prigkozinwagnerlover Νεοφερμένο μέλος Η prigkozinwagnerlover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:42 Η prigkozinwagnerlover: #1 22-09-25 14:42 Ρε παιδιά, φίλος ενός φίλου μου είπε ότι μόλις περάσει στο ΠΑΠΕΙ (Οικονομικά) θα βγάζει 5.000€ τον μήνα και όλοι οι υπόλοιποι θα περιμένουμε στη σειρά στον Μασούτη να μας δώσει λεφτά. Εγώ προσωπικά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 22-09-25 14:50 Αρχική Δημοσίευση από prigkozinwagnerlover: Ρε παιδιά, φίλος ενός φίλου μου είπε ότι μόλις περάσει στο ΠΑΠΕΙ (Οικονομικά) θα βγάζει 5.000€ τον μήνα και όλοι οι υπόλοιποι θα περιμένουμε στη σειρά στον Μασούτη να μας δώσει λεφτά. Εγώ προσωπικά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό. Click για ανάπτυξη... Ετσι ακριβως και λιγα ειναι. To bublic ζητα συμβουλο πωλησεων μερικης απασχολησης στα σπατα με 500€ το μηνα Σύμβουλος Πωλήσεων Μικροσυσκευών (Μερική Απασχόληση), Public, Smart Park (Σπάτα) Γιατί να γίνεις μέλος της ομάδας μας; www.kariera.gr Τελευταία επεξεργασία: 22 Σεπτεμβρίου 2025 Nek21 Νεοφερμένο μέλος Η Nek21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 15:36 Η Nek21 έγραψε: #3 22-09-25 15:36 Αρχική Δημοσίευση από prigkozinwagnerlover: Ρε παιδιά, φίλος ενός φίλου μου είπε ότι μόλις περάσει στο ΠΑΠΕΙ (Οικονομικά) θα βγάζει 5.000€ τον μήνα και όλοι οι υπόλοιποι θα περιμένουμε στη σειρά στον Μασούτη να μας δώσει λεφτά. Εγώ προσωπικά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό. Click για ανάπτυξη... Ο γιος μου έχει ένα μάθημα για να τελειώσει Οικονομικά στο Παπει λέτε να κάναμε την τύχη μας οικογενειακώς redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 532 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:05 Ο redpointer: #4 22-09-25 16:05 Σιγα μην βγαλει και 15 Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:13 Ο Pyotr_Krasnov: #5 22-09-25 16:13 Κοιτα αν θες να κανεις ονειρα καλο ειναι να ειναι ρεαλιστικα τουλαχιστον. Nek21 Νεοφερμένο μέλος Η Nek21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:14 Η Nek21 έγραψε: #6 22-09-25 16:14 Αρχική Δημοσίευση από prigkozinwagnerlover: Ρε παιδιά, φίλος ενός φίλου μου είπε ότι μόλις περάσει στο ΠΑΠΕΙ (Οικονομικά) θα βγάζει 5.000€ τον μήνα και όλοι οι υπόλοιποι θα περιμένουμε στη σειρά στον Μασούτη να μας δώσει λεφτά. Εγώ προσωπικά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό. Click για ανάπτυξη... Τους παίρνουν τα μυαλά οι καθηγηταδες. Και εγώ όταν τελείωσα Τεχνολόγος Τροφίμων στα ΤΕΙ Αθήνας βγήκα με έναν αέρα ότι όλοι θα μας πουν καλώς τα παιδιά όλες οι πόρτες ανοιχτές για σας ( το ίδιο μας έλεγαν και οι καθηγητές).Βρήκαμε δουλειά, καλύτερες εποχές τότε, πιο ανθρώπινο το περιβάλλον εργασίας αλλά με πρώτο μισθό της συμβασης( τότε υπήρχε συλλογική σύμβαση) Τώρα όλοι παίρνουν δυστυχώς τον βασικό αναγνωρίζονται κάποιες τριετίες μέχρι το 2012. Αυτό για μας τους παλιούς . Τα παιδιά πρέπει να χτίσουν βιογραφικό. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.817 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:21 Ο Dias έγραψε: #7 22-09-25 16:21 Αρχική Δημοσίευση από prigkozinwagnerlover: Ρε παιδιά, φίλος ενός φίλου μου είπε ότι μόλις περάσει στο ΠΑΠΕΙ (Οικονομικά) θα βγάζει 5.000€ τον μήνα. Click για ανάπτυξη... Τον ξέρω. Αλήθεια λέει. Ο πεθερός του είναι βιομήχανος και μόλις περάσει θα του δώσει θέση διευθυντή στο εργοστάσιο. Rene2004 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rene2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας. Έχει γράψει 145 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:35 Η Rene2004 έγραψε: #8 22-09-25 16:35 Ε ΟΧΙ.Λαθος έκανα το μηχανογραφικό.Εμας από το παμακ θα μας δίνουν 4000€.Και μου το λέγε η μάνα μου,αλλά δεν την άκουγα. Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:36 Ο Pyotr_Krasnov: #9 22-09-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Τον ξέρω. Αλήθεια λέει. Ο πεθερός του είναι βιομήχανος και μόλις περάσει θα του δώσει θέση διευθυντή στο εργοστάσιο. Click για ανάπτυξη... Θα τον περιμενουμε στον Μασουτη για χρηματα Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 19:37 Ο Pyotr_Krasnov: #10 05-10-25 19:37 Αρχική Δημοσίευση από prigkozinwagnerlover: Ρε παιδιά, φίλος ενός φίλου μου είπε ότι μόλις περάσει στο ΠΑΠΕΙ (Οικονομικά) θα βγάζει 5.000€ τον μήνα και όλοι οι υπόλοιποι θα περιμένουμε στη σειρά στον Μασούτη να μας δώσει λεφτά. Εγώ προσωπικά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό. Click για ανάπτυξη... Τελικα τι εγινε ; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sophianna Nikleo mel123soc Mantam Zaira katia.m hello1234 foxypup Drscientist globglogabgalab Dkate donpablo gianikit redpointer aris65 FNC_Sophia Nek21 Kafkinos thenutritionist Anna1974. Corfu kitty AggelikiGr ggl vps Galleon ioanna2007 prigkozinwagnerlover Xryssa shuuu gaidouri sophieee Dr.Katalyst friesnchocolate Sotiris 12 acc/fin04 Rene2004 elinamav American Economist Scandal andreouk fortheloveofshizaya Lathy sakplat Ilikntas charmander ang12_012 johnsala Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε παιδιά, φίλος ενός φίλου μου είπε ότι μόλις περάσει στο ΠΑΠΕΙ (Οικονομικά) θα βγάζει 5.000€ τον μήνα και όλοι οι υπόλοιποι θα περιμένουμε στη σειρά στον Μασούτη να μας δώσει λεφτά. Εγώ προσωπικά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 22-09-25 14:50 Αρχική Δημοσίευση από prigkozinwagnerlover: Ρε παιδιά, φίλος ενός φίλου μου είπε ότι μόλις περάσει στο ΠΑΠΕΙ (Οικονομικά) θα βγάζει 5.000€ τον μήνα και όλοι οι υπόλοιποι θα περιμένουμε στη σειρά στον Μασούτη να μας δώσει λεφτά. Εγώ προσωπικά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό. Click για ανάπτυξη... Ετσι ακριβως και λιγα ειναι. To bublic ζητα συμβουλο πωλησεων μερικης απασχολησης στα σπατα με 500€ το μηνα Σύμβουλος Πωλήσεων Μικροσυσκευών (Μερική Απασχόληση), Public, Smart Park (Σπάτα) Γιατί να γίνεις μέλος της ομάδας μας; www.kariera.gr Τελευταία επεξεργασία: 22 Σεπτεμβρίου 2025 Nek21 Νεοφερμένο μέλος Η Nek21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 15:36 Η Nek21 έγραψε: #3 22-09-25 15:36 Αρχική Δημοσίευση από prigkozinwagnerlover: Ρε παιδιά, φίλος ενός φίλου μου είπε ότι μόλις περάσει στο ΠΑΠΕΙ (Οικονομικά) θα βγάζει 5.000€ τον μήνα και όλοι οι υπόλοιποι θα περιμένουμε στη σειρά στον Μασούτη να μας δώσει λεφτά. Εγώ προσωπικά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό. Click για ανάπτυξη... Ο γιος μου έχει ένα μάθημα για να τελειώσει Οικονομικά στο Παπει λέτε να κάναμε την τύχη μας οικογενειακώς redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 532 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:05 Ο redpointer: #4 22-09-25 16:05 Σιγα μην βγαλει και 15 Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:13 Ο Pyotr_Krasnov: #5 22-09-25 16:13 Κοιτα αν θες να κανεις ονειρα καλο ειναι να ειναι ρεαλιστικα τουλαχιστον. Nek21 Νεοφερμένο μέλος Η Nek21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:14 Η Nek21 έγραψε: #6 22-09-25 16:14 Αρχική Δημοσίευση από prigkozinwagnerlover: Ρε παιδιά, φίλος ενός φίλου μου είπε ότι μόλις περάσει στο ΠΑΠΕΙ (Οικονομικά) θα βγάζει 5.000€ τον μήνα και όλοι οι υπόλοιποι θα περιμένουμε στη σειρά στον Μασούτη να μας δώσει λεφτά. Εγώ προσωπικά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό. Click για ανάπτυξη... Τους παίρνουν τα μυαλά οι καθηγηταδες. Και εγώ όταν τελείωσα Τεχνολόγος Τροφίμων στα ΤΕΙ Αθήνας βγήκα με έναν αέρα ότι όλοι θα μας πουν καλώς τα παιδιά όλες οι πόρτες ανοιχτές για σας ( το ίδιο μας έλεγαν και οι καθηγητές).Βρήκαμε δουλειά, καλύτερες εποχές τότε, πιο ανθρώπινο το περιβάλλον εργασίας αλλά με πρώτο μισθό της συμβασης( τότε υπήρχε συλλογική σύμβαση) Τώρα όλοι παίρνουν δυστυχώς τον βασικό αναγνωρίζονται κάποιες τριετίες μέχρι το 2012. Αυτό για μας τους παλιούς . Τα παιδιά πρέπει να χτίσουν βιογραφικό. