SomeSleepyKid
Νεοφερμένο μέλος
Η SomeSleepyKid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

Καλησπέρα! Είμαι μια απόφοιτη Γ Λυκείου από την Θεσσαλονίκη και φέτος έγραψα Πανελλήνιες. Η αλήθεια είναι ότι δεν κατάφερα να γράψω τον βαθμό στον οποίο ήλπιζα με βάση την επίδοση μου μέσα στη χρόνια επομένως ήρθα αντιμέτωπη με ένα δίλημμα. Οι σχολές που με ενδιαφέρουν γενικά είναι των Ηλεκτρολόγων μηχανικών καθώς θέλω ίσως να ασχοληθώ με τη ρομποτική, την τεχνητή νοημοσυνη και τον προγραμματισμό -έχοντας ήδη εργαστεί σε κάποιον βαθμό και με τα τρία. Ωστόσο λόγω του βαθμου που έγραψα δεν πιανω την βάση της Θεσσαλονίκης και η επόμενη καλύτερη επιλογή είναι το Δημοκρίτειο στην Ξάνθη. Δεν έχω σε καμία περιπτωση τα δυνατά κριτήρια για μεταγραφή, επομένως εφόσον περασω εκεί θα είναι μόνιμο. Δεν είμαι σίγουρη ότι θέλω ή έχω την δυνατότητα να μετακομίσω μόνιμα Ξάνθη για τα επόμενα 5 χρόνια.
Η άλλη μου επιλογή είναι να παω στο φυσικό του ΑΠΘ και να προσπαθησω να προσανατολιστω από εκείνη την κατεύθυνση. Η αλήθεια είναι ότι το Φυσικό ήταν η αρχική μου επιλογή για πολλα χρόνια (πριν ζήσω το burnout των πανελληνίων) και ακόμα με ενδιαφέρει απίστευτα, απλώς φοβάμαι ότι εν τέλει δεν θα έχω το παθος που συνήθως όλοι λένε ότι χρειάζεται για να το τελειώσω. Δεν ξέρω ποσο δυνατό θα είναι να ασχοληθώ με την ρομποτική μέσω του φυσικού, παραταυτα με ενδιαφέρουν ακόμη και τομείς όπως η σωματιδιακη φυσική και η κβαντική θεωρία, η κοσμολογία κλπ. Γενικά έχω μελετήσει τους τελευταίους τομείς όσο επιτρέπει η σχολική υλη της γ Λυκείου στην πραξη αλλά και πιο θεωρητικά μέσω του ιντερνετ, βιβλίων κλπ.
Η ερώτηση μου είναι η εξής: Ποια σχολή αξίζει περισσοτερο; Σίγουρα είναι αρκετά υποκειμενικό αλλά θεωρώ ότι θα είμαι ικανοποιημένη και με τις δυο. Είπα έτσι να ακουσω και απόψεις ανθρώπων που τις έχουν ζήσει. Επίσης θέλω να σχολιάσω ότι ότι σκοπεύω να συνεχίσω σε μεταπτυχιακές και πιθανως διδακτορικές σπουδές (ειδικά αν επιλέξω φυσικό) καθώς και είμαι ανοιχτή (μάλλον επιδιώκω βασικά) την ιδέα να φυγω στο εξωτερικό τόσο για σπουδές όσο και εργασία. Έχω ακουσει ότι ειδικά για τον τομέα της έρευνας χρειάζεται κάθε 2-3 χρόνια να μετακομισεις σε άλλη πολη, χώρα κλπ και νομίζω η προοπτική μου αρέσει, δεν με ξενίζει.
Ακόμη για επαγγελματικές προοπτικες θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δε με ενδιαφέρει ο τομέας του σχεδιασμου ηλεκτρολογικων εγκαταστάσεων για εταιρείες (που από ότι κατάλαβα είναι ο κυριος τομέας απασχόλησης των αποφοίτων ημμυ) ούτε πχ το να σχεδιαζω ηλεκτρικά τρένα, έξυπνες συσκευές κτλπ. Ίσως να με ενδιαφέρει ο σχεδιασμός μελών για ΗΥ (επεξεργαστές κα) αλλά κυρίως ρομποτικο-ειδη.
Ευχαριστώ για όσους το διάβασαν ως εδώ και συγνώμη αν κάπου γράφω κάτι άκυρο/ασχετο η κάτι τέτοιο. Γενικά προσπαθω να καταλάβω τι γίνεται και ποια είναι η καλυτερη επιλογή από εμπειρίες γνωστών, φίλων και τετοια εφόσον ο επαγγελματικός προσανατολισμος στα σχολεία είναι ανυπαρκτος. Επομένως πιθανως να μην μου έχουν μεταφερθεί όλα όπως είναι.
Επίσης δεν πιανω πληροφορικη Θεσσαλονίκης, εκτός του Οικονομικου που δεν με ενδιαφέρει, επομένως δεν έχει νόημα να μιλήσω για αυτές τις σχολές αφου προτιμαω πολυτεχνεια. Ευχαριστώ!
Η άλλη μου επιλογή είναι να παω στο φυσικό του ΑΠΘ και να προσπαθησω να προσανατολιστω από εκείνη την κατεύθυνση. Η αλήθεια είναι ότι το Φυσικό ήταν η αρχική μου επιλογή για πολλα χρόνια (πριν ζήσω το burnout των πανελληνίων) και ακόμα με ενδιαφέρει απίστευτα, απλώς φοβάμαι ότι εν τέλει δεν θα έχω το παθος που συνήθως όλοι λένε ότι χρειάζεται για να το τελειώσω. Δεν ξέρω ποσο δυνατό θα είναι να ασχοληθώ με την ρομποτική μέσω του φυσικού, παραταυτα με ενδιαφέρουν ακόμη και τομείς όπως η σωματιδιακη φυσική και η κβαντική θεωρία, η κοσμολογία κλπ. Γενικά έχω μελετήσει τους τελευταίους τομείς όσο επιτρέπει η σχολική υλη της γ Λυκείου στην πραξη αλλά και πιο θεωρητικά μέσω του ιντερνετ, βιβλίων κλπ.
Η ερώτηση μου είναι η εξής: Ποια σχολή αξίζει περισσοτερο; Σίγουρα είναι αρκετά υποκειμενικό αλλά θεωρώ ότι θα είμαι ικανοποιημένη και με τις δυο. Είπα έτσι να ακουσω και απόψεις ανθρώπων που τις έχουν ζήσει. Επίσης θέλω να σχολιάσω ότι ότι σκοπεύω να συνεχίσω σε μεταπτυχιακές και πιθανως διδακτορικές σπουδές (ειδικά αν επιλέξω φυσικό) καθώς και είμαι ανοιχτή (μάλλον επιδιώκω βασικά) την ιδέα να φυγω στο εξωτερικό τόσο για σπουδές όσο και εργασία. Έχω ακουσει ότι ειδικά για τον τομέα της έρευνας χρειάζεται κάθε 2-3 χρόνια να μετακομισεις σε άλλη πολη, χώρα κλπ και νομίζω η προοπτική μου αρέσει, δεν με ξενίζει.
Ακόμη για επαγγελματικές προοπτικες θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δε με ενδιαφέρει ο τομέας του σχεδιασμου ηλεκτρολογικων εγκαταστάσεων για εταιρείες (που από ότι κατάλαβα είναι ο κυριος τομέας απασχόλησης των αποφοίτων ημμυ) ούτε πχ το να σχεδιαζω ηλεκτρικά τρένα, έξυπνες συσκευές κτλπ. Ίσως να με ενδιαφέρει ο σχεδιασμός μελών για ΗΥ (επεξεργαστές κα) αλλά κυρίως ρομποτικο-ειδη.
Ευχαριστώ για όσους το διάβασαν ως εδώ και συγνώμη αν κάπου γράφω κάτι άκυρο/ασχετο η κάτι τέτοιο. Γενικά προσπαθω να καταλάβω τι γίνεται και ποια είναι η καλυτερη επιλογή από εμπειρίες γνωστών, φίλων και τετοια εφόσον ο επαγγελματικός προσανατολισμος στα σχολεία είναι ανυπαρκτος. Επομένως πιθανως να μην μου έχουν μεταφερθεί όλα όπως είναι.
Επίσης δεν πιανω πληροφορικη Θεσσαλονίκης, εκτός του Οικονομικου που δεν με ενδιαφέρει, επομένως δεν έχει νόημα να μιλήσω για αυτές τις σχολές αφου προτιμαω πολυτεχνεια. Ευχαριστώ!
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.629 μηνύματα.

