Χρήση κινητού/screentime και διάβασμα

• Thread starter Thread starter Guest 325584
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Guest 325584

Επισκέπτης

Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός.
φτιάχνω θρεντ γιατί θα ήθελα να δω πως διαχειρίζονται αλλά άτομα το αιώνιο ζήτημα "σκρολάρισμα vs διάβασμα".
τι μεθόδους ακολουθείτε για να μειώσετε όσο περισσότερο δυνατόν την διάσπαση της συγκέντρωσής σας, και τι προβλήματα έχετε αντιμετωπίσει?

φτιάχνω θρεντ γιατί θα ήθελα να δω πως διαχειρίζονται αλλά άτομα το αιώνιο ζήτημα "σκρολάρισμα vs διάβασμα".
τι μεθόδους ακολουθείτε για να μειώσετε όσο περισσότερο δυνατόν την διάσπαση της συγκέντρωσής σας, και τι προβλήματα έχετε αντιμετωπίσει?
Παλιά είχα μια εφαρμογή που ειχα στο κινητό οπου είχες ενα δεντράκι και έβαζες στόχο, ξερω γω μιση ώρα, και αν στη μιση ωρα ανοιγες το κινητό σου το δεντράκι θα μαραινονταν..
Φέτος θα χρησιμοποιήσω την τακτική του "αποσυνδεώ τα πάντα και τα μετακινώ εκτός δωματίου :P

Έχω αλλάξει κινητό τηλέφωνο πίσω σε ένα από αυτά με τα κουμπάκια. Όταν είχα μαθήματα, έμπαινα σε instagram και τέτοια μια φορά την ημέρα το βράδυ από τον υπολογιστή να απαντήσω σε μηνύματα. Γενικά αυτό το σύστημα το είχα στις εξετάσεις του σχολείου και στα θερινά. Καλά έχει δουλέψει προς το παρόν. Έχω σκοπό να το συνεχίσω έτσι και την νέα χρονιά.

το είχα σε άλλο δωμάτιο και κάποιες άλλες φορές είχα την εφαρμογή με το δεντράκι που είπαν και πιο πάνω , νομίζω forest λεγεται

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back