mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το λάπτοπ μου έχει αυτές τις προδιαγραφές:
-RAM 4GB DDR3
-nVidia GF GT240M 1GB
Για να σας δώσω να καταλάβετε, παιχνίδια που μου άρεσαν ΠΟΛΥ ήταν:

-Prince of Persia (εκτός το 4)
-Fable
-Psychonauts
-Devil May Cry 4
-Mortal Kombat

-God of war (βλέπε πάνω)
-Thief 3
Παιχνίδια που απλά μου άρεσαν:

-Tomb Raider
-Oblivion
-Age of Mythology
-Burnout Takedown
-The Sims
-SPORE
Παιχνίδια που μισώ:

-Οτιδήποτε RTS εκτός από το AoM
-Οτιδήποτε αθλητικό
-Οτιδήποτε που έχει σχέση με διάστημα
-Titan Quest
Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας παιδιά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefiiloveyaa
Νεοφερμένο μέλος

σου προτεινω να παρεις sims 2 και οχι sims 3
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος

to the sims ειναι καλο,ειναι το μονο που γνωριζω απο αυτα που γραφεις!λολτο εχω και εγω και ειναι πολυ ωραιο.εχεις μνημη για το παιχνιδι και επειδη οι Sims εχουν και expansion packs χωρανε και αυτα.
σου προτεινω να παρεις sims 2 και οχι sims 3
Τα έχω παίξει και τα δύο αλλά δεν θέλω να τα ξαναπαίξω

dk13
Δραστήριο μέλος

Θα αγοράσω νέο λάπτοπ μέσα στη βδομάδα και θέλω να έχω και κανα παιχνίδι της προκοπής.
-RAM 4GB DDR3
-nVidia GF GT240M 1GB
-Fable
-Psychonauts
-Devil May Cry 4
-Mortal Kombat(ναι το ξέρω ότι δν είναι για PC αλλά λέμε τώρα...)
-God of war (βλέπε πάνω)
-Thief 3
Παιχνίδια που απλά
μου άρεσαν:
-Tomb Raider
-Oblivion
-Age of Mythology
-Burnout Takedown
-The Sims
-SPORE
Παιχνίδια που μισώ:
-Οτιδήποτε αθλητικό
-Titan Quest
Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας παιδιά!![]()
τι λαπτοπ ειναι αν ειναι αυτο που νομιζω οκ
εγω θα προτεινα το devil may cry 4 και το prince of persia και τα δυο εινα γαματα
mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος

τι λαπτοπ ειναι αν ειναι αυτο που νομιζω οκ
εγω θα προτεινα το devil may cry 4 και το prince of persia και τα δυο εινα γαματα
Πολύ καλά, αλλά έχω παίξει και τα δύο όπως είπα

dk13
Δραστήριο μέλος

mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος

μα το spore εχει σχεση με διαστημα γιατι δε το μισεις;![]()
Γιατί έχει πολύ καλύτερη υπόθεση από πίου-πίου-μπανγκ-μπανγκ-ΝΙΚΗ!!!

dk13
Δραστήριο μέλος

Μαρουλάκι
Δραστήριο μέλος

To Titan Quest γιατί δε σου άρεσε; Σκέφτομαι να το πάρω για αυτό.Θα αγοράσω νέο λάπτοπ μέσα στη βδομάδα και θέλω να έχω και κανα παιχνίδι της προκοπής.
-RAM 4GB DDR3
-nVidia GF GT240M 1GB
-Fable
-Psychonauts
-Devil May Cry 4
-Mortal Kombat(ναι το ξέρω ότι δν είναι για PC αλλά λέμε τώρα...)
-God of war (βλέπε πάνω)
-Thief 3
Παιχνίδια που απλά μου άρεσαν:
-Tomb Raider
-Oblivion
-Age of Mythology
-Burnout Takedown
-The Sims
-SPORE
Παιχνίδια που μισώ:
-Οτιδήποτε αθλητικό
-Titan Quest
Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας παιδιά!![]()
Θα σου πρότεινα το Marvel Ultimate Alliance.
Προσωπικά μου άρεσε πολύ, γιατί δεν ηταν το τυπικό. Βέβαια, αν δεν σου αρέσουν τα υπερηρωικά, μην το δοκιμάσεις. Προσωπικά πάντως, μου άρεσε γιατί δεν ήταν στο μοτίβο του Call of Duty.
Επίσης, σου προτείνω το Crysis. Έχει σχετικά απρόσωπους εχθρούς(όχι σαν το Call of Duty 4), και σχετικά μεγάλη γκάμα όπλων. Έχει και ιδιότητες που είναι απαραίτητες για να περάσεις κάποια σημεία του παιχνιδιού.
mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το Crysis το έχω δει σε gameplay στον ξάδερφο μου...δεν μου άρεσε!
Το marvel ua το έχω παίξει σε ίντερνετ καφέ ούτε αυτό μου άρεσε

Ίσως είμαι πολύ δύσκολος τελικά

dk13
Δραστήριο μέλος

mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βλέπε Psychonauts, Evil Days of Luckless John, Beyond Good and Evil...άγνωστα αλλά γαμάτα!
dk13
Δραστήριο μέλος

Ioanna ?
Νεοφερμένο μέλος

-----------------------------------------
btw τα αθλητικα ουτε εμενα μ αρεσουν καθολου αλλα σκεψου το για nba 2k/live! ειναι αψογα..

-----------------------------------------
αα οοπς..
μολις συνειδητοποιησα οτι ζητας παιχνιδια για πισι..
αρα ακυρα τα ποστς μου

mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος

Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος

sim city λεγεται... εισαι δημαρχος και προσπαθεις να χτισεις μια πολη απτο μηδεν, δημιουργεις τα παντα,ειναι αρκετα δυσκολο γιατι πρεπει να μπορεσεις να αντισταθμισεις τα εσοδα με τα εξοδα,εγω δεν το εχω καταφερει,στο τελος παντα χρεοκοπω... uhm
Και καθως εψαχνα για το sim βρηκα κατα τυχη το city bus simulator... στην ουσια προσομοιωνει την οδηγηση ενος λεωφορειου,εισαι οδηγος,σταματας σε στασεις κλπ... πλακα εχει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.