Η φυσικη ειναι αγαπη και ερωτας και δεν κατοικει στους ηλεκτρολογους..εκει υπαρχουν πολλες εφαρμογες της ( αλλα ασχετες με αυτα απου θες και αναφερεις ) και φυσικα ευκολη εργασια επιβιωσης.Καλησπέρα! Είμαι μια απόφοιτη Γ Λυκείου από την Θεσσαλονίκη και φέτος έγραψα Πανελλήνιες. Η αλήθεια είναι ότι δεν κατάφερα να γράψω τον βαθμό στον οποίο ήλπιζα με βάση την επίδοση μου μέσα στη χρόνια επομένως ήρθα αντιμέτωπη με ένα δίλημμα. Οι σχολές που με ενδιαφέρουν γενικά είναι των Ηλεκτρολόγων μηχανικών καθώς θέλω ίσως να ασχοληθώ με τη ρομποτική, την τεχνητή νοημοσυνη και τον προγραμματισμό -έχοντας ήδη εργαστεί σε κάποιον βαθμό και με τα τρία. Ωστόσο λόγω του βαθμου που έγραψα δεν πιανω την βάση της Θεσσαλονίκης και η επόμενη καλύτερη επιλογή είναι το Δημοκρίτειο στην Ξάνθη. Δεν έχω σε καμία περιπτωση τα δυνατά κριτήρια για μεταγραφή, επομένως εφόσον περασω εκεί θα είναι μόνιμο. Δεν είμαι σίγουρη ότι θέλω ή έχω την δυνατότητα να μετακομίσω μόνιμα Ξάνθη για τα επόμενα 5 χρόνια.
Οχι δεν θα βρεις την φυσικη που θες μεσα εκει στους ημμυ και πουθενα αλλου.
Οι ΗΜΜΥ του εμπ εχουν ροη φυσικης (5 μαθηματα ) για να σε ξεκουρασουν αλλα δεν ειναι σαν το φυσικο.
Πιο ταιριαστη θα σου ηταν η ΣΕΜΦΕ αλλα θελει και 15500+ μορια
Προσοχη ..δεν ξερω το οικονομικο σου στατους αλλα η φυσικη δεν οδηγει σε καλη ευκολη αποδοτικη εργασια εδω ,ουτε και στο εξωτερικο... οι μηχανικοι εχουν περαση ..οι εφαρμογες.
SomeSleepyKid
Νεοφερμένο μέλος
Η SomeSleepyKid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

