Guest 325584 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Αυγούστου 2024 στις 01:58 Ο Guest 325584: #1 01-08-24 01:58 φτιάχνω θρεντ γιατί θα ήθελα να δω πως διαχειρίζονται αλλά άτομα το αιώνιο ζήτημα "σκρολάρισμα vs διάβασμα". τι μεθόδους ακολουθείτε για να μειώσετε όσο περισσότερο δυνατόν την διάσπαση της συγκέντρωσής σας, και τι προβλήματα έχετε αντιμετωπίσει? Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Αυγούστου 2024 στις 03:06 Ο Guest 691153: #2 01-08-24 03:06 Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: φτιάχνω θρεντ γιατί θα ήθελα να δω πως διαχειρίζονται αλλά άτομα το αιώνιο ζήτημα "σκρολάρισμα vs διάβασμα". τι μεθόδους ακολουθείτε για να μειώσετε όσο περισσότερο δυνατόν την διάσπαση της συγκέντρωσής σας, και τι προβλήματα έχετε αντιμετωπίσει? Click για ανάπτυξη... Παλιά είχα μια εφαρμογή που ειχα στο κινητό οπου είχες ενα δεντράκι και έβαζες στόχο, ξερω γω μιση ώρα, και αν στη μιση ωρα ανοιγες το κινητό σου το δεντράκι θα μαραινονταν.. Φέτος θα χρησιμοποιήσω την τακτική του "αποσυνδεώ τα πάντα και τα μετακινώ εκτός δωματίου juanium Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλέξανδρος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής Πειραιά και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2024 στις 08:21 Ο juanium έγραψε: #3 01-08-24 08:21 Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: φτιάχνω θρεντ γιατί θα ήθελα να δω πως διαχειρίζονται αλλά άτομα το αιώνιο ζήτημα "σκρολάρισμα vs διάβασμα". τι μεθόδους ακολουθείτε για να μειώσετε όσο περισσότερο δυνατόν την διάσπαση της συγκέντρωσής σας, και τι προβλήματα έχετε αντιμετωπίσει? Click για ανάπτυξη... Έχω αλλάξει κινητό τηλέφωνο πίσω σε ένα από αυτά με τα κουμπάκια. Όταν είχα μαθήματα, έμπαινα σε instagram και τέτοια μια φορά την ημέρα το βράδυ από τον υπολογιστή να απαντήσω σε μηνύματα. Γενικά αυτό το σύστημα το είχα στις εξετάσεις του σχολείου και στα θερινά. Καλά έχει δουλέψει προς το παρόν. Έχω σκοπό να το συνεχίσω έτσι και την νέα χρονιά. smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2024 στις 11:39 Η smarw έγραψε: #4 01-08-24 11:39 το είχα σε άλλο δωμάτιο και κάποιες άλλες φορές είχα την εφαρμογή με το δεντράκι που είπαν και πιο πάνω , νομίζω forest λεγεται Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2024 στις 13:04 Η Κάμπια έγραψε: #5 01-08-24 13:04 Το βάζω στο αθόρυβο και το πηγαίνω σε άλλο δωμάτιο Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Paniklas BatGuin Enhypen tsiobieman Unboxholics EFAKIT Corfu kitty iiTzArismaltor_ panos007 Dr. Gl. Luminous panosT436 χημεια4λαιφ Debugging_Daemon love_to_learn Scandal Τρελας123 constansn Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
φτιάχνω θρεντ γιατί θα ήθελα να δω πως διαχειρίζονται αλλά άτομα το αιώνιο ζήτημα "σκρολάρισμα vs διάβασμα". τι μεθόδους ακολουθείτε για να μειώσετε όσο περισσότερο δυνατόν την διάσπαση της συγκέντρωσής σας, και τι προβλήματα έχετε αντιμετωπίσει?
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Αυγούστου 2024 στις 03:06 Ο Guest 691153: #2 01-08-24 03:06 Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: φτιάχνω θρεντ γιατί θα ήθελα να δω πως διαχειρίζονται αλλά άτομα το αιώνιο ζήτημα "σκρολάρισμα vs διάβασμα". τι μεθόδους ακολουθείτε για να μειώσετε όσο περισσότερο δυνατόν την διάσπαση της συγκέντρωσής σας, και τι προβλήματα έχετε αντιμετωπίσει? Click για ανάπτυξη... Παλιά είχα μια εφαρμογή που ειχα στο κινητό οπου είχες ενα δεντράκι και έβαζες στόχο, ξερω γω μιση ώρα, και αν στη μιση ωρα ανοιγες το κινητό σου το δεντράκι θα μαραινονταν.. Φέτος θα χρησιμοποιήσω την τακτική του "αποσυνδεώ τα πάντα και τα μετακινώ εκτός δωματίου juanium Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλέξανδρος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής Πειραιά και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2024 στις 08:21 Ο juanium έγραψε: #3 01-08-24 08:21 Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: φτιάχνω θρεντ γιατί θα ήθελα να δω πως διαχειρίζονται αλλά άτομα το αιώνιο ζήτημα "σκρολάρισμα vs διάβασμα". τι μεθόδους ακολουθείτε για να μειώσετε όσο περισσότερο δυνατόν την διάσπαση της συγκέντρωσής σας, και τι προβλήματα έχετε αντιμετωπίσει? Click για ανάπτυξη... Έχω αλλάξει κινητό τηλέφωνο πίσω σε ένα από αυτά με τα κουμπάκια. Όταν είχα μαθήματα, έμπαινα σε instagram και τέτοια μια φορά την ημέρα το βράδυ από τον