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.817 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:21 Ο Dias έγραψε: #7 22-09-25 16:21 Αρχική Δημοσίευση από prigkozinwagnerlover: Ρε παιδιά, φίλος ενός φίλου μου είπε ότι μόλις περάσει στο ΠΑΠΕΙ (Οικονομικά) θα βγάζει 5.000€ τον μήνα. Click για ανάπτυξη... Τον ξέρω. Αλήθεια λέει. Ο πεθερός του είναι βιομήχανος και μόλις περάσει θα του δώσει θέση διευθυντή στο εργοστάσιο. Rene2004 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rene2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας. Έχει γράψει 145 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:35 Η Rene2004 έγραψε: #8 22-09-25 16:35 Ε ΟΧΙ.Λαθος έκανα το μηχανογραφικό.Εμας από το παμακ θα μας δίνουν 4000€.Και μου το λέγε η μάνα μου,αλλά δεν την άκουγα. Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:36 Ο Pyotr_Krasnov: #9 22-09-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Τον ξέρω. Αλήθεια λέει. Ο πεθερός του είναι βιομήχανος και μόλις περάσει θα του δώσει θέση διευθυντή στο εργοστάσιο. Click για ανάπτυξη... Θα τον περιμενουμε στον Μασουτη για χρηματα Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 19:37 Ο Pyotr_Krasnov: #10 05-10-25 19:37 Αρχική Δημοσίευση από prigkozinwagnerlover: Ρε παιδιά, φίλος ενός φίλου μου είπε ότι μόλις περάσει στο ΠΑΠΕΙ (Οικονομικά) θα βγάζει 5.000€ τον μήνα και όλοι οι υπόλοιποι θα περιμένουμε στη σειρά στον Μασούτη να μας δώσει λεφτά. Εγώ προσωπικά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό. Click για ανάπτυξη... Τελικα τι εγινε ; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sophianna Nikleo mel123soc Mantam Zaira katia.m hello1234 foxypup Drscientist globglogabgalab Dkate donpablo gianikit redpointer aris65 FNC_Sophia Nek21 Kafkinos thenutritionist Anna1974. Corfu kitty AggelikiGr ggl vps Galleon ioanna2007 prigkozinwagnerlover Xryssa shuuu gaidouri sophieee Dr.Katalyst friesnchocolate Sotiris 12 acc/fin04 Rene2004 elinamav American Economist Scandal andreouk fortheloveofshizaya Lathy sakplat Ilikntas charmander ang12_012 johnsala Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prigkozinwagnerlover: Ρε παιδιά, φίλος ενός φίλου μου είπε ότι μόλις περάσει στο ΠΑΠΕΙ (Οικονομικά) θα βγάζει 5.000€ τον μήνα και όλοι οι υπόλοιποι θα περιμένουμε στη σειρά στον Μασούτη να μας δώσει λεφτά. Εγώ προσωπικά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό. Click για ανάπτυξη... Ετσι ακριβως και λιγα ειναι. To bublic ζητα συμβουλο πωλησεων μερικης απασχολησης στα σπατα με 500€ το μηνα Σύμβουλος Πωλήσεων Μικροσυσκευών (Μερική Απασχόληση), Public, Smart Park (Σπάτα) Γιατί να γίνεις μέλος της ομάδας μας; www.kariera.gr
Nek21 Νεοφερμένο μέλος Η Nek21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 15:36 Η Nek21 έγραψε: #3 22-09-25 15:36 Αρχική Δημοσίευση από prigkozinwagnerlover: Ρε παιδιά, φίλος ενός φίλου μου είπε ότι μόλις περάσει στο ΠΑΠΕΙ (Οικονομικά) θα βγάζει 5.000€ τον μήνα και όλοι οι υπόλοιποι θα περιμένουμε στη σειρά στον Μασούτη να μας δώσει λεφτά. Εγώ προσωπικά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό. Click για ανάπτυξη... Ο γιος μου έχει ένα μάθημα για να τελειώσει Οικονομικά στο Παπει λέτε να κάναμε την τύχη μας οικογενειακώς redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 532 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:05 Ο redpointer: #4 22-09-25 16:05 Σιγα μην βγαλει και 15 Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:13 Ο Pyotr_Krasnov: #5 22-09-25 16:13 Κοιτα αν θες να κανεις ονειρα καλο ειναι να ειναι ρεαλιστικα τουλαχιστον. Nek21 Νεοφερμένο μέλος Η Nek21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:14 Η Nek21 έγραψε: #6 22-09-25 16:14 Αρχική Δημοσίευση από prigkozinwagnerlover: Ρε παιδιά, φίλος ενός φίλου μου είπε ότι μόλις περάσει στο ΠΑΠΕΙ (Οικονομικά) θα βγάζει 5.000€ τον μήνα και όλοι οι υπόλοιποι θα περιμένουμε στη σειρά στον Μασούτη να μας δώσει λεφτά. Εγώ προσωπικά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό. Click για ανάπτυξη... Τους παίρνουν τα μυαλά οι καθηγηταδες. Και εγώ όταν τελείωσα Τεχνολόγος Τροφίμων στα ΤΕΙ Αθήνας βγήκα με έναν αέρα ότι όλοι θα μας πουν καλώς τα παιδιά όλες οι πόρτες ανοιχτές για σας ( το ίδιο μας έλεγαν και οι καθηγητές).