sparaskeg Νεοφερμένο μέλος Η Παρασκευή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2019 στις 18:52 Η sparaskeg: #1 03-11-19 18:52 Καλησπερα!! Έχω εγγραφεί και ξεκινήσει τα μαθήματα του μεταπτυχιακού μου. Μας έδωσαν προσωρινά μια βεβαίωση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί της φοιτητικής ταυτότητας; Δηλαδή για μειωμένο εισιτήριο, φοιτητική λέσχη κτλ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 451212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Νοεμβρίου 2019 στις 21:32 Ο Guest 451212: #2 03-11-19 21:32 Αρχική Δημοσίευση από sparaskeg: Καλησπερα!! Έχω εγγραφεί και ξεκινήσει τα μαθήματα του μεταπτυχιακού μου. Μας έδωσαν προσωρινά μια βεβαίωση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί της φοιτητικής ταυτότητας; Δηλαδή για μειωμένο εισιτήριο, φοιτητική λέσχη κτλ ; Click για ανάπτυξη... Ναι. Βέβαια πρέπει να βγάλεις κάρτα σίτισης για τη λέσχη, τουλάχιστον στην Αθήνα. Επίσης, για μειωμένο στην Αθήνα για να βγάλεις κάρτα απεριορίστων μπορείς να πας με τη βεβαίωσή σου. Καλό είναι να έχεις μαζί σου τη βεβαίωση μέχρι να βγει το πάσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparaskeg Νεοφερμένο μέλος Η Παρασκευή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2019 στις 22:20 Η sparaskeg: #3 03-11-19 22:20 Βόλο είμαι. Από όσο έχω δει τουλάχιστον στο σαιτ για τη λέσχη θέλουν μόνο πάσο. Το ίδιο ίσχυε και στο ΑΠΘ τα τελευταία χρόνια.. Γιατί στην αρχή ήταν με κάρτα σίτισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 451212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Νοεμβρίου 2019 στις 09:30 Ο Guest 451212: #4 04-11-19 09:30 Αρχική Δημοσίευση από sparaskeg: Βόλο είμαι. Από όσο έχω δει τουλάχιστον στο σαιτ για τη λέσχη θέλουν μόνο πάσο. Το ίδιο ίσχυε και στο ΑΠΘ τα τελευταία χρόνια.. Γιατί στην αρχή ήταν με κάρτα σίτισης Click για ανάπτυξη... Η βεβαίωση αρκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparaskeg Νεοφερμένο μέλος Η Παρασκευή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2019 στις 04:14 Η sparaskeg: #5 05-11-19 04:14 Αρχική Δημοσίευση από VasK: Η βεβαίωση αρκεί. Click για ανάπτυξη... Και όμως όχι. Θέλει αίτηση. Πρέπει να κάνεις και μπαίνεις με το πάσο. Προς το παρόν δεν έχω κάνει ιδρυματικό λογαριασμό δεν έχω καν κωδικούς οπότε είναι 2.80 ανά ημέρα. Για 3 γεύματα. Λίγο το κακό ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 451212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Νοεμβρίου 2019 στις 17:04 Ο Guest 451212: #6 05-11-19 17:04 Αρχική Δημοσίευση από sparaskeg: Και όμως όχι. Θέλει αίτηση. Πρέπει να κάνεις και μπαίνεις με το πάσο. Προς το παρόν δεν έχω κάνει ιδρυματικό λογαριασμό δεν έχω καν κωδικούς οπότε είναι 2.80 ανά ημέρα. Για 3 γεύματα. Λίγο το κακό ???? Click για ανάπτυξη... Για λέσχη προφανώς όπως είπα πρέπει να έχεις κάρτα σίτισης. Αλλά εφόσον έχεις κάρτα με μια βεβαίωση κανονικά δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα. Μια χαρά τιμή είναι, τόσο είναι και στου ΕΚΠΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπερα!! Έχω εγγραφεί και ξεκινήσει τα μαθήματα του μεταπτυχιακού μου. Μας έδωσαν προσωρινά μια βεβαίωση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί της φοιτητικής ταυτότητας; Δηλαδή για μειωμένο