Ανδρέας Κ. Νεοφερμένο μέλος Ο Ανδρέας Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2022 στις 21:33 Ο Ανδρέας Κ.: #1 28-06-22 21:33 Καλησπέρα θα ήθελα να με διαφωτίσει κάποιος για την επαγγελματική αποκατάσταση των σχολών πληροφορικής με εφαρμογές στην βιοϊατρική, αεροδιαστημικής επιστήμης και τεχνολογίας και ψηφιακών συστημάτων. Άρχισα να κοιτάζω για το μηχανογραφικό και είμαι λίγο στα χαμένα. Αξίζουν σαν σχολές ή είναι απλά ένα πτυχίο όπου θα μείνει κορνίζα; Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2022 στις 21:37 Η Nala έγραψε: #2 28-06-22 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Ανδρέας Κ.: Καλησπέρα θα ήθελα να με διαφωτίσει κάποιος για την επαγγελματική αποκατάσταση των σχολών πληροφορικής με εφαρμογές στην βιοϊατρική, αεροδιαστημικής επιστήμης και τεχνολογίας και ψηφιακών συστημάτων. Άρχισα να κοιτάζω για το μηχανογραφικό και είμαι λίγο στα χαμένα. Αξίζουν σαν σχολές ή είναι απλά ένα πτυχίο όπου θα μείνει κορνίζα; Click για ανάπτυξη... Πληροφορική πολύ καλή, ψηφιακά συστήματα Λάρισας βγαίνει πληροφορικάριος και με παιδαγωγική επάρκεια Μπες στις σχολές που ενδιαφέρεσαι και δες μαθήματα και επαγγελματικά δικαιώματα, επαγγελματική αποκατάσταση Γενικά αν σου αρέσει η πληροφορική έχει μέλλον και παρόν Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουνίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Πληροφορική πολύ καλή, ψηφιακά συστήματα Λάρισας βγαίνει πληροφορικάριος και με παιδαγωγική επάρκεια Μπες στις σχολές που ενδιαφέρεσαι και δες μαθήματα και επαγγελματικά δικαιώματα, επαγγελματική αποκατάσταση Γενικά αν σου αρέσει η πληροφορική έχει μέλλον και παρόν Click για ανάπτυξη... Τώρα η αεροδιαστημική δεν νομίζω nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.129 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2022 στις 00:52 Ο nPb έγραψε: #3 29-06-22 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τώρα η αεροδιαστημική δεν νομίζω Click για ανάπτυξη... O τίτλος αεροδιαστημική είναι μούρικος. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: foxypup angrylook Vera antonis97 beatrixx Sneibor loco Μιχαήλ agg41 Φινεύς Helen06 Giota_pel Praxis beckyy Maria_Xagorari panaman thecrazycretan Damienollo ένας τυχαίος redarrow vasilis123321 koimamai_twra alexd99 Steve9393 Arvacon Mary_03 Phys39 Goris12 Έμμα nickd6776 ioanna06 Scandal Ανδρέας Κ. xakounaamatata sophiaa Εριφύλη Ismhnhpapa Red GeorgePap2003 niaou augustine ggl Nala Dimitris9 Ryuzaki gregory nub eukleidhs1821 Joji oups paulkin94 marakiloveee Pharmacist01 Meow charmander nicole1982 Johanna Mark Unboxholics spring day Αναστασία197 Alin22 tsiobieman kiyoshi Rina Mammy Nun Eri0611 Marifei Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα θα ήθελα να με διαφωτίσει κάποιος για την επαγγελματική αποκατάσταση των σχολών πληροφορικής με εφαρμογές στην βιοϊατρική, αεροδιαστημικής επιστήμης και τεχνολογίας και ψηφιακών συστημάτων. Άρχισα να κοιτάζω για το μηχανογραφικό και είμαι λίγο στα χαμένα. Αξίζουν σαν σχολές ή είναι απλά ένα πτυχίο όπου θα μείνει κορνίζα;
Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2022 στις 21:37 Η Nala έγραψε: #2 28-06-22 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Ανδρέας Κ.: Καλησπέρα θα ήθελα να με διαφωτίσει κάποιος για την επαγγελματική αποκατάσταση των σχολών πληροφορικής με εφαρμογές στην βιοϊατρική, αεροδιαστημικής επιστήμης και τεχνολογίας και ψηφιακών συστημάτων. Άρχισα να κοιτάζω για το μηχανογραφικό και είμαι λίγο στα χαμένα. Αξίζουν σαν σχολές ή είναι απλά ένα πτυχίο όπου θα μείνει κορνίζα; Click για ανάπτυξη... Πληροφορική πολύ καλή, ψηφιακά συστήματα Λάρισας βγαίνει πληροφορικάριος και με παιδαγωγική επάρκεια Μπες στις σχολές που ενδιαφέρεσαι και δες μαθήματα και επαγγελματικά δικαιώματα, επαγγελματική αποκατάσταση Γενικά αν σου αρέσει η πληροφορική έχει μέλλον και παρόν Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουνίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Πληροφορική πολύ καλή, ψηφιακά συστήματα Λάρισας βγαίνει πληροφορικάριος και με παιδαγωγική επάρκεια Μπες στις σχολές που ενδιαφέρεσαι και δες μαθήματα και επαγγελματικά δικαιώματα, επαγγελματική αποκατάσταση Γενικά αν σου αρέσει η πληροφορική έχει μέλλον και παρόν Click για ανάπτυξη... Τώρα η αεροδιαστημική δεν νομίζω nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.129 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2022 στις 00:52 Ο nPb έγραψε: #3 29-06-22 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τώρα η αεροδιαστημική δεν νομίζω Click για ανάπτυξη... O τίτλος αεροδιαστημική είναι μούρικος. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Ανδρέας Κ.: Καλησπέρα θα ήθελα να με διαφωτίσει κάποιος για την επαγγελματική αποκατάσταση των σχολών πληροφορικής με εφαρμογές στην βιοϊατρική, αεροδιαστημικής επιστήμης και τεχνολογίας και ψηφιακών συστημάτων. Άρχισα να κοιτάζω για το μηχανογραφικό και είμαι λίγο στα χαμένα. Αξίζουν σαν σχολές ή είναι απλά ένα πτυχίο όπου θα μείνει κορνίζα; Click για ανάπτυξη... Πληροφορική πολύ καλή, ψηφιακά συστήματα Λάρισας βγαίνει πληροφορικάριος και με παιδαγωγική επάρκεια Μπες στις σχολές που ενδιαφέρεσαι και δες μαθήματα και επαγγελματικά δικαιώματα, επαγγελματική αποκατάσταση Γενικά αν σου αρέσει η πληροφορική έχει μέλλον και παρόν Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουνίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Πληροφορική πολύ καλή, ψηφιακά συστήματα Λάρισας βγαίνει πληροφορικάριος και με παιδαγωγική επάρκεια Μπες στις σχολές που ενδιαφέρεσαι και δες μαθήματα και επαγγελματικά δικαιώματα, επαγγελματική αποκατάσταση Γενικά αν σου αρέσει η πληροφορική έχει μέλλον και παρόν Click για ανάπτυξη... Τώρα η αεροδιαστημική δεν νομίζω
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.129 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2022 στις 00:52 Ο nPb έγραψε: #3 29-06-22 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τώρα η αεροδιαστημική δεν νομίζω Click για ανάπτυξη... O τίτλος αεροδιαστημική είναι μούρικος.
Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τώρα η αεροδιαστημική δεν νομίζω Click για ανάπτυξη... O τίτλος αεροδιαστημική είναι μούρικος.