Βρήκαμε δουλειά, καλύτερες εποχές τότε, πιο ανθρώπινο το περιβάλλον εργασίας αλλά με πρώτο μισθό της συμβασης( τότε υπήρχε συλλογική σύμβαση) Τώρα όλοι παίρνουν δυστυχώς τον βασικό αναγνωρίζονται κάποιες τριετίες μέχρι το 2012. Αυτό για μας τους παλιούς . Τα παιδιά πρέπει να χτίσουν βιογραφικό. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.817 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:21 Ο Dias έγραψε: #7 22-09-25 16:21 Αρχική Δημοσίευση από prigkozinwagnerlover: Ρε παιδιά, φίλος ενός φίλου μου είπε ότι μόλις περάσει στο ΠΑΠΕΙ (Οικονομικά) θα βγάζει 5.000€ τον μήνα. Click για ανάπτυξη... Τον ξέρω. Αλήθεια λέει. Ο πεθερός του είναι βιομήχανος και μόλις περάσει θα του δώσει θέση διευθυντή στο εργοστάσιο. Rene2004 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rene2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας. Έχει γράψει 145 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:35 Η Rene2004 έγραψε: #8 22-09-25 16:35 Ε ΟΧΙ.Λαθος έκανα το μηχανογραφικό.Εμας από το παμακ θα μας δίνουν 4000€.Και μου το λέγε η μάνα μου,αλλά δεν την άκουγα. Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:36 Ο Pyotr_Krasnov: #9 22-09-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Τον ξέρω. Αλήθεια λέει. Ο πεθερός του είναι βιομήχανος και μόλις περάσει θα του δώσει θέση διευθυντή στο εργοστάσιο. Click για ανάπτυξη... Θα τον περιμενουμε στον Μασουτη για χρηματα Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 19:37 Ο Pyotr_Krasnov: #10 05-10-25 19:37 Αρχική Δημοσίευση από prigkozinwagnerlover: Ρε παιδιά, φίλος ενός φίλου μου είπε ότι μόλις περάσει στο ΠΑΠΕΙ (Οικονομικά) θα βγάζει 5.000€ τον μήνα και όλοι οι υπόλοιποι θα περιμένουμε στη σειρά στον Μασούτη να μας δώσει λεφτά. Εγώ προσωπικά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό. Click για ανάπτυξη... Τελικα τι εγινε ; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sophianna Nikleo mel123soc Mantam Zaira katia.m hello1234 foxypup Drscientist globglogabgalab Dkate donpablo gianikit redpointer aris65 FNC_Sophia Nek21 Kafkinos thenutritionist Anna1974. Corfu kitty AggelikiGr ggl vps Galleon ioanna2007 prigkozinwagnerlover Xryssa shuuu gaidouri sophieee Dr.Katalyst friesnchocolate Sotiris 12 acc/fin04 Rene2004 elinamav American Economist Scandal andreouk fortheloveofshizaya Lathy sakplat Ilikntas charmander ang12_012 johnsala Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από prigkozinwagnerlover: Ρε παιδιά, φίλος ενός φίλου μου είπε ότι μόλις περάσει στο ΠΑΠΕΙ (Οικονομικά) θα βγάζει 5.000€ τον μήνα και όλοι οι υπόλοιποι θα περιμένουμε στη σειρά στον Μασούτη να μας δώσει λεφτά. Εγώ προσωπικά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό. Click για ανάπτυξη... Ο γιος μου έχει ένα μάθημα για να τελειώσει Οικονομικά στο Παπει λέτε να κάναμε την τύχη μας οικογενειακώς
redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 532 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:05 Ο redpointer: #4 22-09-25 16:05 Σιγα μην βγαλει και 15 Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:13 Ο Pyotr_Krasnov: #5 22-09-25 16:13 Κοιτα αν θες να κανεις ονειρα καλο ειναι να ειναι ρεαλιστικα τουλαχιστον. Nek21 Νεοφερμένο μέλος Η Nek21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:14 Η Nek21 έγραψε: #6 22-09-25 16:14 Αρχική Δημοσίευση από prigkozinwagnerlover: Ρε παιδιά, φίλος ενός φίλου μου είπε ότι μόλις περάσει στο ΠΑΠΕΙ (Οικονομικά) θα βγάζει 5.000€ τον μήνα και όλοι οι υπόλοιποι θα περιμένουμε στη σειρά στον Μασούτη να μας δώσει λεφτά. Εγώ προσωπικά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό. Click για ανάπτυξη... Τους παίρνουν τα μυαλά οι καθηγηταδες. Και εγώ όταν τελείωσα Τεχνολόγος Τροφίμων στα ΤΕΙ Αθήνας βγήκα με έναν αέρα ότι όλοι θα μας πουν καλώς τα παιδιά όλες οι πόρτες ανοιχτές για σας ( το ίδιο μας έλεγαν και οι καθηγητές).