Ευχαριστώ για την απάντηση! ΣΕΜΦΕ περναω άνετα αλλά Αθήνα είναι ακόμα πιο δυσκολο να παω από ότι Ξάνθη. Το έχω υπόψη μου σαν σχολή όμως, θεωρείς ότι είναι το πιο κοντινό σε αυτό που θέλω;Η φυσικη ειναι αγαπη και ερωτας και δεν κατοικει στους ηλεκτρολογους..εκει υπαρχουν πολλες εφαρμογες της ( αλλα ασχετες με αυτα απου θες και αναφερεις ) και φυσικα ευκολη εργασια επιβιωσης.
Οχι δεν θα βρεις την φυσικη που θες μεσα εκει στους ημμυ και πουθενα αλλου.
Οι ΗΜΜΥ του εμπ εχουν ροη φυσικης (5 μαθηματα ) για να σε ξεκουρασουν αλλα δεν ειναι σαν το φυσικο.
Πιο ταιριαστη θα σου ηταν η ΣΕΜΦΕ αλλα θελει και 15500+ μορια
Προσοχη ..δεν ξερω το οικονομικο σου στατους αλλα η φυσικη δεν οδηγει σε καλη ευκολη αποδοτικη εργασια εδω ,ουτε και στο εξωτερικο... οι μηχανικοι εχουν περαση ..οι εφαρμογες.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.629 μηνύματα.

Ναι ναι ειναι το πιο κοντιμο σε σενα και πιο ευκολη σε εργασια γιατι διδασκει και μηχανικη.. ε την σπρωχνει και το ΤΕΕ..ειναι κολλητοι.Ευχαριστώ για την απάντηση! ΣΕΜΦΕ περναω άνετα αλλά Αθήνα είναι ακόμα πιο δυσκολο να παω από ότι Ξάνθη. Το έχω υπόψη μου σαν σχολή όμως, θεωρείς ότι είναι το πιο κοντινό σε αυτό που θέλω;
Καποια στιγμη τοΤΕΕ ειχε δωσει σε καποια ετη και δικαιωματα ΗΜΜΥ .. η υποθεση αυτη ειναι σε εξελιξη γιατι δεν ειναι με βαση τα χαρτια ημμυ.
Μελετησε την θα σ΄αρεσει.
Ναι η αθηνα ειναι φωτια , ακριβη, αφιλοξενη και χαος. και η θεσσαλονικη ειναι το ιδιο ακριβη ως προς ενοικια αλλα στα αλλα πιο φτηνη και κυριως ποιοτικη ( νομιζω).
Riaaaa
Νεοφερμένο μέλος
Η Riaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 96 μηνύματα.

