θάλασσα
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Καλη σου επιλογη!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

cherryblossom
Νεοφερμένο μέλος

Ενδεικτικά σου επισυνάπτω τα προγράμματα σπουδών που βρήκα
Τμήμα Φυσικοθεραπειας
πηγή
Τμήμα Διαιτολογίας
Αρχική σελίδα ->Tμήμα Διατροφής ->Πρόγραμμα Σπουδών
Νομίζω ότι η Φυσικοθεραπεία έχει πιο ενδιαφέροντα μαθήματα και προοπτικές αποκατάστασης αλλά όπως και να'χει εύχομαι να συμπληρώσεις έξυπνα το μηχανογραφικό σου και να επιλέξεις τελικά τη σχολή που σε ενδιαφέρει περισσότερο!
Καλή σταδιοδρομία!
erilesg
Δραστήριο μέλος

και 9α τα δηλωσω για καλο και κακο
η μαμα μου τελειωσε φυσικο9εραπευτρια τοτε και που καταφερε διοριστηκε ειναι σε ΚΑΠΗ πληρωνεται μια χαρα στραβομουτσουνιαζει
και οταν τις λεω ποσο εχουν οι βασεις κ στα 2 τμηματα μου λεει ποιος τα δηλωνει και τι επαγγελματικη αποκατασταση εχουν
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Έτσι ακριβώς.Είναι διαφορετικά αντικείμενα οπότε σίγουρα θα μπορέσεις να επιλέξεις!Μπορείς να κοιτάξεις το πρόγραμμα σπουδών της κάθε σχολής και να δεις ποια μαθήματα σου αρέσουν και ποιες είναι οι επαγγελματικές επιλογές της κάθε μίας.
Ενδεικτικά σου επισυνάπτω τα προγράμματα σπουδών που βρήκα
Τμήμα Φυσικοθεραπειας
πηγή
Τμήμα Διαιτολογίας
Αρχική σελίδα ->Tμήμα Διατροφής ->Πρόγραμμα Σπουδών
Νομίζω ότι η Φυσικοθεραπεία έχει πιο ενδιαφέροντα μαθήματα και προοπτικές αποκατάστασης αλλά όπως και να'χει εύχομαι να συμπληρώσεις έξυπνα το μηχανογραφικό σου και να επιλέξεις τελικά τη σχολή που σε ενδιαφέρει περισσότερο!
Καλή σταδιοδρομία!
Δες πρώτα τα μαθήματα.
Κατέληξε στο τι σου αρέσει πραγματικά να κάνεις.
Όλα αυτά περί επαγγελματικής αποκατάστασης εγώ τα ακούω βερεσέ.
Αν δεν σου αρέσει κάτι,δεν μπορείς να προχωρήσεις,
δεν μπορείς να γίνεις ένας σωστός φοιτητής και αργότερα ένας σωστός επαγγελματίας.-
Αν δεν είσαι καλός και αν δεν γουστάρεις αυτό που κάνεις,αν δεν ψάχνεσαι,αν δεν έχεις ικανότητες,
όση επαγγελματική αποκατάσταση και να έχει κάτι,δεν θα βρείς τίποτα.-
Το να σου αρέσει κάτι είναι ότι σημαντικότερο γιατί πολλοί είπαν "α αυτό έχει επαγγελματική αποκατάσταση,ας πάω" ,"ε αφού πέρασα εκεί,ας πάω ακόμα και αν είναι εντελώς άσχετο με τα ενδιαφέροντα μου και με αυτά που θέλω να κάνω στη ζωή,που ξέρεις,ίσως μου αρέσει". Λάθος.
Αν είναι εντελώς εκτός των ενδιαφερόντων σου,δεν μπορείς να εξελιχθείς.
Αυτά. Καλή σταδιοδρομία.
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Eγω 15.716......Φυσικοθεραπειας..ποσο βγαλατε παιδια?

Yannis92
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...