Popotas25 Νεοφερμένο μέλος Ο Popotas25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 10 Δεκεμβρίου 2018 στις 18:22 Ο Popotas25: #1 10-12-18 18:22 Καλησπέρα θα ηθελα να κανω μια ερώτηση ... φέτος παω Α Λυκείου . Ειμαι συγκεκριμένα στο α2 και εχω παρα πολλούς φίλους στο α1 του χρονου λοιπόν θα δηλώσουμε και οι 2 θετική κατεύθυνση τα τμήματα θα ξαναχωριστουν αλφαβητικά ανάλογα με την κατεύθυνση η δεν θα υπάρξουν αλλαγές στα τμήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NastStorm Εκκολαπτόμενο μέλος Η NastStorm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2018 στις 18:29 Η NastStorm: #2 10-12-18 18:29 Αναλογα με το ποσα είναι τα τμήματά σας. Αν εχετε τρια τμήματά κ πανω θ χωριστειτε σε 2 θεωρητικης κ δυο θετικης...Αν ειστε μονο δυο τμήματα θα σας βαλουν α1,α2 θεωρητικη και α1,α2 θετικη ..κ τ δυο τμήματα μαζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.903 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2018 στις 23:02 Ο Dias έγραψε: #3 10-12-18 23:02 Μπα! Στη γενική παιδεία θα μείνετε όπως είστε στην Α τάξη. Μόνο τις ώρες της κατεύθυνσης θα χωρίζεστε αλλιώς σε τμήματα θετικής και ανθρωπιστικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2018 στις 00:23 Ο Panagiotis849: #4 12-12-18 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Popotas25: Καλησπέρα θα ηθελα να κανω μια ερώτηση ... φέτος παω Α Λυκείου . Ειμαι συγκεκριμένα στο α2 και εχω παρα πολλούς φίλους στο α1 του χρονου λοιπόν θα δηλώσουμε και οι 2 θετική κατεύθυνση τα τμήματα θα ξαναχωριστουν αλφαβητικά ανάλογα με την κατεύθυνση η δεν θα υπάρξουν αλλαγές στα τμήματα Click για ανάπτυξη... Στα Γενικής θα είστε όλοι μαζί ενώ στις κατεύθυνσης θα χωριστείτε με αλφαβητική σειρά αν υπάρχει πάνω από 1 τμήμα (επειδή επέλεξαν πολλοί θεωρητική ή θετική αντίστοιχα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Aggel0sss Xrh134 Helen06 topg Magigi Cat lady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα θα ηθελα να κανω μια ερώτηση ... φέτος παω Α Λυκείου . Ειμαι συγκεκριμένα στο α2 και εχω παρα πολλούς φίλους στο α1 του χρονου λοιπόν θα δηλώσουμε και οι 2 θετική κατεύθυνση τα τμήματα θα ξαναχωριστουν αλφαβητικά ανάλογα με την κατεύθυνση η δεν θα υπάρξουν αλλαγές στα τμήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NastStorm Εκκολαπτόμενο μέλος Η NastStorm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2018 στις 18:29 Η NastStorm: #2 10-12-18 18:29 Αναλογα με το ποσα είναι τα τμήματά σας. Αν εχετε τρια τμήματά κ πανω θ χωριστειτε σε 2 θεωρητικης κ δυο θετικης...Αν ειστε μονο δυο τμήματα θα σας βαλουν α1,α2 θεωρητικη και α1,α2 θετικη ..κ τ δυο τμήματα μαζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.903 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2018 στις 23:02 Ο Dias έγραψε: #3 10-12-18 23:02 Μπα! Στη γενική παιδεία θα μείνετε όπως είστε στην Α τάξη. Μόνο τις ώρες της κατεύθυνσης θα χωρίζεστε αλλιώς σε τμήματα θετικής και ανθρωπιστικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2018 στις 00:23 Ο Panagiotis849: #4 12-12-18 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Popotas25: Καλησπέρα θα ηθελα να κανω μια ερώτηση ... φέτος παω Α Λυκείου . Ειμαι συγκεκριμένα στο α2 και εχω παρα πολλούς φίλους στο α1 του χρονου λοιπόν θα δηλώσουμε και οι 2 θετική κατεύθυνση τα τμήματα θα ξαναχωριστουν αλφαβητικά ανάλογα με την κατεύθυνση η δεν θα υπάρξουν αλλαγές στα τμήματα Click για ανάπτυξη... Στα Γενικής θα είστε όλοι μαζί ενώ στις κατεύθυνσης θα χωριστείτε με αλφαβητική σειρά αν υπάρχει πάνω από 1 τμήμα (επειδή επέλεξαν πολλοί θεωρητική ή θετική αντίστοιχα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Aggel0sss Xrh134 Helen06 topg Magigi Cat lady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αναλογα με το ποσα είναι τα τμήματά σας. Αν εχετε τρια τμήματά κ πανω θ χωριστειτε σε 2 θεωρητικης κ δυο θετικης...Αν ειστε μονο δυο τμήματα θα σας βαλουν α1,α2 θεωρητικη και α1,α2 θετικη ..κ τ δυο τμήματα μαζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.903 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2018 στις 23:02 Ο Dias έγραψε: #3 10-12-18 23:02 Μπα! Στη γενική παιδεία θα μείνετε όπως είστε στην Α τάξη. Μόνο τις ώρες της κατεύθυνσης θα χωρίζεστε αλλιώς σε τμήματα θετικής και ανθρωπιστικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2018 στις 00:23 Ο Panagiotis849: #4 12-12-18 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Popotas25: Καλησπέρα θα ηθελα να κανω μια ερώτηση ... φέτος παω Α Λυκείου . Ειμαι συγκεκριμένα στο α2 και εχω παρα πολλούς φίλους στο α1 του χρονου λοιπόν θα δηλώσουμε και οι 2 θετική κατεύθυνση τα τμήματα θα ξαναχωριστουν αλφαβητικά ανάλογα με την κατεύθυνση η δεν θα υπάρξουν αλλαγές στα τμήματα Click για ανάπτυξη... Στα Γενικής θα είστε όλοι μαζί ενώ στις κατεύθυνσης θα χωριστείτε με αλφαβητική σειρά αν υπάρχει πάνω από 1 τμήμα (επειδή επέλεξαν πολλοί θεωρητική ή θετική αντίστοιχα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μπα! Στη γενική παιδεία θα μείνετε όπως είστε στην Α τάξη. Μόνο τις ώρες της κατεύθυνσης θα χωρίζεστε αλλιώς σε τμήματα θετικής και ανθρωπιστικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2018 στις 00:23 Ο Panagiotis849: #4 12-12-18 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Popotas25: Καλησπέρα θα ηθελα να κανω μια ερώτηση ... φέτος παω Α Λυκείου . Ειμαι συγκεκριμένα στο α2 και εχω παρα πολλούς φίλους στο α1 του χρονου λοιπόν θα δηλώσουμε και οι 2 θετική κατεύθυνση τα τμήματα θα ξαναχωριστουν αλφαβητικά ανάλογα με την κατεύθυνση η δεν θα υπάρξουν αλλαγές στα τμήματα Click για ανάπτυξη... Στα Γενικής θα είστε όλοι μαζί ενώ στις κατεύθυνσης θα χωριστείτε με αλφαβητική σειρά αν υπάρχει πάνω από 1 τμήμα (επειδή επέλεξαν πολλοί θεωρητική ή θετική αντίστοιχα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Popotas25: Καλησπέρα θα ηθελα να κανω μια ερώτηση ... φέτος παω Α Λυκείου . Ειμαι συγκεκριμένα στο α2 και εχω παρα πολλούς φίλους στο α1 του χρονου λοιπόν θα δηλώσουμε και οι 2 θετική κατεύθυνση τα τμήματα θα ξαναχωριστουν αλφαβητικά ανάλογα με την κατεύθυνση η δεν θα υπάρξουν αλλαγές στα τμήματα Click για ανάπτυξη... Στα Γενικής θα είστε όλοι μαζί ενώ στις κατεύθυνσης θα χωριστείτε με αλφαβητική σειρά αν υπάρχει πάνω από 1 τμήμα (επειδή επέλεξαν πολλοί θεωρητική ή θετική αντίστοιχα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.