Ε
Μην παρουσιάζουμε μόνο τα αρνητικά της Αθήνας εχει κ τόσα καλά. Δεν αμφισβήτω από άποψη ενοικίων ειναι ακριβη ναι η ζωή στην Αθήνα.Ναι ναι ειναι το πιο κοντιμο σε σενα και πιο ευκολη σε εργασια γιατι διδασκει και μηχανικη.. ε την σπρωχνει και το ΤΕΕ..ειναι κολλητοι.
Καποια στιγμη τοΤΕΕ ειχε δωσει σε καποια ετη και δικαιωματα ΗΜΜΥ .. η υποθεση αυτη ειναι σε εξελιξη γιατι δεν ειναι με βαση τα χαρτια ημμυ.
Μελετησε την θα σ΄αρεσει.
Ναι η αθηνα ειναι φωτια , ακριβη, αφιλοξενη και χαος. και η θεσσαλονικη ειναι το ιδιο ακριβη ως προς ενοικια αλλα στα αλλα πιο φτηνη και κυριως ποιοτικη ( νομιζω).
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

ε κατι εχει και η αθηνα ...ο πειραιας εχει τα πιο πολλάΕ
Μην παρουσιάζουμε μόνο τα αρνητικά της Αθήνας εχει κ τόσα καλά. Δεν αμφισβήτω από άποψη ενοικίων ειναι ακριβη ναι η ζωή στην Αθήνα.
στην αθηνα στα 10 εστιατορια μπορει και να φας στο 1.
στην θεσσαλονικη στα 10 εστιατορια στα 9 τρως.
Riaaaa
Νεοφερμένο μέλος
Η Riaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 96 μηνύματα.

Γιατι μονο στο 1 ?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Γιατι εγω ειμαι δυσκολος στις γευσεις.Γιατι μονο στο 1 ?
Πχ ο μονος που κανει καλο καφε ειναι beat ... καλες τυροπιτες αυτο με το σκυλο το μπουλντοκ το μπλε.
Πιτογυρα μονο η La marina στη ζεα
Γαλακτομπουρεκα και παγωτο μονο ο κουτρας στην νεα σμυρνη (καφενειο ειναι)
Ειναι γνωστο Riaaaa οτι η θεσσαλονικη ειναι μακραν της αθηνας στο φαγητο.
Riaaaa
Νεοφερμένο μέλος

Οκ για φαγητό, για φοιτητική ζωή που είναι πιο ωραία?
** τι ωραία θεα στην La marina
akis_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο akis_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 255 μηνύματα.

Μαλλον δεν εισαι καθολου δυσκολος για να σου αρεσουν τα παραπανω.Γιατι εγω ειμαι δυσκολος στις γευσεις.
Πχ ο μονος που κανει καλο καφε ειναι beat ... καλες τυροπιτες αυτο με το σκυλο το μπουλντοκ το μπλε.
Πιτογυρα μονο η La marina στη ζεα
Γαλακτομπουρεκα και παγωτο μονο ο κουτρας στην νεα σμυρνη (καφενειο ειναι)
Ειναι γνωστο Riaaaa οτι η θεσσαλονικη ειναι μακραν της αθηνας στο φαγητο.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

οσο πιο μικρη η πολη τοσο πιο καλη φοιτητικη ζωη... Φοιτητικη ζωη = επαφη ανθρωπων.Οκ για φαγητό, για φοιτητική ζωή που είναι πιο ωραία?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
εχουμε και πιο καλα αλλα δεν φτανουν τα φραγκα μου... ειμαι ενας φτωχος και αφραγκος για να παω στο βαρουλκο... αυτα τα καθίκια με τις βενζινες φταινε.Μαλλον δεν εισαι καθολου δυσκολος για να σου αρεσουν τα παραπανω.
Riaaaa
Νεοφερμένο μέλος