υπολογιστή να απαντήσω σε μηνύματα. Γενικά αυτό το σύστημα το είχα στις εξετάσεις του σχολείου και στα θερινά. Καλά έχει δουλέψει προς το παρόν. Έχω σκοπό να το συνεχίσω έτσι και την νέα χρονιά. smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2024 στις 11:39 Η smarw έγραψε: #4 01-08-24 11:39 το είχα σε άλλο δωμάτιο και κάποιες άλλες φορές είχα την εφαρμογή με το δεντράκι που είπαν και πιο πάνω , νομίζω forest λεγεται Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2024 στις 13:04 Η Κάμπια έγραψε: #5 01-08-24 13:04 Το βάζω στο αθόρυβο και το πηγαίνω σε άλλο δωμάτιο Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Paniklas BatGuin Enhypen tsiobieman Unboxholics EFAKIT Corfu kitty iiTzArismaltor_ panos007 Dr. Gl. Luminous panosT436 χημεια4λαιφ Debugging_Daemon love_to_learn Scandal Τρελας123 constansn Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: φτιάχνω θρεντ γιατί θα ήθελα να δω πως διαχειρίζονται αλλά άτομα το αιώνιο ζήτημα "σκρολάρισμα vs διάβασμα". τι μεθόδους ακολουθείτε για να μειώσετε όσο περισσότερο δυνατόν την διάσπαση της συγκέντρωσής σας, και τι προβλήματα έχετε αντιμετωπίσει? Click για ανάπτυξη... Παλιά είχα μια εφαρμογή που ειχα στο κινητό οπου είχες ενα δεντράκι και έβαζες στόχο, ξερω γω μιση ώρα, και αν στη μιση ωρα ανοιγες το κινητό σου το δεντράκι θα μαραινονταν.. Φέτος θα χρησιμοποιήσω την τακτική του "αποσυνδεώ τα πάντα και τα μετακινώ εκτός δωματίου
juanium Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλέξανδρος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής Πειραιά και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2024 στις 08:21 Ο juanium έγραψε: #3 01-08-24 08:21 Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: φτιάχνω θρεντ γιατί θα ήθελα να δω πως διαχειρίζονται αλλά άτομα το αιώνιο ζήτημα "σκρολάρισμα vs διάβασμα". τι μεθόδους ακολουθείτε για να μειώσετε όσο περισσότερο δυνατόν την διάσπαση της συγκέντρωσής σας, και τι προβλήματα έχετε αντιμετωπίσει? Click για ανάπτυξη... Έχω αλλάξει κινητό τηλέφωνο πίσω σε ένα από αυτά με τα κουμπάκια. Όταν είχα μαθήματα, έμπαινα σε instagram και τέτοια μια φορά την ημέρα το βράδυ από τον υπολογιστή να απαντήσω σε μηνύματα. Γενικά αυτό το σύστημα το είχα στις εξετάσεις του σχολείου και στα θερινά. Καλά έχει δουλέψει προς το παρόν. Έχω σκοπό να το συνεχίσω έτσι και την νέα χρονιά. smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2024 στις 11:39 Η smarw έγραψε: #4 01-08-24 11:39 το είχα σε άλλο δωμάτιο και κάποιες άλλες φορές είχα την εφαρμογή με το δεντράκι που είπαν και πιο πάνω , νομίζω forest λεγεται Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2024 στις 13:04 Η Κάμπια έγραψε: #5 01-08-24 13:04 Το βάζω στο αθόρυβο και το πηγαίνω σε άλλο δωμάτιο Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Paniklas BatGuin Enhypen tsiobieman Unboxholics EFAKIT Corfu kitty iiTzArismaltor_ panos007 Dr. Gl. Luminous panosT436 χημεια4λαιφ Debugging_Daemon love_to_learn Scandal Τρελας123 constansn Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: φτιάχνω θρεντ γιατί θα ήθελα να δω πως διαχειρίζονται αλλά άτομα το αιώνιο ζήτημα "σκρολάρισμα vs διάβασμα". τι μεθόδους ακολουθείτε για να μειώσετε όσο περισσότερο δυνατόν την διάσπαση της συγκέντρωσής σας, και τι προβλήματα έχετε αντιμετωπίσει? Click για ανάπτυξη... Έχω αλλάξει κινητό τηλέφωνο πίσω σε ένα από αυτά με τα κουμπάκια. Όταν είχα μαθήματα, έμπαινα σε instagram και τέτοια μια φορά την ημέρα το βράδυ από τον υπολογιστή να απαντήσω σε μηνύματα. Γενικά αυτό το σύστημα το είχα στις εξετάσεις του σχολείου και στα θερινά. Καλά έχει δουλέψει προς το παρόν. Έχω σκοπό να το συνεχίσω έτσι και την νέα χρονιά.
smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2024 στις 11:39 Η smarw έγραψε: #4 01-08-24 11:39 το είχα σε άλλο δωμάτιο και κάποιες άλλες φορές είχα την εφαρμογή με το δεντράκι που είπαν και πιο πάνω , νομίζω forest λεγεται Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2024 στις 13:04 Η Κάμπια έγραψε: #5 01-08-24 13:04 Το βάζω στο αθόρυβο και το πηγαίνω σε άλλο δωμάτιο Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
το είχα σε άλλο δωμάτιο και κάποιες άλλες φορές είχα την εφαρμογή με το δεντράκι που είπαν και πιο πάνω , νομίζω forest λεγεται
Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2024 στις 13:04 Η Κάμπια έγραψε: #5 01-08-24 13:04 Το βάζω στο αθόρυβο και το πηγαίνω σε άλλο δωμάτιο