Βρήκαμε δουλειά, καλύτερες εποχές τότε, πιο ανθρώπινο το περιβάλλον εργασίας αλλά με πρώτο μισθό της συμβασης( τότε υπήρχε συλλογική σύμβαση) Τώρα όλοι παίρνουν δυστυχώς τον βασικό αναγνωρίζονται κάποιες τριετίες μέχρι το 2012. Αυτό για μας τους παλιούς . Τα παιδιά πρέπει να χτίσουν βιογραφικό. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.817 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:21 Ο Dias έγραψε: #7 22-09-25 16:21 Αρχική Δημοσίευση από prigkozinwagnerlover: Ρε παιδιά, φίλος ενός φίλου μου είπε ότι μόλις περάσει στο ΠΑΠΕΙ (Οικονομικά) θα βγάζει 5.000€ τον μήνα. Click για ανάπτυξη... Τον ξέρω. Αλήθεια λέει. Ο πεθερός του είναι βιομήχανος και μόλις περάσει θα του δώσει θέση διευθυντή στο εργοστάσιο. Rene2004 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rene2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας. Έχει γράψει 145 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:35 Η Rene2004 έγραψε: #8 22-09-25 16:35 Ε ΟΧΙ.Λαθος έκανα το μηχανογραφικό.Εμας από το παμακ θα μας δίνουν 4000€.Και μου το λέγε η μάνα μου,αλλά δεν την άκουγα. Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:36 Ο Pyotr_Krasnov: #9 22-09-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Τον ξέρω. Αλήθεια λέει. Ο πεθερός του είναι βιομήχανος και μόλις περάσει θα του δώσει θέση διευθυντή στο εργοστάσιο. Click για ανάπτυξη... Θα τον περιμενουμε στον Μασουτη για χρηματα Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 19:37 Ο Pyotr_Krasnov: #10 05-10-25 19:37 Αρχική Δημοσίευση από prigkozinwagnerlover: Ρε παιδιά, φίλος ενός φίλου μου είπε ότι μόλις περάσει στο ΠΑΠΕΙ (Οικονομικά) θα βγάζει 5.000€ τον μήνα και όλοι οι υπόλοιποι θα περιμένουμε στη σειρά στον Μασούτη να μας δώσει λεφτά. Εγώ προσωπικά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό. Click για ανάπτυξη... Τελικα τι εγινε ; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sophianna Nikleo mel123soc Mantam Zaira katia.m hello1234 foxypup Drscientist globglogabgalab Dkate donpablo gianikit redpointer aris65 FNC_Sophia Nek21 Kafkinos thenutritionist Anna1974. Corfu kitty AggelikiGr ggl vps Galleon ioanna2007 prigkozinwagnerlover Xryssa shuuu gaidouri sophieee Dr.Katalyst friesnchocolate Sotiris 12 acc/fin04 Rene2004 elinamav American Economist Scandal andreouk fortheloveofshizaya Lathy sakplat Ilikntas charmander ang12_012 johnsala Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:13 Ο Pyotr_Krasnov: #5 22-09-25 16:13 Κοιτα αν θες να κανεις ονειρα καλο ειναι να ειναι ρεαλιστικα τουλαχιστον. Nek21 Νεοφερμένο μέλος Η Nek21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:14 Η Nek21 έγραψε: #6 22-09-25 16:14 Αρχική Δημοσίευση από prigkozinwagnerlover: Ρε παιδιά, φίλος ενός φίλου μου είπε ότι μόλις περάσει στο ΠΑΠΕΙ (Οικονομικά) θα βγάζει 5.000€ τον μήνα και όλοι οι υπόλοιποι θα περιμένουμε στη σειρά στον Μασούτη να μας δώσει λεφτά. Εγώ προσωπικά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό. Click για ανάπτυξη... Τους παίρνουν τα μυαλά οι καθηγηταδες. Και εγώ όταν τελείωσα Τεχνολόγος Τροφίμων στα ΤΕΙ Αθήνας βγήκα με έναν αέρα ότι όλοι θα μας πουν καλώς τα παιδιά όλες οι πόρτες ανοιχτές για σας ( το ίδιο μας έλεγαν και οι καθηγητές).Βρήκαμε δουλειά, καλύτερες εποχές τότε, πιο ανθρώπινο το περιβάλλον εργασίας αλλά με πρώτο μισθό της συμβασης( τότε υπήρχε συλλογική σύμβαση) Τώρα όλοι παίρνουν δυστυχώς τον βασικό αναγνωρίζονται κάποιες τριετίες μέχρι το 2012. Αυτό για μας τους παλιούς . Τα παιδιά πρέπει να χτίσουν βιογραφικό. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.817 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:21 Ο Dias έγραψε: #7 22-09-25 16:21 Αρχική Δημοσίευση από prigkozinwagnerlover: Ρε παιδιά, φίλος ενός φίλου μου είπε ότι μόλις περάσει στο ΠΑΠΕΙ (Οικονομικά) θα βγάζει 5.000€ τον μήνα. Click για ανάπτυξη... Τον ξέρω. Αλήθεια λέει. Ο πεθερός του είναι βιομήχανος και μόλις περάσει θα του δώσει θέση διευθυντή στο εργοστάσιο. Rene2004 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rene2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας. Έχει γράψει 145 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:35 Η Rene2004 έγραψε: #8 22-09-25 16:35 Ε ΟΧΙ.Λαθος έκανα το μηχανογραφικό.Εμας από το παμακ θα μας δίνουν 4000€.Και μου το λέγε η μάνα μου,αλλά δεν την άκουγα. Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:36 Ο Pyotr_Krasnov: #9 22-09-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Τον ξέρω. Αλήθεια λέει. Ο πεθερός του είναι βιομήχανος και μόλις περάσει θα του δώσει θέση διευθυντή στο εργοστάσιο. Click για ανάπτυξη... Θα τον περιμενουμε στον Μασουτη για χρηματα Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 19:37 Ο Pyotr_Krasnov: #10 05-10-25 19:37 Αρχική Δημοσίευση από prigkozinwagnerlover: Ρε παιδιά, φίλος ενός φίλου μου είπε ότι μόλις περάσει στο ΠΑΠΕΙ (Οικονομικά) θα βγάζει 5.000€ τον μήνα και όλοι οι υπόλοιποι θα περιμένουμε στη σειρά στον Μασούτη να μας δώσει λεφτά. Εγώ προσωπικά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό. Click για ανάπτυξη... Τελικα τι εγινε ; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sophianna Nikleo mel123soc Mantam Zaira katia.m hello1234 foxypup Drscientist globglogabgalab Dkate donpablo gianikit redpointer aris65 FNC_Sophia Nek21 Kafkinos thenutritionist Anna1974. Corfu kitty AggelikiGr ggl vps Galleon ioanna2007 prigkozinwagnerlover Xryssa shuuu gaidouri sophieee Dr.Katalyst friesnchocolate Sotiris 12 acc/fin04 Rene2004 elinamav American Economist Scandal andreouk fortheloveofshizaya Lathy sakplat Ilikntas charmander ang12_012 johnsala Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Nek21 Νεοφερμένο μέλος Η Nek21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:14 Η Nek21 έγραψε: #6 22-09-25 16:14 Αρχική Δημοσίευση από prigkozinwagnerlover: Ρε παιδιά, φίλος ενός φίλου μου είπε ότι μόλις περάσει στο ΠΑΠΕΙ (Οικονομικά) θα βγάζει 5.000€ τον μήνα και όλοι οι υπόλοιποι θα περιμένουμε στη σειρά στον Μασούτη να μας δώσει λεφτά. Εγώ προσωπικά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό. Click για ανάπτυξη... Τους παίρνουν τα μυαλά οι καθηγηταδες. Και εγώ όταν τελείωσα Τεχνολόγος Τροφίμων στα ΤΕΙ Αθήνας βγήκα με έναν αέρα ότι όλοι θα μας πουν καλώς τα παιδιά όλες οι πόρτες ανοιχτές για σας ( το ίδιο μας έλεγαν και οι καθηγητές).Βρήκαμε δουλειά, καλύτερες εποχές τότε, πιο ανθρώπινο το περιβάλλον εργασίας αλλά με πρώτο μισθό της συμβασης( τότε υπήρχε συλλογική σύμβαση) Τώρα όλοι παίρνουν δυστυχώς τον βασικό αναγνωρίζονται κάποιες τριετίες μέχρι το 2012. Αυτό για μας τους παλιούς . Τα παιδιά πρέπει να χτίσουν βιογραφικό. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.817 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:21 Ο Dias έγραψε: #7 22-09-25 16:21 Αρχική Δημοσίευση από prigkozinwagnerlover: Ρε παιδιά, φίλος ενός φίλου μου είπε ότι μόλις περάσει στο ΠΑΠΕΙ (Οικονομικά) θα βγάζει 5.000€ τον μήνα. Click για ανάπτυξη... Τον ξέρω. Αλήθεια λέει. Ο πεθερός του είναι βιομήχανος και μόλις περάσει θα του δώσει θέση διευθυντή στο εργοστάσιο. Rene2004 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rene2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας. Έχει γράψει 145 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:35 Η Rene2004 έγραψε: #8 22-09-25 16:35 Ε ΟΧΙ.Λαθος έκανα το μηχανογραφικό.Εμας από το παμακ θα μας δίνουν 4000€.Και μου το λέγε η μάνα μου,αλλά δεν την άκουγα. Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:36 Ο Pyotr_Krasnov: #9 22-09-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Τον ξέρω. Αλήθεια λέει. Ο πεθερός του είναι βιομήχανος και μόλις περάσει θα του δώσει θέση διευθυντή στο εργοστάσιο. Click για ανάπτυξη... Θα τον περιμενουμε στον Μασουτη για χρηματα Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 19:37 Ο Pyotr_Krasnov: #10 05-10-25 19:37 Αρχική Δημοσίευση από prigkozinwagnerlover: Ρε παιδιά, φίλος ενός φίλου μου είπε ότι μόλις περάσει στο ΠΑΠΕΙ (Οικονομικά) θα βγάζει 5.000€ τον μήνα και όλοι οι υπόλοιποι θα περιμένουμε στη σειρά στον Μασούτη να μας δώσει λεφτά. Εγώ προσωπικά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό. Click για ανάπτυξη... Τελικα τι εγινε ; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sophianna Nikleo mel123soc Mantam Zaira katia.m hello1234 foxypup Drscientist globglogabgalab Dkate donpablo gianikit redpointer aris65 FNC_Sophia Nek21 Kafkinos thenutritionist Anna1974. Corfu kitty AggelikiGr ggl vps Galleon ioanna2007 prigkozinwagnerlover Xryssa shuuu gaidouri sophieee Dr.Katalyst friesnchocolate Sotiris 12 acc/fin04 Rene2004 elinamav American Economist Scandal andreouk fortheloveofshizaya Lathy sakplat Ilikntas charmander ang12_012 johnsala Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από prigkozinwagnerlover: Ρε παιδιά, φίλος ενός φίλου μου είπε ότι μόλις περάσει στο ΠΑΠΕΙ (Οικονομικά) θα βγάζει 5.000€ τον μήνα και όλοι οι υπόλοιποι θα περιμένουμε στη σειρά στον Μασούτη να μας δώσει λεφτά. Εγώ προσωπικά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό. Click για ανάπτυξη... Τους παίρνουν τα μυαλά οι καθηγηταδες. Και εγώ όταν τελείωσα Τεχνολόγος Τροφίμων στα ΤΕΙ Αθήνας βγήκα με έναν αέρα ότι όλοι θα μας πουν καλώς τα παιδιά όλες οι πόρτες ανοιχτές για σας ( το ίδιο μας έλεγαν και οι καθηγητές).Βρήκαμε δουλειά, καλύτερες εποχές τότε, πιο ανθρώπινο το περιβάλλον εργασίας αλλά με πρώτο μισθό της συμβασης( τότε υπήρχε συλλογική σύμβαση) Τώρα όλοι παίρνουν δυστυχώς τον βασικό αναγνωρίζονται κάποιες τριετίες μέχρι το 2012. Αυτό για μας τους παλιούς . Τα παιδιά πρέπει να χτίσουν βιογραφικό.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.817 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:21 Ο Dias έγραψε: #7 22-09-25 16:21 Αρχική Δημοσίευση από prigkozinwagnerlover: Ρε παιδιά, φίλος ενός φίλου μου είπε ότι μόλις περάσει στο ΠΑΠΕΙ (Οικονομικά) θα βγάζει 5.000€ τον μήνα. Click για ανάπτυξη... Τον ξέρω. Αλήθεια λέει. Ο πεθερός του είναι βιομήχανος και μόλις περάσει θα του δώσει θέση διευθυντή στο εργοστάσιο. Rene2004 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rene2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας. Έχει γράψει 145 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:35 Η Rene2004 έγραψε: #8 22-09-25 16:35 Ε ΟΧΙ.Λαθος έκανα το μηχανογραφικό.Εμας από το παμακ θα μας δίνουν 4000€.Και μου το λέγε η μάνα μου,αλλά δεν την άκουγα. Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:36 Ο Pyotr_Krasnov: #9 22-09-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Τον ξέρω. Αλήθεια λέει. Ο πεθερός του είναι βιομήχανος και μόλις περάσει θα του δώσει θέση διευθυντή στο εργοστάσιο. Click για ανάπτυξη... Θα τον περιμενουμε στον Μασουτη για χρηματα Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 19:37 Ο Pyotr_Krasnov: #10 05-10-25 19:37 Αρχική Δημοσίευση από prigkozinwagnerlover: Ρε παιδιά, φίλος ενός φίλου μου είπε ότι μόλις περάσει στο ΠΑΠΕΙ (Οικονομικά) θα βγάζει 5.000€ τον μήνα και όλοι οι υπόλοιποι θα περιμένουμε στη σειρά στον Μασούτη να μας δώσει λεφτά. Εγώ προσωπικά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό. Click για ανάπτυξη... Τελικα τι εγινε ; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sophianna Nikleo mel123soc Mantam Zaira katia.m hello1234 foxypup Drscientist globglogabgalab Dkate donpablo gianikit redpointer aris65 FNC_Sophia Nek21 Kafkinos thenutritionist Anna1974. Corfu kitty AggelikiGr ggl vps Galleon ioanna2007 prigkozinwagnerlover Xryssa shuuu gaidouri sophieee Dr.Katalyst friesnchocolate Sotiris 12 acc/fin04 Rene2004 elinamav American Economist Scandal andreouk fortheloveofshizaya Lathy sakplat Ilikntas charmander ang12_012 johnsala Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από prigkozinwagnerlover: Ρε παιδιά, φίλος ενός φίλου μου είπε ότι μόλις περάσει στο ΠΑΠΕΙ (Οικονομικά) θα βγάζει 5.000€ τον μήνα. Click για ανάπτυξη... Τον ξέρω. Αλήθεια λέει. Ο πεθερός του είναι βιομήχανος και μόλις περάσει θα του δώσει θέση διευθυντή στο εργοστάσιο.