Σωστό αυτό που είπες. Μιας κ να κάνω μια έρευνα εσύ τι θα προτιμούσες ιωαννινα ή πατρα για φοιτητική ζωή? Και γενικά τι θα ελέγξεις πανεπιστήμιο , πρόγραμμα σπουδων, φοιτητική ζωή. Πιο απ όλα ??
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Κοιτα εγω θεωρω οτι τα χρονια αυτα του πανεπιστημιου ειναι μοναδικα και ανεπιστρεπτα..οποτε φοιτητικη ζωη και καλοπέραση.. θελω να ζω καλα να απολαμβανω απλα παραματα και εχω ψυχικη ηρεμια και τα αλλα τα βρισκω. Η πατρα δεν μ'ασερει ( δεν την ξερω περαστικος ημουν...)τα ιωαννινα μου ειναι αγνωστα ... αλλα τα παγουρια ειναι καλοι ανθρωποι.Σωστό αυτό που είπες. Μιας κ να κάνω μια έρευνα εσύ τι θα προτιμούσες ιωαννινα ή πατρα για φοιτητική ζωή? Και γενικά τι θα ελέγξεις πανεπιστήμιο , πρόγραμμα σπουδων, φοιτητική ζωή. Πιο απ όλα ??
Riaaaa
Νεοφερμένο μέλος

* παγουρια ? Δηλαδή?
Πάρε μια γεύση από Ιωάννινα.. το βράδυ
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Ετσι λενε τους γιαννιωτες..* παγουρια ? Δηλαδή?
Ειχαν παρει καποτε τα παγουρια να αδειασουν την λιμνη..τους ενοχλουσε.
Γεμιζαν τα παγουρια και τα αδειαζαν στο διπλα βουλο Μιτσικελι..το νερο ξανακυλουσε παλι στην λιμνη.
Riaaaa
Νεοφερμένο μέλος

Αα δε το γνώριζα αυτό..Ετσι λενε τους γιαννιωτες..
Ειχαν παρει καποτε τα παγουρια να αδειασουν την λιμνη..τους ενοχλουσε.
Γεμιζαν τα παγουρια και τα αδειαζαν στο διπλα βουλο Μιτσικελι..το νερο ξανακυλουσε παλι στην λιμνη.
Η πατρα δεν σ άρεσε εε ;;
Πατρα που λες είχες μείνει καιρό ή απλά βόλτα??Αα δε το γνώριζα αυτό..
Η πατρα δεν σ άρεσε εε ;;
akis_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο akis_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 255 μηνύματα.

Η πατρα γαμαει για φοιτητη.
Και εχει και τρομερα τμηματα
Και εχει και τρομερα τμηματα
Hased Babis
Δραστήριο μέλος
Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 756 μηνύματα.

Ηλεκτρολόγοι ΔΠΘ με τα χίλια, μπορεί να μην έχει την ποιότητα του ΕΜΠ και της Πάτρας, άλλα καλό είναι που η Θράκη έχει ένα ΑΕΙ γιατί αλλιώς δεν θα μιλούσαν Ελληνικά οι Θρακιώτες.
Κοπέλα μου γενικά κάνεις την καλύτερη δουλεία, θες να ασχοληθείς με χρήσιμους κλάδους και όχι με τις κλασικές ειδικότητες που ακολουθεί η μέση κοπέλα (Εκπαίδευση/Καλλωπισμός/HR/Marketing),
Θέλω και εγώ να ακολουθήσω κλάδους του Engineering σπουδάζοντας σε πολυτεχνικό τμήμα αφού τελειώσω με την Θεωρητική σχολή που σπουδάζω, αλλά δεν ξέρω πως να καλύψω τα κενά μου στα θετικά μαθήματα.
@akis_95 βοήθεια;
Κοπέλα μου γενικά κάνεις την καλύτερη δουλεία, θες να ασχοληθείς με χρήσιμους κλάδους και όχι με τις κλασικές ειδικότητες που ακολουθεί η μέση κοπέλα (Εκπαίδευση/Καλλωπισμός/HR/Marketing),
Θέλω και εγώ να ακολουθήσω κλάδους του Engineering σπουδάζοντας σε πολυτεχνικό τμήμα αφού τελειώσω με την Θεωρητική σχολή που σπουδάζω, αλλά δεν ξέρω πως να καλύψω τα κενά μου στα θετικά μαθήματα.
@akis_95 βοήθεια;
akis_95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν υπαρχει συγκριση του φυσικου αναμεσα στο ΔΠΘ.Εντελως αλλο αντικειμενο η φυσικη εχει βαθια θεωρητικα μαθηματικα.
Εμενα που μου αρεσουν τα θεωρητικα τμηματα θα επελεγα φυσικο.Αν θες κατι πιο εφαρμοσμενο ΔΠΘ.
Μια χαρα τμηματα εχει το ΔΠΘ.
Εμενα που μου αρεσουν τα θεωρητικα τμηματα θα επελεγα φυσικο.Αν θες κατι πιο εφαρμοσμενο ΔΠΘ.
Μια χαρα τμηματα εχει το ΔΠΘ.
mvas
Νεοφερμένο μέλος
Ο mvas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 31 μηνύματα.