εισιτήριο, φοιτητική λέσχη κτλ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 451212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Νοεμβρίου 2019 στις 21:32 Ο Guest 451212: #2 03-11-19 21:32 Αρχική Δημοσίευση από sparaskeg: Καλησπερα!! Έχω εγγραφεί και ξεκινήσει τα μαθήματα του μεταπτυχιακού μου. Μας έδωσαν προσωρινά μια βεβαίωση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί της φοιτητικής ταυτότητας; Δηλαδή για μειωμένο εισιτήριο, φοιτητική λέσχη κτλ ; Click για ανάπτυξη... Ναι. Βέβαια πρέπει να βγάλεις κάρτα σίτισης για τη λέσχη, τουλάχιστον στην Αθήνα. Επίσης, για μειωμένο στην Αθήνα για να βγάλεις κάρτα απεριορίστων μπορείς να πας με τη βεβαίωσή σου. Καλό είναι να έχεις μαζί σου τη βεβαίωση μέχρι να βγει το πάσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparaskeg Νεοφερμένο μέλος Η Παρασκευή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2019 στις 22:20 Η sparaskeg: #3 03-11-19 22:20 Βόλο είμαι. Από όσο έχω δει τουλάχιστον στο σαιτ για τη λέσχη θέλουν μόνο πάσο. Το ίδιο ίσχυε και στο ΑΠΘ τα τελευταία χρόνια.. Γιατί στην αρχή ήταν με κάρτα σίτισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 451212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Νοεμβρίου 2019 στις 09:30 Ο Guest 451212: #4 04-11-19 09:30 Αρχική Δημοσίευση από sparaskeg: Βόλο είμαι. Από όσο έχω δει τουλάχιστον στο σαιτ για τη λέσχη θέλουν μόνο πάσο. Το ίδιο ίσχυε και στο ΑΠΘ τα τελευταία χρόνια.. Γιατί στην αρχή ήταν με κάρτα σίτισης Click για ανάπτυξη... Η βεβαίωση αρκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparaskeg Νεοφερμένο μέλος Η Παρασκευή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2019 στις 04:14 Η sparaskeg: #5 05-11-19 04:14 Αρχική Δημοσίευση από VasK: Η βεβαίωση αρκεί. Click για ανάπτυξη... Και όμως όχι. Θέλει αίτηση. Πρέπει να κάνεις και μπαίνεις με το πάσο. Προς το παρόν δεν έχω κάνει ιδρυματικό λογαριασμό δεν έχω καν κωδικούς οπότε είναι 2.80 ανά ημέρα. Για 3 γεύματα. Λίγο το κακό ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 451212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Νοεμβρίου 2019 στις 17:04 Ο Guest 451212: #6 05-11-19 17:04 Αρχική Δημοσίευση από sparaskeg: Και όμως όχι. Θέλει αίτηση. Πρέπει να κάνεις και μπαίνεις με το πάσο. Προς το παρόν δεν έχω κάνει ιδρυματικό λογαριασμό δεν έχω καν κωδικούς οπότε είναι 2.80 ανά ημέρα. Για 3 γεύματα. Λίγο το κακό ???? Click για ανάπτυξη... Για λέσχη προφανώς όπως είπα πρέπει να έχεις κάρτα σίτισης. Αλλά εφόσον έχεις κάρτα με μια βεβαίωση κανονικά δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα. Μια χαρά τιμή είναι, τόσο είναι και στου ΕΚΠΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sparaskeg: Καλησπερα!! Έχω εγγραφεί και ξεκινήσει τα μαθήματα του μεταπτυχιακού μου. Μας έδωσαν προσωρινά μια βεβαίωση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί της φοιτητικής ταυτότητας; Δηλαδή για μειωμένο εισιτήριο, φοιτητική λέσχη κτλ ; Click για ανάπτυξη... Ναι. Βέβαια πρέπει να βγάλεις κάρτα σίτισης για τη λέσχη, τουλάχιστον στην Αθήνα. Επίσης, για μειωμένο στην Αθήνα για να βγάλεις κάρτα απεριορίστων μπορείς να πας με τη βεβαίωσή σου. Καλό είναι να έχεις μαζί σου τη βεβαίωση μέχρι να βγει το πάσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sparaskeg