kapoios94
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Πρώτα από όλα πιστεύω ότι θα πρέπει να δεις το πρόγραμμα σπουδών και του Χρηματοοικονομικού και να αναρωτηθείς ποιο από τα δυο σου αρέσει περισσότερο. Σε δεύτερη φάση καλό θα ήταν να δεις τι θα ήθελες πιο συγκεκριμένα να κάνεις μετέπειτα, αφού βγεις από το πανεπιστήμιο. Αν θέλεις να γίνεις οικονομικό στέλεχος επιχειρήσεων τότε το ΟΔΕ είναι για εσένα! Αν επιθυμείς να απορροφηθείς πχ από μία τράπεζα σου προτείνω τα χρηματοοικονομικά...
Δεν νομίζω ότι είναι αποτελεσματικό να ρωτάς εμάς αν είναι να πας ή όχι χωρίς να μας έχεις απαντήσει στα παραπάνω που σου έγραψα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
petran_r21
Δραστήριο μέλος

Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος

Ειμαι πρωτοετης στο παμακ οδε και εκανα με το 10% μηχανογραφικο για το χρηματοιοικονομικο να παω ή οχι αν περασω
χρηματοοικονομικο δηλ;; υπαρχει τετοιο τμημα στο παμακ;
kapoios94
Νεοφερμένο μέλος

Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος

Τμήμα λογιστικής και χρηματοοικονομικής
χρηματοοικονομικη λογιστικη λεγεται βρε συ....κλαδος της λογιστικης ειναι

Chris1993
Περιβόητο μέλος

χρηματοοικονομικη λογιστικη λεγεται βρε συ....κλαδος της λογιστικης ειναι![]()
Τσου. Καλά το είπε!
Είναι το τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής

Εγώ πάντως προτιμώ ΟΔΕ

<----(φαίνεται κιόλας)
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος

Τσου. Καλά το είπε!
Είναι το τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής
Εγώ πάντως προτιμώ ΟΔΕ![]()
<----(φαίνεται κιόλας)
αληθεια; ρε συ;; δεν ειναι χρηματοοικονομικη λογιστικη;; τοτε παω πασο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...