Καλησπέρα! Είμαι μια απόφοιτη Γ Λυκείου από την Θεσσαλονίκη και φέτος έγραψα Πανελλήνιες. Η αλήθεια είναι ότι δεν κατάφερα να γράψω τον βαθμό στον οποίο ήλπιζα με βάση την επίδοση μου μέσα στη χρόνια επομένως ήρθα αντιμέτωπη με ένα δίλημμα. Οι σχολές που με ενδιαφέρουν γενικά είναι των Ηλεκτρολόγων μηχανικών καθώς θέλω ίσως να ασχοληθώ με τη ρομποτική, την τεχνητή νοημοσυνη και τον προγραμματισμό -έχοντας ήδη εργαστεί σε κάποιον βαθμό και με τα τρία. Ωστόσο λόγω του βαθμου που έγραψα δεν πιανω την βάση της Θεσσαλονίκης και η επόμενη καλύτερη επιλογή είναι το Δημοκρίτειο στην Ξάνθη. Δεν έχω σε καμία περιπτωση τα δυνατά κριτήρια για μεταγραφή, επομένως εφόσον περασω εκεί θα είναι μόνιμο. Δεν είμαι σίγουρη ότι θέλω ή έχω την δυνατότητα να μετακομίσω μόνιμα Ξάνθη για τα επόμενα 5 χρόνια.
Επίσης δεν πιανω πληροφορικη Θεσσαλονίκης, εκτός του Οικονομικου που δεν με ενδιαφέρει, επομένως δεν έχει νόημα να μιλήσω για αυτές τις σχολές αφου προτιμαω πολυτεχνεια. Ευχαριστώ!Η
Αν μπορείς να πας Η/Υ στην Ξάνθη, η απάντηση είναι εύκολη. Τοπ σχολή, καλό παλιό πολυτεχνείο. Φυσικά η φοιτητική ζωή δεν είναι σαν της Θεσσαλονικης αλλα αυτό φαντάζομαι δεν ειναι η πρώτη σου προτεραιότητα. Χωρίς να σημαίνει αυτό, ότι δεν θα περάσεις όμορφα και εκει. Επιπλεον η Ξάνθη έχει χαμηλό κόστος ζωής.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- kotininaa
- Corfu kitty
- ang12_012
- Ersa
- Entropy24
- kyriako
- Arvacon
- Unboxholics
- chrismpd
- AggelikiGr
- sks
- st.krf
- Anna1974
- Greg25
- sakplat
- Hased Babis
- ManDef
- psychoticwaltz
- Drscientist
- Pars3c
- mvas
- Primary Care
- F1L1PAS
- sophieee
- dstnprr
- Startx0
- ειδήμων
- Lia 2006
- tzoulio
- thenutritionist
- Xryssa
- Friday's
- chester20080
- Alf
- Leo komm
- jYanniss
- crankshaft345
- redpointer
- Johnk
- korydallos
- maria271
- Samleeuff
- aris65
- elef
- Sotiris 12
- chrisvran
- panosT436
- Giannis_19
- Albert 123
- userguest
- katia.m
- akis_95
- trifasikodiavasma
- allall1
- giannis06
- GeorgePap2003
- Dr. Gl. Luminous
- Panatha mono
- Athens2002
- vaspa
- Κλημεντίνη
- chemist
- Huener
- mimis
- Mixalis!
- Wonderkid
- tsiobieman
- Anna.chr
- Scandal
- pinkheart
- Indecisive2
- Atrlef
- Nick_Athens
- Paragontas7000
- waakaq
- peris68
- bigguy
- andreouk
- lain
- SomeSleepyKid
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.