Νεοφερμένο μέλος Η Παρασκευή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2019 στις 22:20 Η sparaskeg: #3 03-11-19 22:20 Βόλο είμαι. Από όσο έχω δει τουλάχιστον στο σαιτ για τη λέσχη θέλουν μόνο πάσο. Το ίδιο ίσχυε και στο ΑΠΘ τα τελευταία χρόνια.. Γιατί στην αρχή ήταν με κάρτα σίτισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 451212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Νοεμβρίου 2019 στις 09:30 Ο Guest 451212: #4 04-11-19 09:30 Αρχική Δημοσίευση από sparaskeg: Βόλο είμαι. Από όσο έχω δει τουλάχιστον στο σαιτ για τη λέσχη θέλουν μόνο πάσο. Το ίδιο ίσχυε και στο ΑΠΘ τα τελευταία χρόνια.. Γιατί στην αρχή ήταν με κάρτα σίτισης Click για ανάπτυξη... Η βεβαίωση αρκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparaskeg Νεοφερμένο μέλος Η Παρασκευή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2019 στις 04:14 Η sparaskeg: #5 05-11-19 04:14 Αρχική Δημοσίευση από VasK: Η βεβαίωση αρκεί. Click για ανάπτυξη... Και όμως όχι. Θέλει αίτηση. Πρέπει να κάνεις και μπαίνεις με το πάσο. Προς το παρόν δεν έχω κάνει ιδρυματικό λογαριασμό δεν έχω καν κωδικούς οπότε είναι 2.80 ανά ημέρα. Για 3 γεύματα. Λίγο το κακό ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 451212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Νοεμβρίου 2019 στις 17:04 Ο Guest 451212: #6 05-11-19 17:04 Αρχική Δημοσίευση από sparaskeg: Και όμως όχι. Θέλει αίτηση. Πρέπει να κάνεις και μπαίνεις με το πάσο. Προς το παρόν δεν έχω κάνει ιδρυματικό λογαριασμό δεν έχω καν κωδικούς οπότε είναι 2.80 ανά ημέρα. Για 3 γεύματα. Λίγο το κακό ???? Click για ανάπτυξη... Για λέσχη προφανώς όπως είπα πρέπει να έχεις κάρτα σίτισης. Αλλά εφόσον έχεις κάρτα με μια βεβαίωση κανονικά δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα. Μια χαρά τιμή είναι, τόσο είναι και στου ΕΚΠΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βόλο είμαι. Από όσο έχω δει τουλάχιστον στο σαιτ για τη λέσχη θέλουν μόνο πάσο. Το ίδιο ίσχυε και στο ΑΠΘ τα τελευταία χρόνια.. Γιατί στην αρχή ήταν με κάρτα σίτισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 451212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Νοεμβρίου 2019 στις 09:30 Ο Guest 451212: #4 04-11-19 09:30 Αρχική Δημοσίευση από sparaskeg: Βόλο είμαι. Από όσο έχω δει τουλάχιστον στο σαιτ για τη λέσχη θέλουν μόνο πάσο. Το ίδιο ίσχυε και στο ΑΠΘ τα τελευταία χρόνια.. Γιατί στην αρχή ήταν με κάρτα σίτισης Click για ανάπτυξη... Η βεβαίωση αρκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparaskeg Νεοφερμένο μέλος Η Παρασκευή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2019 στις 04:14 Η sparaskeg: #5 05-11-19 04:14 Αρχική Δημοσίευση από VasK: Η βεβαίωση αρκεί. Click για ανάπτυξη... Και όμως όχι. Θέλει αίτηση. Πρέπει να κάνεις και μπαίνεις με το πάσο. Προς το παρόν δεν έχω κάνει ιδρυματικό λογαριασμό δεν έχω καν κωδικούς οπότε είναι 2.80 ανά ημέρα. Για 3 γεύματα. Λίγο το κακό ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 451212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Νοεμβρίου 2019 στις 17:04 Ο Guest 451212: #6 05-11-19 17:04 Αρχική Δημοσίευση από sparaskeg: Και όμως όχι. Θέλει αίτηση. Πρέπει να κάνεις και μπαίνεις με το πάσο. Προς το παρόν δεν έχω