιά ενώ στο 4ο λιγότερο. Συνεπώς είμαι της άποψης να κάνεις αυτό που σου αρεσει.
pit14
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παιδαγωγικό τότε
μετά ψυχολογία μετά
λογοθεραπεία και μετά φυσικοθεραπεια
Ο λόγος που αλλαξα την σειρά σε σύγκριση με την προηγούμενη ανάρτηση μου είναι επειδή στα 3 πρώτα δουλεύεις κατά βάση με παιδιά ενώ στο 4ο λιγότερο. Συνεπώς είμαι της άποψης να κάνεις αυτό που σου αρεσει.
παντως αυτο που ανεφερα παραπανω ξερεις αν ισχυει?οτι δηλαδη απο παιδαγωγικο με ενα μεταπτυχιακο στη λογοθεραπεια ή την ψυχολογια δεν μπορεις να ασκησεις το επαγγελμα καθαρα του λογοθεραπευτη ή του ψυχολογου αντιστοιχα?

fockos
Επιφανές μέλος

παντως αυτο που ανεφερα παραπανω ξερεις αν ισχυει?οτι δηλαδη απο παιδαγωγικο με ενα μεταπτυχιακο στη λογοθεραπεια ή την ψυχολογια δεν μπορεις να ασκησεις το επαγγελμα καθαρα του λογοθεραπευτη ή του ψυχολογου αντιστοιχα?![]()
Στην Ελλάδα επαγγελματικά δικαιώματα δίνει μόνο ο προπτυχιακος τίτλος συνεπως δε μπορείς
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

δεν αποζητω απεγνωσμενα την αποκατασταση!σιγουρα αυτο που μου αρεσει θα κανω κι αυτο ειναι το παιδαγωγικο απλως απο εκει και περα τι να βαλω στο μηχανογραφικο!αυτο ειναι που με απασχολει!!!
τα λες πολυ ωραια!!!το γαμωτο ειναι ομως πως απο παιδαγωγικο με μεταπτυχιακο στη λογοθεραπεια ή την ψυχολογια δεν μπορεις να εργαστεις αποκλειστικα σαν λογοθεραπευτης ή ψυχολογος!!!απλως παιρνεις καποιες επιπλεον γνωσεις για να τις αξιοποιησεις στα πλαισια της ταξης!πραγματικα θα ηταν τελειο να μπορεις με ενα πτυχιο κι ενα μεταπτυχιακο να ασκησεις 2 διαφορετικα επαγγελματα αλλα δυστυχως δεν γινεται!ετσι εμαθα τουλαχιστον απο εδω απο το forum!
![]()
χαχα,σ'ευχαριστώω!

Υ.Γ παρόλα αυτά είμαι σίγουρη πως κάπου είχα ακούσει πως με μεταπτυχιακό στη λογοθεραπεία κάτι μπορείς να κάνεις και σαν καθαρός λογοθεραπευτής..δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει..στην πόλη μου που έχει Παιδαγωγικό σκέφτομαι κάποια μέρα να πάω στη γραμματεία να ρωτήσω διάφορες απορίες περί μεταπτυχιακών κυρίως..
pit14
Εκκολαπτόμενο μέλος

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

pit14
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στελλα 398
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στελλα 398
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.