Rene2004 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rene2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας. Έχει γράψει 145 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:35 Η Rene2004 έγραψε: #8 22-09-25 16:35 Ε ΟΧΙ.Λαθος έκανα το μηχανογραφικό.Εμας από το παμακ θα μας δίνουν 4000€.Και μου το λέγε η μάνα μου,αλλά δεν την άκουγα. Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:36 Ο Pyotr_Krasnov: #9 22-09-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Τον ξέρω. Αλήθεια λέει. Ο πεθερός του είναι βιομήχανος και μόλις περάσει θα του δώσει θέση διευθυντή στο εργοστάσιο. Click για ανάπτυξη... Θα τον περιμενουμε στον Μασουτη για χρηματα Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 19:37 Ο Pyotr_Krasnov: #10 05-10-25 19:37 Αρχική Δημοσίευση από prigkozinwagnerlover: Ρε παιδιά, φίλος ενός φίλου μου είπε ότι μόλις περάσει στο ΠΑΠΕΙ (Οικονομικά) θα βγάζει 5.000€ τον μήνα και όλοι οι υπόλοιποι θα περιμένουμε στη σειρά στον Μασούτη να μας δώσει λεφτά. Εγώ προσωπικά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό. Click για ανάπτυξη... Τελικα τι εγινε ; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sophianna Nikleo mel123soc Mantam Zaira katia.m hello1234 foxypup Drscientist globglogabgalab Dkate donpablo gianikit redpointer aris65 FNC_Sophia Nek21 Kafkinos thenutritionist Anna1974. Corfu kitty AggelikiGr ggl vps Galleon ioanna2007 prigkozinwagnerlover Xryssa shuuu gaidouri sophieee Dr.Katalyst friesnchocolate Sotiris 12 acc/fin04 Rene2004 elinamav American Economist Scandal andreouk fortheloveofshizaya Lathy sakplat Ilikntas charmander ang12_012 johnsala Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ε ΟΧΙ.Λαθος έκανα το μηχανογραφικό.Εμας από το παμακ θα μας δίνουν 4000€.Και μου το λέγε η μάνα μου,αλλά δεν την άκουγα.
Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:36 Ο Pyotr_Krasnov: #9 22-09-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Τον ξέρω. Αλήθεια λέει. Ο πεθερός του είναι βιομήχανος και μόλις περάσει θα του δώσει θέση διευθυντή στο εργοστάσιο. Click για ανάπτυξη... Θα τον περιμενουμε στον Μασουτη για χρηματα Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 19:37 Ο Pyotr_Krasnov: #10 05-10-25 19:37 Αρχική Δημοσίευση από prigkozinwagnerlover: Ρε παιδιά, φίλος ενός φίλου μου είπε ότι μόλις περάσει στο ΠΑΠΕΙ (Οικονομικά) θα βγάζει 5.000€ τον μήνα και όλοι οι υπόλοιποι θα περιμένουμε στη σειρά στον Μασούτη να μας δώσει λεφτά. Εγώ προσωπικά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό. Click για ανάπτυξη... Τελικα τι εγινε ; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Τον ξέρω. Αλήθεια λέει. Ο πεθερός του είναι βιομήχανος και μόλις περάσει θα του δώσει θέση διευθυντή στο εργοστάσιο. Click για ανάπτυξη... Θα τον περιμενουμε στον Μασουτη για χρηματα
Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 19:37 Ο Pyotr_Krasnov: #10 05-10-25 19:37 Αρχική Δημοσίευση από prigkozinwagnerlover: Ρε παιδιά, φίλος ενός φίλου μου είπε ότι μόλις περάσει στο ΠΑΠΕΙ (Οικονομικά) θα βγάζει 5.000€ τον μήνα και όλοι οι υπόλοιποι θα περιμένουμε στη σειρά στον Μασούτη να μας δώσει λεφτά. Εγώ προσωπικά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό. Click για ανάπτυξη... Τελικα τι εγινε ;
Αρχική Δημοσίευση από prigkozinwagnerlover: Ρε παιδιά, φίλος ενός φίλου μου είπε ότι μόλις περάσει στο ΠΑΠΕΙ (Οικονομικά) θα βγάζει 5.000€ τον μήνα και όλοι οι υπόλοιποι θα περιμένουμε στη σειρά στον Μασούτη να μας δώσει λεφτά. Εγώ προσωπικά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό. Click για ανάπτυξη... Τελικα τι εγινε ;