κάνει ιδρυματικό λογαριασμό δεν έχω καν κωδικούς οπότε είναι 2.80 ανά ημέρα. Για 3 γεύματα. Λίγο το κακό ???? Click για ανάπτυξη... Για λέσχη προφανώς όπως είπα πρέπει να έχεις κάρτα σίτισης. Αλλά εφόσον έχεις κάρτα με μια βεβαίωση κανονικά δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα. Μια χαρά τιμή είναι, τόσο είναι και στου ΕΚΠΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sparaskeg: Βόλο είμαι. Από όσο έχω δει τουλάχιστον στο σαιτ για τη λέσχη θέλουν μόνο πάσο. Το ίδιο ίσχυε και στο ΑΠΘ τα τελευταία χρόνια.. Γιατί στην αρχή ήταν με κάρτα σίτισης Click για ανάπτυξη... Η βεβαίωση αρκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sparaskeg Νεοφερμένο μέλος Η Παρασκευή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2019 στις 04:14 Η sparaskeg: #5 05-11-19 04:14 Αρχική Δημοσίευση από VasK: Η βεβαίωση αρκεί. Click για ανάπτυξη... Και όμως όχι. Θέλει αίτηση. Πρέπει να κάνεις και μπαίνεις με το πάσο. Προς το παρόν δεν έχω κάνει ιδρυματικό λογαριασμό δεν έχω καν κωδικούς οπότε είναι 2.80 ανά ημέρα. Για 3 γεύματα. Λίγο το κακό ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 451212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Νοεμβρίου 2019 στις 17:04 Ο Guest 451212: #6 05-11-19 17:04 Αρχική Δημοσίευση από sparaskeg: Και όμως όχι. Θέλει αίτηση. Πρέπει να κάνεις και μπαίνεις με το πάσο. Προς το παρόν δεν έχω κάνει ιδρυματικό λογαριασμό δεν έχω καν κωδικούς οπότε είναι 2.80 ανά ημέρα. Για 3 γεύματα. Λίγο το κακό ???? Click για ανάπτυξη... Για λέσχη προφανώς όπως είπα πρέπει να έχεις κάρτα σίτισης. Αλλά εφόσον έχεις κάρτα με μια βεβαίωση κανονικά δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα. Μια χαρά τιμή είναι, τόσο είναι και στου ΕΚΠΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από VasK: Η βεβαίωση αρκεί. Click για ανάπτυξη... Και όμως όχι. Θέλει αίτηση. Πρέπει να κάνεις και μπαίνεις με το πάσο. Προς το παρόν δεν έχω κάνει ιδρυματικό λογαριασμό δεν έχω καν κωδικούς οπότε είναι 2.80 ανά ημέρα. Για 3 γεύματα. Λίγο το κακό ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 451212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Νοεμβρίου 2019 στις 17:04 Ο Guest 451212: #6 05-11-19 17:04 Αρχική Δημοσίευση από sparaskeg: Και όμως όχι. Θέλει αίτηση. Πρέπει να κάνεις και μπαίνεις με το πάσο. Προς το παρόν δεν έχω κάνει ιδρυματικό λογαριασμό δεν έχω καν κωδικούς οπότε είναι 2.80 ανά ημέρα. Για 3 γεύματα. Λίγο το κακό ???? Click για ανάπτυξη... Για λέσχη προφανώς όπως είπα πρέπει να έχεις κάρτα σίτισης. Αλλά εφόσον έχεις κάρτα με μια βεβαίωση κανονικά δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα. Μια χαρά τιμή είναι, τόσο είναι και στου ΕΚΠΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από sparaskeg: Και όμως όχι. Θέλει αίτηση. Πρέπει να κάνεις και μπαίνεις με το πάσο. Προς το παρόν δεν έχω κάνει ιδρυματικό λογαριασμό δεν έχω καν κωδικούς οπότε είναι 2.80 ανά ημέρα. Για 3 γεύματα. Λίγο το κακό ???? Click για ανάπτυξη... Για λέσχη προφανώς όπως είπα πρέπει να έχεις κάρτα σίτισης. Αλλά εφόσον έχεις κάρτα με μια βεβαίωση κανονικά δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα. Μια χαρά τιμή είναι, τόσο είναι και στου ΕΚΠΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.