Χρηματοοικονομικής και τραπεζικής διοικητικής ΠΑΠΕΙ vs. Πληροφορική ΠΑΠΕΙ

ratatatatat

Νεοφερμένος

Ο ratatatatat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα.
Καλησπέρα, δίνω φέτος πανελλήνιες και έχω στο νου μου για πρώτη επιλογή μια από τις δύο σχολές. Αυτό που με ενδιαφέρει στη σχολή είναι η επαγγελματική αποκατάσταση στην αρχή, η δυνατότητα για ένα καλό μεταπτυχιακό στο εξωτερικό και η δυνατότητα για να ανοίξω στο μέλλον δική μου επιχείρηση Ελλάδα η εξωτερικό. Και τα δύο αντικείμενα με ενδιαφέρουν το ίδιο. Επίσης πόσο πιστεύετε μπορεί να επηρεαστούν οι βάσεις αυτών των σχολών τώρα που θα μειωθούν οι θέσεις; Ευχαριστώ εκ τών προτέρων!
 

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,121 μηνύματα.
Καλησπέρα φίλε μου! Μιλάμε για δύο διαφορετικές σχολές...Η μια πραγματεύεται αντικείμενα πάνω στα χρηματοοικονομικά(τραπεζική διοίκηση, διαχείρηση χαρτοφυλακίου, νευρο-χρηματοοικονομική) άλλη είναι μια σχολή πληροφορικής, πιο τεχνική(αλγόριθμοι-A.I-Machine Learning-πολυπλοκοτητα αλγορίθμων κλπ)
Δες τα προγράμματα σπουδών και αποφάσισε...ή μπορείς και να παντρέψεις αυτές τις δύο σχολές
Πχ Πληροφορική ΠΑΠΕΙ και μεταπτυχιακό στα Χρηματοοικονομικά ή μπορείς και το αντίθετο(βέβαια πιο δύσκολο αλλά με προσπάθεια μπορείς να τα βγάλεις πέρα)
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top